Foxtel εναντίον Kayo: Ποια εφαρμογή ζωντανής ροής είναι καλύτερη για τους λάτρεις των σπορ;


Foxtel εναντίον Kayo: Ποια εφαρμογή ζωντανής ροής είναι καλύτερη για τους λάτρεις των σπορ?

Δημοσιεύθηκε: 02 Δεκ 2019


Το Foxtel είναι η κύρια πηγή τηλεοπτικής ψυχαγωγίας της Αυστραλίας, που εξυπηρετεί έως και το 70% όλων των αυστραλιανών σπιτιών. Οι Αυστραλοί συχνά θεωρούνται ένας από τους πιο έμμονες σε σπορ ανθρώπους. Έτσι, το Foxtel διαθέτει 8 κανάλια αποκλειστικά για Sports, μεταξύ των οποίων το Foxtel Now είναι το πιο δημοφιλές. Ωστόσο, η πολυετή υπηρεσία έχει έναν νέο υποψήφιο στην πόλη που κέρδισε τεράστια θεαματικότητα στον αθλητικό fandom – Kayo. Διαβάστε παρακάτω καθώς κατεβαίνουμε στη χαριτωμένη και των δύο υπηρεσιών και ποια είναι η καλύτερη για τους λάτρεις του Sports.

Αθλητική ροή στην Αυστραλία

Οι Αυστραλοί, παρόλο που είναι έθνος με γνώμονα τον αθλητισμό, δεν είχαν πολλές επιλογές εκτός από το Foxtel για να καλύψουν τις ανάγκες τους πριν από λίγο. Άλλα αθλήματα όπως το Major Basketball έχουν αποκλειστικές υπηρεσίες ροής, αλλά μόνο μερικά από αυτά είναι διαθέσιμα στην Αυστραλία. Και αυτό απαιτεί επίσης από τους χρήστες να εγγραφούν σε μια διαδικτυακή υπηρεσία ροής όπως το Hulu ή το DirecTV. Για τους οπαδούς AFL και NRL, η Telstra προσφέρει αποκλειστικές υπηρεσίες ροής για πολλά χρόνια, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι η υπηρεσία περιορίζεται σε μικρές οθόνες.

Όσο μπορεί να θυμηθεί ο καθένας, το Foxtel έκανε αξιοσημείωτη δουλειά στην εξυπηρέτηση της Αυστραλιανής αθλητικής κοινότητας με άφθονο αθλητικό περιεχόμενο. Και τώρα, με την προσθήκη του Kayo Sports, το παιχνίδι έχει αλλάξει για πάντα.

Ποια υπηρεσία λοιπόν αξίζει τα χρήματά σας; Ας το σκάψουμε.

Φοξτέλ

Το Foxtel προσφέρει αθλητική ψυχαγωγία (χωρίς καλώδια και παραδοσιακά) μέσω διαφόρων καναλιών. Το Foxtel διαθέτει οκτώ κανάλια (το καθένα αφιερωμένο στα AFL, Cricket, Rugby League και Motorsport), belN Sports, Eurosport και Racing.com. Ορισμένα (όχι όλα) περιλαμβάνουν επίσης τηλεοπτικά προγράμματα της Red Bull. Εδώ είναι τρεις διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα κανάλια χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία που σχετίζεται με το Foxtel.

Παραδοσιακή καλωδιακή τηλεόραση

Μπορείτε να αποκτήσετε το παραδοσιακό δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης για το σπίτι σας, όπως η πλειοψηφία των ατόμων με το πιο πρόσφατο κουτί IQ4 που προσφέρει ροή 4K και τοπική εγγραφή.

Foxtel Go

Η παραδοσιακή συνδρομή σας στο Foxtel συνοδεύεται από μια εφαρμογή Foxtel Go από προεπιλογή, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας αθλητικό περιεχόμενο εν κινήσει.

Foxtel τώρα

Το Foxtel Now είναι μία από τις υπηρεσίες που παρακολουθούνται ευρέως. Μια αυτόνομη υπηρεσία που έρχεται ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή εμπειρία Foxtel χωρίς το βαρύ κόστος ενός IQ4 Box. Είναι εύκολα προσβάσιμο με μια εφαρμογή ή ένα μικρό Foxtel Now Box.

Σπορ στο Foxtel Now

Η ροή σπορ στο Foxtel Now δεν γίνεται χωρίς αλίευση. Όταν πληρώνετε για το πακέτο “Essentials” αρχικού επιπέδου, έχετε πρόσβαση σε 12 κανάλια που προσφέρουν γενική ψυχαγωγία (όχι για αθλητικά), με το κανάλι Fix Showcase να αξίζει να αναφερθεί εδώ. Για το Sports Plan, πρέπει να διαθέσετε λίγα ακόμη χρήματα.

Αθλητικά σχέδια Foxtel Now

Υποστηρίζονται προγράμματα εξυπηρέτησηςCostDL?
Foxtel τώραΌλα τα πακέτα: Πρόγραμμα μόνο υπηρεσίας, 10 είδη περιεχομένου104 $ / μήνα (ελάχιστο)Οχι
Foxtel τώραEssentials + Sports Pack: Πακέτο μόνο υπηρεσίας, είδη περιεχομένου54 $ / μήνα (ελάχιστο)Οχι

Τα παραπάνω σχέδια μπορεί να φαίνονται λίγο στο υψηλότερο άκρο του εύρους τιμών, αλλά προσφέρουν τόσο την αξία που θα μπορούσατε να βγείτε από μια υπηρεσία αθλητικής ροής. Έχετε πρόσβαση και στα 13 κανάλια του Foxtel για συγκεκριμένα σπορ. Ωστόσο, το κανάλι Fox Footy έχει αντικατασταθεί από το παιχνίδι Footy λόγω του πρόσφατου ζητήματος δικαιωμάτων AFL.

Σπορ στο Kayo

Το Kayo έχει αναδειχθεί ως ανατρεπτική δύναμη που έχει μεταφέρει τη διαδικτυακή ροή αθλητικών σε άλλο επίπεδο. Λειτουργεί αρκετά διαφορετικά από το Foxtel. Αντί να φιλοξενείτε πολλά αθλητικά κανάλια, εάν προσφέρει ένα απλό μενού με όλο το αγαπημένο σας αθλητικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των κατ ‘απαίτηση επαναλήψεων των ολοκληρωμένων εκδηλώσεων και, φυσικά, της ζωντανής κάλυψης

Όντας μέλος της ίδιας εταιρείας, η πρωταρχική πηγή αθλητικού περιεχομένου της Kayo είναι το Foxtel, με τη διάκριση να διαθέτει αποκλειστικό αθλητικό μέτωπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τα αγαπημένα σας αθλήματα στην οθόνη και να αφήσετε τον Kayo να κάνει τα υπόλοιπα. Είτε πρόκειται για AFL και NRL, Τένις, Μπάσκετ, MotoGP ή κρίκετ, εάν συμβαίνει ζωντανά, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Kayo.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που αξίζει να αναφερθεί εδώ είναι ότι ακόμα κι αν χάσετε μια ζωντανή ροή, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε αργότερα και να το παρακολουθήσετε από την αρχή. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να περιμένετε ανυπόμονα τις διαθέσιμες επαναλήψεις στο Foxtel Now ή να βασιστείτε στο έλεος της υπηρεσίας ελεύθερης αεροπορίας για να παρακολουθήσετε ένα highlight ή μια επανάληψη. Με το Kayo, η επανάληψη είναι διαθέσιμη μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι. Έτσι, ακόμη και όταν το παιχνίδι συνεχίζεται, μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε από την αρχή. Ακολουθεί μια λίστα με τις διαθέσιμες αθλητικές ροές στο Kayo.

  1. AFL
  2. Ράγκμπι Λιγκ
  3. Κρίκετ
  4. Ποδόσφαιρο
  5. Ράγκμπι Ένωση
  6. Μηχανοκίνητο άθλημα
  7. Μπάσκετ, Τένις, MMA, Γκολφ

Λειτουργίες όπως η εικόνα-σε-εικόνα, η επιλογή της κάμερας σας, η μετάβαση στις βασικές στιγμές και το SplitView προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία αθλητικής ροής.

Αθλητικά σχέδια Kayo

Χαρακτηριστικά σχεδίου
ΒασικόςΠρόγραμμα μόνο για σέρβις &1 είδος περιεχομένου35 $ ​​/ μήνα (δωρεάν δοκιμή 2 εβδομάδων, χωρίς συμβόλαιο)
ΑσφάλιστροΠρόγραμμα μόνο για σέρβις & 1 είδος περιεχομένου25 $ / μήνα (δωρεάν δοκιμή 2 εβδομάδων, χωρίς συμβόλαιο)

Το μόνο μειονέκτημα στο Kayo είναι ότι επιτρέπει μόνο ροή HD, ενώ το Foxtel προσφέρει ανάλυση 4k με το τελευταίο κουτί IQ4.

Foxtel vs Kayo – Ποιος κατέχει τον τίτλο?

Το Kayo προσφέρει σπορ και τίποτα περισσότερο. Αν λοιπόν είστε σκληροπυρηνικός φίλαθλος που δεν σας αρέσει η γενική ψυχαγωγία, το Kayo είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Παρέχει περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο από ό, τι θα μπορούσατε να καταναλώσετε σε σχετικά πολύ φθηνότερο εύρος τιμών από το Foxtel. Ωστόσο, εάν θέλετε να απολαύσετε περιστασιακά τη ροή περιεχομένου εκτός του αθλητισμού, το Foxtel είναι αυτό που πρέπει να εγγραφείτε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me