Παρακολουθήστε το iQiyi εκτός Κίνας και Ταϊβάν με ένα VPN


Παρακολουθήστε το iQiyi εκτός Κίνας και Ταϊβάν με ένα VPN

Δοκιμάστε το PureVPN μόλις 0,99 και απολαύστε όλες τις δυτικές και ανατολικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στο iQiyi εκτός Κίνας καθώς και στην Ταϊβάν.


Λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών PureVPN

Μεταδώστε όλο το τοπικό και παγκόσμιο περιεχόμενο στο iQiyi εκτός Κίνας και Ταϊβάν

Ροή όλου του τοπικού και παγκόσμιου περιεχομένου στο iQiyi εκτός Κίνας και Ταϊβάν με μερικά απλά βήματα:

iQiyi με purevpn

Κατεβάστε

Και εγκαταστήστε το PureVPN

διακομιστής iQiyi vpn

Συνδέω-συωδεομαι

Στον διακομιστή VPN της Κίνας

αποκτήστε το iQiyi

Ολα έτοιμα

Πρόσβαση στο iQiyi από οπουδήποτε

Χρειάζεστε ένα VPN για ροή iQiyi?

Επίσης γνωστό ως “Netflix της Κίνας”, το iQiyi προσφέρει μία από τις πιο πλούσιες σε περιεχόμενο βιβλιοθήκες στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, διατίθεται μόνο στην Κίνα και την Ταϊβάν, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις βγείτε από τα κινεζικά σύνορα, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο iQiyi από οπουδήποτε.

HBO VPN

Γιατί πρέπει να παρακολουθείτε το iQiyi εκτός Κίνας και Ταϊβάν με το PureVPN?

Τα προνόμια της χρήσης του PureVPN για iQiyi είναι πολλά. Ακολουθούν τα ακόλουθα κορυφαία οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε με το VPN μας:

 • Ταξίδια

 • Προσιτότητα

 • Ταχύτητα

 • συσκευές

 • Πολλές συνδέσεις

Η Κίνα έχει έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς στον κόσμο. Παρομοίως, οι εκπατρισμένοι του διαδίδονται σε όλες τις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής, της Ασίας, της Αυστραλίας και άλλων.

Όσον αφορά τη διαβίωση, οι Κινέζοι απολαμβάνουν το χρόνο τους στο εξωτερικό. Ωστόσο, όταν πρόκειται για πρόσβαση στο διαδικτυακό περιεχόμενο από τη χώρα τους, τα πράγματα γίνονται λίγο ανεπιθύμητα. Ακριβώς όπως δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάποιο μέρος του Διαδικτύου όταν βρίσκεστε στην Κίνα λόγω του Great Firewall, δεν μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάποιο κινεζικό περιεχόμενο όταν βρίσκεστε εκτός της περιοχής. Ούτε καν μια premium συνδρομή στο iQiyi θα σας κάνει καλό αν ζείτε στο εξωτερικό.

Το PureVPN διαθέτει διακομιστές σε διαφορετικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας. Επιπλέον, έχουμε εκατοντάδες IP σε κάθε διακομιστή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε μια κινεζική διεύθυνση IP με μερικά μόνο κλικ. Μόλις συνδεθείτε με έναν Κινεζικό διακομιστή VPN, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο iQiyi εκτός Κίνας και Ταϊβάν από οποιαδήποτε ήπειρο.

Το iQiyi δεν είναι η μόνη κινεζική υπηρεσία ροής που έχει κυριαρχήσει στις καρδιές πολλών netizens σε ολόκληρη τη χώρα και πέρα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν επίσης πολλά άλλα διάσημα ονόματα που απολαμβάνουν εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες, όπως Baidu Video, Youku, QQVideo και PPTV, για να αναφέρουμε μερικά.

Παρόμοια με το iQiyi, όλες αυτές οι υπηρεσίες περιορίζονται σε άτομα που ζουν μόνο στην Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε το προνόμιο να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες μόλις εισέλθετε σε ξένο έδαφος.

Το PureVPN είναι ο ιππότης σας στη λαμπερή πανοπλία, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα αυτά τα κανάλια με μερικά κλικ. Συνδέοντας την τοποθεσία του διακομιστή της επιλογής σας και αποκτώντας την επιθυμητή IP, μπορείτε να έχετε πρόσβαση όχι μόνο στα κινέζικα κανάλια ροής και στις υπηρεσίες από το εξωτερικό, αλλά και το αντίστροφο.

Το εύρος ζώνης μπορεί συχνά να είναι το ζήτημα πίσω από την εμπειρία ροής αργής ή με buffer. Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορείτε να λάβετε καλές ταχύτητες λήψης εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα εύρους ζώνης.

Μερικές φορές, η αργή ταχύτητα είναι η αιτία του περιορισμένου εύρους ζώνης που ανοίγει ο ISP σας. Για αυτό, πρέπει να ρωτήσετε τον ISP σας για καλύτερες ταχύτητες που είναι δυνατό με μια αναβαθμισμένη συνδρομή. Εάν δεν είναι το περιορισμένο εύρος ζώνης, τότε ενδέχεται να αντιμετωπίζετε πρόβλημα περιορισμού του ISP.

Η επιτάχυνση της ταχύτητας είναι μια αρκετά παλιά πρακτική μεταξύ των ISP και το κάνουν για να περιορίσουν ορισμένους χρήστες που είναι καταλαβαίνεις streamers. Το PureVPN μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε αυτό το ζήτημα γρήγορα.

Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε καμία λειτουργία ή να προσθέσετε πρόσθετα τσιμπήματα για να ξεπεράσετε το γκάζι. Απλά, ξεκινήστε το PureVPN και αποκτήστε πρόσβαση στην αγαπημένη σας υπηρεσία για ροή χωρίς καμία προσωρινή αποθήκευση.

Η ροή απολαμβάνεται καλύτερα σε κινητές συσκευές. Σε τελική ανάλυση, πώς θα προτρέπατε να κάνετε streaming περιεχομένου στο iQiyi ενώ ταξιδεύετε σε μετρό; Φυσικά, θα ανοίγατε το smartphone ή το tablet σας και θα ξεκινήσετε τη ροή κινεζικού περιεχομένου εν κινήσει.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο iQiyi στη συσκευή σας εκτός Κίνας, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο ένα VPN στη συσκευή σας. Όμως, δεν υποστηρίζει κάθε VPN κάθε συσκευή Windows, iOS, Mac ή Android.

Μία από τις καλύτερες πτυχές του PureVPN είναι ότι το VPN μπορεί να εγκατασταθεί σε πολλές συσκευές. Μπορείτε να εκτελέσετε το PureVPN σε Android TV, Linux, iOS, Windows, κονσόλες και ακόμη και δρομολογητή. Επιπλέον, έχουμε εύκολο να ακολουθήσουμε οδηγούς που μπορούν να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το VPN σε λίγα λεπτά.

Εκτός από τη χρήση του PureVPN στην επιθυμητή συσκευή σας για παρακολούθηση iQiyi εκτός Κίνας, μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές. Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι πολλοί. Για παράδειγμα, θέλετε να ασφαλίσετε κάθε συσκευή στο σπίτι σας. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε ευκολία στη ζωή σας διατηρώντας το PureVPN σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε τακτικά.

Εναλλακτικά, ίσως θελήσετε να ασφαλίσετε τη συσκευή του αδελφού σας ή των γονιών σας, ώστε να μπορούν επίσης να απολαύσουν ασφαλή περιήγηση ή εύκολη προσβασιμότητα περιεχομένου από οπουδήποτε.

Όταν διαθέτετε PureVPN, δεν χρειάζεται να αγοράσετε πολλούς λογαριασμούς για να χρησιμοποιήσετε το VPN ταυτόχρονα σε διαφορετικές συσκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια διαπιστευτήρια σε έως και 5 συσκευές και, επομένως, να χρησιμοποιήσετε το VPN σε κάθε συσκευή ταυτόχρονα.

Γιατί το VPN επί πληρωμή είναι καλύτερο από έναν διακομιστή μεσολάβησης και δωρεάν υπηρεσίες VPN?

Μάθετε τη Διαφορά Πληρωμής VPN χωρίς διακομιστή μεσολάβησης VPN
Κρυπτογράφηση δεδομένωνΝαίΟχιΝαί
Συμβατότητα πολλαπλών συσκευώνΝαίΟχιΟχι
HD & Προσβασιμότητα ροής 4KΝαίΟχιΟχι
Πρόληψη του ISPΝαίΟχιΟχι
DNS & Προστασία διαρροών IPv6ΝαίΟχιΟχι
Αφιερωμένοι διακομιστέςΝαίΟχιΟχι

Κριτικές πελατών PureVPN

Trustpilot

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορεί να έχετε κάποιες ερωτήσεις που ενοχλούν το μυαλό σας σχετικά με την προσβασιμότητα iQiyi κ.λπ. Διαβάστε παρακάτω και λάβετε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map