Τι είναι η διεύθυνση IP μου;


Τι είναι η διεύθυνση IP μου?

000,00.000,00 Η τοποθεσία της διεύθυνσης IP σας: Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου ISP: π.χ. Τι είναι το IP μου – Ένα Εργαλείο αναζήτησης IP που εμφανίζει την περιοχή / ταχυδρομικό κώδικα, τη διεύθυνση αλληλογραφίας και τη γεωγραφική σας τοποθεσία. Για να παραμείνετε ασφαλείς στον Ιστό, πρέπει να το κάνετε απόκρυψη της IP σας.

Εργαλεία απορρήτου PureVPN

  • Δοκιμή διαρροής WebRTC
  • Δοκιμή διαρροής DNS
  • Δοκιμή διαρροής IPv6
  • Τι είναι το IP μου

Πηδάω σε…..

  • Τι είναι μια διεύθυνση IP?
  • Τι είναι οι διευθύνσεις IP IPv4 και IPv6?
  • Τι είναι οι δημόσιες και ιδιωτικές διευθύνσεις IP?
  • οι δημόσιες διευθύνσεις IP μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για εσάς
  • Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας & Τοποθεσία με VPN?
  • Λάβετε ιδιωτική διεύθυνση IP με το PureVPN

Τι εξηγείται η IP μου (βίντεο):

Τι είναι μια διεύθυνση IP?

Μια διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου, πιο γνωστή ως διεύθυνση IP, είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που εκχωρείται σε κάθε συσκευή ή υπολογιστή. Οι διευθύνσεις IP ταξινομούνται περαιτέρω σε δύο εκδόσεις. Το IPv4 αποτελείται από μόνο αριθμητικές ετικέτες, όπως 204.68.45.80. Η διεύθυνση IPv6, από την άλλη πλευρά, αποτελείται από έναν συνδυασμό αριθμητικών και δεκαεξαδικών όπως το 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Εκτός από αυτό, διατίθενται δύο διαφορετικοί τύποι IP όταν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο: Δημόσια IP και Ιδιωτική IP. Μεταξύ των δύο, είναι η δημόσια διεύθυνση IP που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και να περιηγηθείτε εύκολα.

Τι είναι οι διευθύνσεις IP IPv4 και IPv6?

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το Διαδίκτυο έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις μιας διεύθυνσης IP: IPv4 και IPv6.

Τι είναι το IPv4?

Είναι η παλαιότερη και συνήθως χρησιμοποιούμενη έκδοση.
Έχει μέγεθος 32 bit.
Έχει έναν χώρο διευθύνσεων 4.294.967.296 (232) μοναδικών συνδυασμών.
Αποτελείται από ψηφία, που κυμαίνονται από 0 έως 255.
Είναι περιορισμένος σε αριθμούς και, ως εκ τούτου, θα εξαντληθεί σύντομα.
Είναι γραμμένο ως 204.68.45.80

Τι είναι το IPv6?

Δημιουργήθηκε σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τον προκάτοχό του
Έχει μέγεθος 128 bit.
Έχει έναν τεράστιο χώρο διευθύνσεων 340 μοναδικών συνδυασμών undecillion.
Αποτελείται από ψηφία καθώς και δεκαεξαδικά.
Θα χρειαστούν δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια χρόνια για να φτάσει στο μέγιστο ένα σύνολο IPv6.
Είναι γραμμένο ως 2001: db8: 85a3 :: 8a2e: 370: 7334

Τι είναι οι δημόσιες και ιδιωτικές διευθύνσεις IP?

Τι είναι το IP μου

Τι είναι η ιδιωτική διεύθυνση IP

Ιδιωτικές διευθύνσεις IP χρησιμοποιούνται από ιδιωτικά δίκτυα για τον εντοπισμό και την κοινή χρήση δεδομένων μεταξύ συσκευών (π.χ. εκτυπωτές, tablet κ.λπ.) που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο. Κάθε υπολογιστής ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή σε ένα δίκτυο έχει μια μοναδική ιδιωτική διεύθυνση IP που του έχει εκχωρηθεί από το δρομολογητή μέσω του πρωτοκόλλου DHCP. Τίποτα εκτός του τοπικού δικτύου δεν μπορεί να αναγνωρίσει ή να συνδεθεί με αυτές τις συσκευές.

Τι είναι η δημόσια διεύθυνση IP

Δημόσιες διευθύνσεις IP εκχωρούνται από τον Πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP). Είναι η IP που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και να περιηγηθείτε στον Ιστό. Κάθε συσκευή σε τοπικό δίκτυο μοιράζεται την ίδια δημόσια διεύθυνση IP για σύνδεση στο Διαδίκτυο, καθώς ο ίδιος ο δρομολογητής μοιράζεται την ίδια IP.

Οι δημόσιες διευθύνσεις IP μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για εσάς!

Τα δεδομένα είναι το νέο εμπόρευμα (εμπόριο). Δείτε πώς σας δημόσια διεύθυνση IP προσθέτει σε αυτό το αναπτυσσόμενο εμπόριο:

Τοποθεσία διεύθυνσης IP

Από τη χώρα και την πολιτεία σας έως τον ταχυδρομικό κώδικα και την οδό σας, η δημόσια διεύθυνση IP σας αποκαλύπτει τα πάντα σχετικά με την τοποθεσία σας. Τελικά, θέτει σε κίνδυνο το απόρρητό σας, καθώς οι πληροφορίες που παρέχουν στους κυβερνοεγκληματίες εύκολη πρόσβαση στη συσκευή σας.

Δραστηριότητες στο Διαδίκτυο

Οι αναζητήσεις που κάνετε στο Διαδίκτυο, οι ιστότοποι που επισκέπτεστε και το ιστορικό ιστού που αποθηκεύεται στο πρόγραμμα περιήγησής σας, όλα αποθηκεύονται και παρακολουθούνται. Στην πραγματικότητα, ορισμένες κυβερνήσεις απαιτούν από τους ISP να καταγράφουν τα δεδομένα.

Συμπεριφορά αγοράς

Δεν είναι μόνο τα δημογραφικά στοιχεία σας, αλλά οι διαφημιζόμενοι παρακολουθούν τη αγοραστική σας συμπεριφορά, τα ενδιαφέροντα και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Δεν θέτει μόνο το απόρρητό σας σε κίνδυνο αλλά και επιτρέπει σε τρίτα μέρη να επηρεάσουν την προσωπική σας γνώμη και το ενδιαφέρον σας.

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας & Τοποθεσία με VPN?

Είναι εύκολο να πλαστογραφήσετε ή να αλλάξετε την IP σας και, επομένως, την εικονική τοποθεσία. Αυτό που χρειάζεστε απλά είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Ένα VPN δεν αντικαθιστά μόνο την πραγματική IP σας με μια ανώνυμη διεύθυνση IP. Επίσης δρομολογεί την κίνηση στο Διαδίκτυο μέσω ενός διακομιστή VPN που κρυπτογραφεί την κίνηση (δεδομένα) και κρύβει ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

βήμα 1 Εκκινήστε το VPN βήμα 2 Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε διακομιστή βήμα 3 Απολαύστε ιδιωτική περιήγηση

Λάβετε ιδιωτική διεύθυνση IP με το PureVPN

Το PureVPN προσφέρει στους χρήστες μια διαδικτυακή εμπειρία όπως καμία άλλη. Με δεσμευμένα ιδιωτικά IP, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε οποιονδήποτε διακομιστή PureVPN και να αποκτήσουν άμεση συνδεσιμότητα, καθώς οι IP προορίζονται μόνο για χρήστες PureVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me