Πώς να εγκαταστήσετε το Fusion Addon στο Kodi;


Πώς να εγκαταστήσετε το Fusion Addon στο Kodi?

Δημοσιεύθηκε: 02 Ιουλίου 2019

Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να εγκαταστήσετε το fusion στο Kodi στις συσκευές ροής σας, αρκεί να χρησιμοποιείτε ένα VPN. Αποκτήστε το PureVPN στη συσκευή σας ή εγκαταστήστε πρώτα έναν δρομολογητή VPN για να εγκαταστήσετε εύκολα το fusion στο Kodi. Το PureVPN προσφέρει έκπτωση 7 ημερών με έκπτωση μόνο 0,99 $ για πρώτη φορά, ώστε να μπορείτε να πάρετε όσα πρόσθετα στο Kodi θέλετε να αποφύγετε το άγχος.

** Ενημέρωση: Έρχεται μια νεότερη, καλύτερη έκδοση της εφαρμογής Kodi! Διορθώσαμε ορισμένα σφάλματα & εισήγαγε σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης. Αναβαθμίστε την υπάρχουσα εφαρμογή στην έκδοση 1.8.0 (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) από εδώ. **
Αναπτύχθηκε από το TVAddons.co, το αποθετήριο Fusion σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε πολλά πρόσθετα για την παρακολούθηση του αγαπημένου σας περιεχομένου. Το Fusion σάς δίνει επίσης πρόσβαση στο Indigo, ένα εργαλείο all-in-one που σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να διαχειριστείτε ανεπίσημα πρόσθετα Kodi. Ωστόσο, το κλείσιμο του στις αρχές Ιουλίου του 2017 άφησε πολλούς χρήστες του Kodi χωρίς τρόπο ενημέρωσης ή εγκατάστασης του πρόσθετου kodi fusion.
Ενώ ο Fusion επέστρεψε στη σκηνή του Kodi μετά από δύο μήνες από το M.I.A, το αποθετήριο δεν είναι το ίδιο με το παρελθόν. Ανεξάρτητα, δεν θα σας δείξουμε μόνο πώς να εγκαταστήσετε το Fusion στο Kodi σε αυτόν τον οδηγό, αλλά θα αναφέρουμε επίσης μερικές κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις για το αποθετήριο μόνο σε περίπτωση που θέλετε μερικές πρόσθετες γεύσεις.
Αλλά πριν φτάσουμε σε αυτό, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το Kodi.

Πώς να εγκαταστήσετε το Fusion στο Kodi

εγκαταστήστε το fusion στο Kodi

Τώρα που καταλαβαίνετε τελικά τι είναι το Fusion και γιατί χρειάζεστε ένα VPN, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο kodi fusion, γνωστό και ως indigo:

 1. μεταβείτε στο Εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής οθόνης για πρόσβαση στο Ρυθμίσεις.
 2. Κάντε κλικ Ρυθμίσεις συστήματος.
 3. Από την κάθετη γραμμή μενού, κάντε κλικ στο Πρόσθετα.
 4. Κάντε κλικ στο Αγνωστες πηγές ρυθμιστικό μπαρ.
 5. Μόλις εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο, επιλέξτε “Ναί’ για να επιβεβαιώσετε ότι εγκρίνετε την εγκατάσταση πρόσθετων από ανεπίσημες πηγές.
 6. Επιστροφή στο προηγούμενο μενού μετά Αγνωστες πηγές είναι ενεργοποιημένο.
 7. Επιλέγω Διαχείριση αρχείων.
 8. Κάντε κλικ Προσθήκη πηγής.
 9. Στο πεδίο ‘Κανένας», Εισαγάγετε τα ακόλουθα: http://fusion.tvaddons.co και κάντε κλικ στο Εντάξει.
 10. Επιλέξτε το πλαίσιο εισαγωγής στο κάτω μέρος, εισάγετε Σύντηξη χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης και κάντε κλικ στο Εντάξει.
 11. Κάντε κλικ Εντάξει στο κάτω μέρος του παραθύρου.
 12. Τώρα που έχετε προσθέσει την πηγή Fusion, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη.
 13. Από την κάθετη γραμμή μενού, κάντε κλικ στο Πρόσθετα.
 14. Κάντε κλικ Εισαγάγετε πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης.
 15. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αρχείο zip επιλογή.
 16. Βρείτε το Fusion Installer που αναφέρεται ως Σύντηξη.
 17. ο Ξεκινήστε εδώ ή αρχίστε-εδώ ο φάκελος εγκαθιστά το Indigo, το kodi-repos φάκελος αποτελείται από πολλά αποθετήρια, ενώ το kodi-scripts Ο φάκελος περιλαμβάνει εξαρτήσεις όπως το Meta Handler και το URL Resolver.

Top 5 εναλλακτικές λύσεις Fusion Addon

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το αποθετήριο Fusion δεν είναι τόσο καλό όσο ήταν. Δεν συνοδεύεται πλέον από τα αγαπημένα σας πρόσθετα Kodi και, ως εκ τούτου, υπάρχουν λίγα που μπορείτε να κάνετε με αυτό. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε. Ομοίως, εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε το fusion στο kodi και αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα πρόσθετα που έχουμε αναφέρει εδώ:

1. NoobsandNerds Repo

Το NoobsandNerds είναι ένα αποθετήριο πολλαπλών χρήσεων που δεν προσφέρει χιλιάδες επιλογές όπως το SuperRepo, αλλά αυτό που το ξεχωρίζει είναι η απίστευτη ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Όχι μόνο θα βρείτε διευθύνσεις URL για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά επίσης θα βρείτε συνδέσμους για αθλητικά, περιεχόμενο BBC, εξειδικευμένες ταινίες και μερικά περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια της Ιρλανδίας..

2. Smash Repo

Ένα από τα νεότερα αποθετήρια στη σκηνή του Kodi, το Smash Repo φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από τα πιο δημοφιλή ανεπίσημα πρόσθετα για το Kodi. Έχει ό, τι χρειάζεται για να γίνει το αγαπημένο όλων και να αντικαταστήσει το Fusion που κινείται προς τα εμπρός, αλλά μόνο ο χρόνος θα το πει. Εκτός από τη φιλοξενία τόνων πρόσθετων, το Smash Repo φιλοξενεί επίσης πολλά άλλα αποθετήρια, ώστε να μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε όποιο από τα δύο θέλετε από μία πηγή.
*** Σημείωση: Ο σύνδεσμος έχει κλείσει εδώ και μερικές εβδομάδες, θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε περισσότερες πληροφορίες γι ‘αυτό ***

3. SuperRepo

Το SuperRepo είναι ένα από τα μεγαλύτερα αποθετήρια Kodi εκεί έξω, όπου θα βρείτε περισσότερα από 2.000 πρόσθετα Kodi. Το τεράστιο αποθετήριο διαθέτει επίσης επεκτάσεις για να αλλάξει την εμφάνιση του Kodi, να μεταδώσει ζωντανή τηλεόραση, να τραβήξει τις νεότερες ταινίες και να παρακολουθήσει σπορ. Το περιεχόμενο ενημερώνεται τακτικά και έχετε στη διάθεσή σας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε πρόσθετα από ένα μόνο αποθετήριο, το SuperRepo είναι αυτό που χρειάζεστε!

4. Απλά Caz Repo

Το Simply Caz, που αναφέρεται επίσης ως αποθετήριο Cazwall, προσφέρει τη μικρότερη συλλογή πρόσθετων Kodi σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, αντισταθμίζει αυτό με υψηλή ποιότητα καθώς διαθέτει πληθώρα αθλητικών καναλιών και διάφορα. Το καλύτερο από όλα, διαθέτει τις λίστες αναπαραγωγής Elysium και UK Turks, οι οποίες είναι εξαιρετικά καταστήματα για όλα τα είδη ροών ταινιών και τηλεόρασης, είτε είναι κατ ‘απαίτηση ή ζωντανό περιεχόμενο. Το αποθετήριο ενημερώνει επίσης τακτικά τα πρόσθετά του.

5. Kodi Israel Repo

Το KodiIsrael, επίσης γνωστό ως Kodil ή Kodi Israel, είναι ένα από τα παλαιότερα αποθετήρια Kodi αλλά και ένα από τα καλύτερα. Προσφέρει τεράστια πρόσθετα συλλογής για το Kodi και πολλά από αυτά είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Με τον τερματισμό των αποθετηρίων όπως το Echo και το Fusion, είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου μπορείτε να βρείτε παλαιότερες, λειτουργικές εκδόσεις των αγαπημένων σας πρόσθετων Kodi.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Kodi VPN?

Εάν είστε άπληστος χρήστης του Kodi, θα πρέπει να αποκτήσετε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN για να παραμείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο. Εξάλλου, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας και επιταχύνουν το εύρος ζώνης σας, το οποίο επηρεάζει την ικανότητά σας να μεταδίδετε το περιεχόμενο που προτιμάτε στο Kodi.
Επιπλέον, οι γεωγραφικοί περιορισμοί μπορούν να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα πρόσθετα και περιεχόμενο. Για παράδειγμα, ακόμη και αν μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο kodi fusion, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό χωρίς ένα VPN εάν είναι περιορισμένο στην περιοχή σας.
Με το PureVPN, μπορείτε να μεταδώσετε ό, τι θέλετε από οπουδήποτε με απόλυτο απόρρητο και επομένως να απαλλαγείτε από ενοχλητικά προβλήματα buffering που προκύπτουν από την επιτάχυνση του ISP. Επιπλέον, δεδομένου ότι η πραγματική σας διεύθυνση IP αντικαθίσταται με μία από τις 88.000+ IP μας, μπορείτε να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση στο πρόσθετο kodi fusion – επιπλέον, εκατοντάδες άλλα πρόσθετα Kodi – χωρίς να αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Τελικό Word

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις εναλλακτικές λύσεις Fusion που παραθέτουμε σε αυτόν τον οδηγό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις ίδιες οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω (εκτός από τα βήματα 1 έως 6, εάν έχετε ήδη τελειώσει με αυτό, φυσικά) και αντικαταστήστε τη διεύθυνση URL πηγής με αυτήν της επιλογής σας.
Απολαύστε το περιεχόμενο που θέλετε στο Kodi με τα αγαπημένα σας πρόσθετα!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me