Πώς να εγκαταστήσετε το Hulu στο Kodi;


Πώς να εγκαταστήσετε το Hulu στο Kodi?

Θέλετε να εγκαταστήσετε το Hulu στο Kodi εκτός ΗΠΑ; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το PureVPN στη συσκευή σας, IOS, Android, Linux ή Amazon Fire TV. Το PureVPN προσφέρει μια δοκιμή 7 ημερών με μόλις 0,99 $ για πρώτη φορά. Χρησιμοποιήστε αυτήν την έκπτωση για να αποκτήσετε πολλά πρόσθετα Kodi και να αποφύγετε την πλήξη στο σπίτι.

Ο τρόπος με τον οποίο διασκεδάζουμε με περιεχόμενο βίντεο έχει αλλάξει πολύ την τελευταία δεκαετία. Οι συμβατικές τηλεοράσεις και οι τηλεοπτικοί καλωδιακοί φορείς έχουν αντικατασταθεί πλήρως με τη νέα τάση κοπής καλωδίων και εγγραφής σε υπηρεσίες ροής όπως το Hulu.

Οι υπηρεσίες ροής είναι μια μεγάλη ευκολία σε σχέση με το συμβατικό σύστημα καλωδιακής τηλεόρασης. Παρέχουν πολύ καλύτερη ποιότητα, πολύ καλύτερη υποστήριξη πελατών και παράλογες ποσότητες νέου περιεχομένου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι υπηρεσίες ροής σάρωσαν τη βιομηχανία ψυχαγωγίας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Τι είναι ο Χούλου?

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας υπηρεσίας ροής είναι το Hulu. Αυτή η αμερικανική υπηρεσία ροής είναι δεύτερη μετά το Netflix. Έχει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι πολύ καλύτερες από το Netflix. Για παράδειγμα, έχει πολλές πρωτότυπες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες και είναι πολύ φθηνότερο από το Netflix. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά πρωτότυπα που παράγονται από τον Hulu έχουν κερδίσει βραβεία. Αυτά περιλαμβάνουν το The Handmaid’s Tale, The Looming Tower, Future Man, Marvel’s Runaways, The Path και Castle Rock.

Το καλύτερο μέρος για το Hulu είναι ότι ενημερώνει τα τελευταία επεισόδια των τρεχουσών τηλεοπτικών εκπομπών μόλις 24 ώρες μετά τη μετάδοσή τους. Σε αντίθεση με το Netflix, όπου οι χρήστες συχνά πρέπει να περιμένουν μήνες για να αποκτήσουν νέα επεισόδια, οι χρήστες του Hulu είναι πάντα οι πρώτοι που λαμβάνουν νέο περιεχόμενο.

Δυστυχώς, αυτή η καταπληκτική υπηρεσία ροής είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε πρόσβαση στη Χούλου από χώρες εκτός των ΗΠΑ χωρίς συγκεκριμένη παραβίαση.

Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu από οπουδήποτε

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Hulu από οπουδήποτε στον κόσμο με το PureVPN. Παρόλο που το Hulu δεν είναι προσβάσιμο σε χώρες εκτός των ΗΠΑ, μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση σε αυτό με ένα VPN αλλάζοντας την τοποθεσία σας στις ΗΠΑ. Μόλις αλλάξετε την τοποθεσία σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία ροής που δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας.

Η τοποθεσία σας καθορίζεται από τη διεύθυνση IP σας, η οποία είναι μια σειρά αριθμών που ενημερώνει τους διακομιστές δικτύου για την τοποθεσία, τη συσκευή σας και άλλα προσωπικά στοιχεία. Με το PureVPN, η πραγματική σας διεύθυνση IP αποκρύπτεται από μια νέα ψευδο διεύθυνση IP που εδρεύει στις ΗΠΑ. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε οτιδήποτε από οποιαδήποτε διαδικτυακή βιβλιοθήκη περιεχομένου στις ΗΠΑ χωρίς να είστε φυσικά παρόντες στις ΗΠΑ.

Πώς να αποκτήσετε το Hulu Addon για το Kodi?

 1. Ανοίξτε το Kodi.
 2. Παω σε Συστήματα > Αρχείο Διευθυντής.
 3. Κάντε κλικ Προσθήκη Πηγή >Επιλέγω Κανένας.
 4. Στο πλαίσιο διεύθυνσης URL, πληκτρολογήστε http://fusion.tvaddons.org
 5. Κτύπημα Ολοκληρώθηκε.
 6. Κάντε κλικ Εισαγάγετε το όνομα της πηγής πολυμέσων.
 7. Τύπος Σύντηξη και κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κτύπημα Εντάξει.
 8. Παω σε Συστήματα > Ρυθμίσεις > Πρόσθετα.
 9. Επιλέγω Εγκατάσταση από το αρχείο zip.
 10. Επιλέγω Σύντηξη να μάθεις πώς να κάνεις τον Hulu στο Kodi.
 11. Κάντε κλικ xmbc-αναφορές > Αγγλικά > entertainmentrepo.backup-1.1.4.zip.
 12. Περιμένετε την ειδοποίηση που αναφέρει Repo ψυχαγωγίας έχει εγκατασταθεί.
 13. Από την αρχική οθόνη μεταβείτε στο Συστήματα > Ρυθμίσεις > Πρόσθετα.
 14. Επιλέγω Εγκατάσταση από αποθετήριο > Repo ψυχαγωγίας > Πρόσθετα βίντεο.
 15. Επιλέγω Hulu ταινία τηλεόρασης και κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu στο Kodi μετά την εγκατάσταση?

Μόλις το πρόσθετο Hulu εγκατασταθεί επιτυχώς, μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Kodi. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο βίντεο > Πρόσθετα. Επιλέξτε το πρόσθετο Hulu που μόλις εγκαταστήσατε. Ξεκινήστε να απολαμβάνετε δωρεάν περιεχόμενο στο Hulu.

Kodi VPN – Το χρειάζομαι πραγματικά?

Η χρήση ενός VPN με το Kodi ή το Kodi VPN έχει καταστεί απαραίτητη για τα streamers. Δεν είναι κρυφό μυστικό ότι τα streamers είναι η πιο διαδικτυακή κοινότητα με τις περισσότερες επιθέσεις όταν πρόκειται για κλοπή ταυτότητας, ransomware και hacks. Μια απλή εξήγηση για ένα τέτοιο μοτίβο είναι το γεγονός ότι οι ταινίες αναζητούν πάντα νέες πλατφόρμες από όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν περιεχόμενο βίντεο.

Η εύρεση της σωστής πλατφόρμας που προσφέρει σταθερές ταχύτητες και περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε είναι κουραστική και απαιτεί από τα streamer να ελέγξουν μερικές δωδεκάδες ιστότοπους προτού επιτύχουν τελικά έναν καλό αγώνα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κυνηγιού, είναι φυσικό να κάνετε κλικ σε μερικούς κακόβουλους συνδέσμους που μπορούν να οδηγήσουν στη μόλυνση της συσκευής από κακόβουλο λογισμικό ή άλλα κακόβουλα προγράμματα.

Επιπλέον, το περιεχόμενο που διατίθεται στο Kodi, χωρίς αμφιβολία, δεν διαθέτει άδεια. Είναι διαθέσιμο στο Kodi από πειρατική πηγή και συνεχίζει να εξυπηρετεί τον σκοπό του παρά τις πολλές προσπάθειες των παραγωγών και των εποπτικών αρχών να το κλείσουν. Κατά συνέπεια, οι ταινίες καταλήγουν επίσης σε προβλήματα κατά καιρούς εάν βρεθούν να καταναλώνουν πειρατικό περιεχόμενο μέσω του Kodi.

Ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε ασφαλείς από όλα αυτά τα διαδικτυακά ζητήματα είναι χρησιμοποιώντας το PureVPN. Είναι ένα εξαιρετικό VPN βελτιστοποιημένο για ροή και παρέχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και δυνατότητες που βελτιώνουν μόνο την εμπειρία ροής σας, αλλά και σας παρέχουν την ψηφιακή ασφάλεια που χρειάζεστε για να διατηρείτε ασφαλή στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή..

PureVPN – Κορυφαία επιλογή ταινιών

Το PureVPN είναι το πιο δημοφιλές VPN μεταξύ των streamers. Διαθέτει περισσότερους από 750+ διακομιστές βελτιστοποιημένους για ροή, οι οποίοι επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν μια αδιάκοπη και χωρίς buffer εμπειρία ροής από οπουδήποτε στον κόσμο. Επιτρέπει στα προγράμματα ροής να αποφεύγουν τα πιο συνηθισμένα ζητήματα, όπως περιεχόμενο κλειδωμένο στην περιοχή και περιορισμό ISP ανωνυμοποιώντας την ταυτότητά τους και κρυπτογραφώντας τα δεδομένα τους.

Εάν είστε τακτικός streamer που χρησιμοποιεί πολλές πλατφόρμες ροής πολύ συχνά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι διατρέχετε πολύ υψηλό κίνδυνο. Οποιοσδήποτε χάκερ ή διαδικτυακός εισβολέας μπορεί εύκολα να αποκτήσει πρόσβαση στη συσκευή και τα δεδομένα σας και να το χρησιμοποιήσει για κακόβουλους σκοπούς που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη φήμη σας ή να προκαλέσουν οικονομική απώλεια.

Είναι πάντα καλύτερο να είστε στην ασφαλή πλευρά και να χρησιμοποιείτε το PureVPN κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me