Πώς να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP


Πώς να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP

 • Επιλέξτε ένα Πρόγραμμα PureVPN
 • ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ πληρωμή μέθοδος
 • Επιλέγω «Πρόσθετα»
 • Προσθήκη Αφιερωμένη IP
 • Επιλέγω Γερμανική αποκλειστική IP
 • Συνδέω-συωδεομαι και απολαμβάνω.

π.χ.

Πώς να συνδεθείτε σε μια γερμανική διεύθυνση IP!

Αποκτήστε μια γερμανική εμπειρία IP με το PureVPN σε 3 εύκολα βήματα:

Βήμα 1

Συνδεθείτε στο PureVPN

Βήμα 2

Κάντε κύλιση για να βρείτε τη Γερμανία

Βήμα 3

Κάντε κλικ για σύνδεση!

Γιατί χρειάζεστε μια γερμανική διεύθυνση IP

 • Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση σε έναν ιστότοπο που είναιπεριορισμένος σε ένα Γερμανική περιοχή, είναι επειδή είσαι πρόσβαση από διαφορετικό χώρα / τοποθεσία εκτός από τη Γερμανία. Μια γερμανική διεύθυνση IP θα σας αποφέρει άμεση πρόσβαση σε γερμανικούς ιστότοπους από οποιαδήποτε γωνιά του σφαίρα.
 • Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στα γερμανικά σας κοινωνική / τράπεζα λογαριασμοί; Είναι επειδή είναι περιορισμένος στη Γερμανία, ή απαγορευμένο στην περιοχή από την οποία προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά. Θα χρειαστείτε μια διεύθυνση IP Γερμανίας για να κερδίσετε άμεση πρόσβαση στους κοινωνικούς σας λογαριασμούς ή σε άλλους λογαριασμούς που δημιουργήσατε στη Γερμανία.
 • Ταξίδια εκτός Γερμανίας και ανάγκη πρόσβαση στο σπίτι σας, το οποίο περιορίζεται σε μια γερμανική διεύθυνση IP; Θα χρειαστείτε σίγουρα μια γερμανική IP για να λάβετε ασφαλής απομακρυσμένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.
 • Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal και να λάβετε τοπικές προτάσεις από το Google.de σίγουρα, θα χρειαστείτε ένα Γερμανικά IP που θα σας δώσει μια εικονική θέση ενός ατόμου που εδρεύει στη Γερμανία, ενώ θα μπορούσατε να είστε φυσικά αλλού στον κόσμο.

Πώς να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP

Μετά εγγραφή με το PureVPN, τότε θα έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια ομάδα διακομιστών. Επιλέγω Γερμανικός διακομιστής από τη λίστα που θα οδηγήσει σε όλους σας κίνηση στο Διαδίκτυο για να περάσετε από τον επιλεγμένο διακομιστή, κρυπτογράφηση τα δεδομένα σας, ώστε το ιδιωτικό σας απόρρητο να παραμένει άθικτο.

Αυτή η διαδικασία είναι ευρέως γνωστή ως VPN Tunneling. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το δικό σας Διεύθυνση IP αν έχει αντικατασταθεί, είναι ένα εγγενές στη Γερμανία με το εργαλείο μας – Τι είναι το IP μου. Θα παρατηρήσετε ότι η IP σας είναι μεταμφιεσμένος και τώρα θα φαίνεται να σερφάρετε από τη Γερμανία.

Γερμανικές διευθύνσεις IP δεν είναι ασυνήθιστο και η πλειονότητα των Γερμανοί κάτοικοι που μετακινούνται μέσα και έξω από τη χώρα το χρειάζονται κάποια στιγμή. Ο καλύτερος τρόπος πρόσβασης Γερμανικό περιεχόμενο και να μείνετε συνδεδεμένοι με την υπόλοιπη Γερμανία είναι να πάρετε ένα Γερμανική στατική IP.

Γερμανική αποκλειστική IP

Προσφορές PureVPN αποκλειστικές IP για πολλές χώρες και μια γερμανική Dedicated IP είναι η πιο περιζήτητη. Με τη γερμανική αποκλειστική διεύθυνση IP του PureVPN, προτιμάται τοποθεσία και IP θα χρησιμοποιείται πάντα αποκλειστικά από εσάς και μόνο εσείς.

Απολαύστε τον απόλυτο έλεγχο του αποκλειστική αποκλειστική IP. Καθώς ορισμένες εργασίες απαιτούν αποκλειστική IP για πρόσβαση σε συγκεκριμένες βάσεις δεδομένων, ένα αποκλειστικό IP VPN είναι απαραίτητο για πρόσβαση σε αυτά δίκτυα, βάσεις δεδομένων, και διακομιστές ασφαλώς. Μια γερμανική αποκλειστική IP επιταχύνει επίσης τη δική σας P2P δραστηριότητες με βελτιστοποιημένους διακομιστές P2P. Κερδίζετε στιγμιαία πρόσβαση σε γερμανικό περιεχόμενο ενώ είστε φυσικά παρόντες σε άλλη χώρα.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε με μια γερμανική IP

Υπάρχουν τόνοι παροχών που σχετίζονται με μια διεύθυνση IP για συγκεκριμένη χώρα και μια γερμανική IP διαθέτει πληθώρα παροχών, όπως:

 • Ασφαλής τραπεζική

  Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές και μεταφορά χρημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 • Τηλεοπτικά κανάλια / ιστότοποι ροής

  Κερδίστε στιγμιαία πρόσβαση σε περιφερειακές γερμανικές τηλεοπτικές εκπομπές / ταινίες και άλλες υπηρεσίες ροής από οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη.

 • Ιστότοποι διαπραγμάτευσης / Αγγελίες

  Ποιος δεν του αρέσει το τοπικό συμφωνίες και να εξοικονομήσετε λίγα ευρώ; Με Γερμανική στατική IP, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις διαθέσιμες προσφορές στη γερμανική περιοχή. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τοπικές θέσεις εργασίας / ακίνητα, αυτοκίνητα, υπηρεσίες και πολλά άλλα με μια γερμανική αποκλειστική IP.

Οφέλη από μια γερμανική IP

Υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη από τη λήψη μιας γερμανικής αποκλειστικής IP:

Προστασία IP

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις εταιρείες μάρκετινγκ, την κυβέρνηση ή τους ISP που κατασκοπεύουν τις δραστηριότητες περιήγησής σας, επειδή η κρυπτογράφηση AES 256-bit είναι εκεί για να σας προστατεύσει.

Πολιτική μη καταγραφής

Ακολουθούμε αυστηρά την πολιτική μη καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι τα στοιχεία σας δεν κοινοποιούνται σε τρίτους, ακόμα κι αν το ζητήσουν. Οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες είναι εντελώς ανώνυμες.

Ασφαλές Wi-Fi

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τραπεζικές μεταφορές και να κάνετε αγορές στο διαδίκτυο ενώ συνδέεστε στους λογαριασμούς σας σε δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα Wi-Fi χωρίς να ανησυχείτε για κάποιον που σας παρακολουθεί.

Μάθετε περισσότερα για το PureVPN

 • Διεύθυνση IP ΗΒ
 • Διεύθυνση IP του Καναδά
 • Διεύθυνση IP της Μάλτας
 • Διεύθυνση IP Αυστραλίας
 • Διεύθυνση IP Χονγκ Κονγκ
 • Διεύθυνση IP της Σιγκαπούρης
 • Αφιερωμένη IP
 • Διεύθυνση IP ΗΠΑ
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me