Πώς να παρακολουθήσετε Kayo Sports στη Νέα Ζηλανδία


Πώς να παρακολουθήσετε Kayo Sports στη Νέα Ζηλανδία

Δημοσιεύθηκε: 2 Φεβρουαρίου 2020


Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Kayo Sports στη Νέα Ζηλανδία ακόμη και με συνδρομή. Για να το διορθώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το Kayo Sports από οπουδήποτε στη Νέα Ζηλανδία. Χρησιμοποιήστε το PureVPN για μόνο 0,99 $ στις συσκευές ροής σας και παρακολουθήστε το Kayo Sports κατά τη διάρκεια του κλειδώματος.

Το Kayo Sports είναι γεμάτο φανταστικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο! Στο Kayo Sports, μπορείτε να κάνετε ζωντανή ροή La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, καθώς και A-League. Όλα αυτά είναι καταπληκτικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες και καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές.

Το Kayo Sports είναι ένα φανταστικό κανάλι για αθλητικές ροές. Ωστόσο, το κανάλι είναι διαθέσιμο μόνο στην Αυστραλία. Αυτό σημαίνει ότι εάν ζείτε στη Νέα Ζηλανδία, δεν θα έχετε πρόσβαση στο κανάλι εάν δεν διαθέτετε PureVPN. Με το PureVPN, πρέπει απλώς να συνδεθείτε με έναν Αυστραλό διακομιστή και θα έχετε αμέσως πρόσβαση στο Kayo Sports.

Μπορείτε να απολαύσετε όλα αυτά και πολλά περισσότερα με 25 $ ανά μήνα μόνο. Και μετά από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kayo Sports σε τρεις διαφορετικές συσκευές.

Μπορείτε να παίξετε το Kayo Sports σε πολλές διαφορετικές συσκευές, όπως το πρόγραμμα περιήγησής σας, το Apple TV, το App Store, το Google Play και το Chromecast. Υπάρχει επίσης πρόσθετη υποστήριξη για PlayStation 4, Xbox One, Telstra TV και πολλές άλλες πλατφόρμες Smart TV.

Οδηγός βήμα προς βήμα για την πρόσβαση στο Kayo Sports στη Νέα Ζηλανδία

Αποκτήστε πρόσβαση στο Kayo Sports σε τρία βήματα και απολαύστε την καλύτερη ροή σπορ στη Νέα Ζηλανδία.

  1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο PureVPN και λάβετε μια συνδρομή PureVPN που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
  2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή PureVPN, το applet ή την επέκταση προγράμματος περιήγησης, ανάλογα με τη ρύθμιση ροής.
  3. Ξεκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που σας έχουν σταλεί μέσω email.
  4. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Χώρα και επιλέξτε την Αυστραλία ως περιοχή σας.
  5. Μόλις συνδεθεί, η πραγματική σας διεύθυνση IP θα καλυφθεί από μια αυστραλιανή διεύθυνση IP.
  6. Ρυθμίστε το Kayo Sports στη συσκευή σας!
  7. Απολαύστε τη ροή!

Πώς να αποκτήσετε έναν αριθμό Αυστραλίας?

Υπάρχουν 3 επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε αυτήν την περίπτωση. Η Kayo Sports απαιτεί προφανώς έναν πραγματικό αριθμό Αυστραλίας για να εγγραφεί στην υπηρεσία. Οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα θα λύσει το πρόβλημα για εσάς.

Η καλύτερη επιλογή είναι να ρωτήσετε τον Αυστραλό φίλο σας που δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το Kayo Sports για να σας δώσει τον αριθμό του. Αυτό που χρειάζεστε μόνο είναι ο εφάπαξ κωδικός πρόσβασης που αποστέλλεται μέσω SMS. Μόλις εισαχθεί ο κωδικός, θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Η δεύτερη επιλογή είναι να αγοράσετε μια αυστραλιανή SIM. Αυτό μπορεί εύκολα να διευθετηθεί εάν έχετε τα χρήματα να ξοδέψετε. Με 60 $ (πίστωση 30 $ + 30 $), μπορείτε να λάβετε τον αριθμό Αυστραλίας σας. Η παράδοση στη Νέα Ζηλανδία μπορεί εύκολα να κανονιστεί μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών και θα ενεργοποιηθεί ακόμη και χωρίς να επισκεφθείτε την Αυστραλία.

Η τρίτη επιλογή είναι να νοικιάσετε έναν εικονικό αριθμό Αυστραλίας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λάβετε το SMS από το Kayo Sports και στη συνέχεια μπορείτε να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε.

Πώς να παρακολουθήσετε σπορ Kayo στην τηλεόραση?

Ορισμένες επιλογές σάς επιτρέπουν να κάνετε streaming του Kayo Sports στην τηλεόραση. Μπορείτε είτε να μεταδώσετε την οθόνη από τη συσκευή σας Android ή iOS στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Chromecast για ροή Kayo Sports στην τηλεόρασή σας.

Υπάρχει επίσης μια ανεπίσημη προσθήκη Kayo Sports Kodi σε κουτιά Android. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το ίδιο πρόσθετο εάν έχετε Kodi .

Εάν έχετε εγκαταστήσει το PureVPN σε οποιαδήποτε από αυτές τις συσκευές, τότε μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση και να κάνετε streaming του Kayo Sports στη Νέα Ζηλανδία.

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Kayo Sports.

Είναι διαθέσιμα τα αθλητικά Kayo στη Νέα Ζηλανδία?

Το Kayo sports είναι μια εξαιρετική υπηρεσία συνεχούς ροής, αλλά περιορίζεται για πρόσβαση μόνο στην Αυστραλία. Εάν βρίσκεστε στη Νέα Ζηλανδία, δεν θα έχετε πρόσβαση στο kayo Sports, εκτός εάν αλλάξετε την τοποθεσία σας με ένα premium streaming VPN, όπως το PureVPN.

Όταν συνδέεστε στο PureVPN, μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε την τοποθεσία σας σε Αυστραλία ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή της προτίμησής σας. Όταν συνδεθείτε με επιτυχία σε έναν Αυστραλό διακομιστή, όλες οι υπηρεσίες όπως η Kayo Sports, οι οποίες είναι προσβάσιμες μόνο εντός της Αυστραλίας, θα γίνουν προσβάσιμες.

Ποια κανάλια υπάρχουν στα σπορ Kayo?

Τα κανάλια που διατίθενται στο Kayo Sports περιλαμβάνουν Fox Sports News, Fox Sports κανάλια 501 έως 507, ESPN 1/2 και BeIN Sports 1/2/3.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me