Παρακολουθήστε τη Formula 1 ζωντανά στο διαδίκτυο


Παρακολουθήστε τη Formula 1 ζωντανά στο διαδίκτυο

Δημοσιεύτηκε στις: 21 Φεβ 2020


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 2020 θα είναι διαθέσιμο μόνο για ροή σε λίγες χώρες. Δοκιμάστε το PureVPN με μόλις 0,99 $ και απολαύστε το F1 από οπουδήποτε στον κόσμο:

1. Εγγραφείτε και κατεβάστε το PureVPN
2. Συνδεθείτε στην τοποθεσία διακομιστή ΗΠΑ
3. Επισκεφτείτε το ESPN και ξεκινήστε τη ροή

Με την πάροδο των ετών, ο ανεμιστήρας που ακολουθεί για αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει αυξηθεί δέκα φορές. Ωστόσο, ο λόγος πίσω από αυτήν τη μαζική άνοδο οφείλεται μόνο σε λίγες αγωνιστικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα, ένα από τα οποία είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 2020

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα είναι μια σειρά διαφορετικών αγώνων αγώνων που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο και διαθέτουν αυτοκίνητα της Φόρμουλα 1. Φέτος, έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 2020, το οποίο θα είναι η 71η έκδοση του τουρνουά.

Το πρώτο Grand Prix του πρωταθλήματος 2020, το Αυστραλιανό Grand Prix, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2020 στο Circuit Grand Prix Melbourne, Melbourne. Έτσι, για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρωτάθλημα ζωντανά και διαδικτυακά, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους αυτούς τους επερχόμενους αγώνες ζωντανά και διαδικτυακά από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή της Φόρμουλα 1

Θα ήταν μεγάλη απογοήτευση, εάν ένας θαυμαστής της F1 δεν μπορεί να απολαύσει τη ζωντανή μετάδοση της Φόρμουλα 1 λόγω μη διαθεσιμότητας ζωντανής μετάδοσης. Γι ‘αυτό έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό ροής για όλους τους θαυμαστές να παρακολουθούν τη ζωντανή ροή F1 χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Ακολουθεί μια απλή, βήμα προς βήμα διαδικασία για τον τρόπο παρακολούθησης της ζωντανής ροής F1:

1. Εγγραφείτε στο PureVPN
Αποκτήστε το ετήσιο πρόγραμμα και παρακολουθήστε τους 22 αγώνες Grand Prix F1 ζωντανά χωρίς προβλήματα.

2. Λήψη PureVPN
Κατεβάστε την εφαρμογή VPN ή διαμορφώστε την στην προτιμώμενη συσκευή σας. Το PureVPN υποστηρίζει όλες τις μεγάλες συσκευές στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε ζωντανό αγώνα F1, όπως PC, Κινητά τηλέφωνα, Tablet, Routers, PS / Xbox, KODI, ROKU, Smart TV κ.λπ..

3. Παρακολουθήστε δωρεάν τους αγώνες F1 Races
Ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή τύπου 1 δωρεάν στο διαδίκτυο είναι να ξεκινήσετε την εφαρμογή PureVPN και να συνδεθείτε σε TF1 ή TenPlay από τη λίστα καναλιών σε λειτουργία ροής. Μετά τη σύνδεση, ο ιστότοπος του καναλιού θα ανοίξει σε νέα καρτέλα. Πλοηγηθείτε στο F1 ή παρακολουθήστε ζωντανή ενότητα και ξεκινήστε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα οδήγησης ζωντανά σε δράση.

Υπάρχουν μερικά περισσότερα κανάλια στη λίστα εκπομπών F1 που μεταδίδουν ζωντανά αγώνες σε διαφορετικές περιοχές σε πολλές γλώσσες. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω κανάλια, πρέπει να εκτελέσετε τα πρώτα 2 βήματα ως έχει και στο 3ο βήμα να βρείτε το κανάλι στη λίστα εφαρμογών ή να συνδεθείτε με τον διακομιστή χώρας όπου το κανάλι είναι προσβάσιμο.

Πού να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 2020

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αγωνιστικά γεγονότα όλων των εποχών. Εξαιτίας αυτού, μεταδίδεται σε πολλά κανάλια και υπηρεσίες ροής παγκοσμίως. Εδώ είναι μια λίστα όλων αυτών:

Χώρα καναλιών ροής
Tenplay, Kayo SportsΑυστραλία
ESPN+Ηνωμένες Πολιτείες
TSN / RDSΚαναδάς
Ταιριάξτε τηλεόρασηΡωσία
RTL Γερμανία
ORFΑυστρία
RTBFΒέλγιο
NOSΟλλανδία
Κανάλι +. TF1Γαλλία
Digi SportΡουμανία
Fuji TV NextΙαπωνία
Κανάλι 4Ηνωμένο Βασίλειο
F1 TV ProΓερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ, Μεξικό, Βέλγιο, Ουγγαρία, Αυστρία

Παρακολουθήστε το F1 Live Stream χωρίς ουρανό

Το Sky Sports F1 έχει την πιο ακριβή συνδρομή σε όλα τα αθλητικά κανάλια. Αν και η κάλυψη και η ποιότητα ροής τους είναι εξαιρετική, αλλά περιορίζονται αυστηρά μόνο στο ΗΒ. Δεν επιτρέπουν ακόμη και σε διακομιστές μεσολάβησης ή VPN να έχουν πρόσβαση σε αυτά μέσω IP IP του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για τους οπαδούς της F1 που θέλουν να απολαύσουν ζωντανά τους αγώνες της Φόρμουλα 1.

Επιπλέον, τα Sports Passes μέσω NowTV, όπως Day Pass, Week Pass ή Monthly Pass απαιτούν πιστωτική κάρτα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο για την επεξεργασία πληρωμών. Αυτό σημαίνει, ακόμη και αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω VPN, δεν θα μπορείτε να λάβετε τη συνδρομή τους εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το PureVPN προτείνει στα κανάλια ροής κάτω από τους θαυμαστές της F1 που δεν θέλουν να παρακολουθήσουν στο Sky ή δεν έχουν πρόσβαση στο Sky Sports.

Τρόπος ροής του Grand Prix της Φόρμουλα 1 ζωντανά στο TenPlay?

Μπορείτε να απολαύσετε ζωντανή ροή της Φόρμουλα 1 ακόμα κι αν είστε εκτός Αυστραλίας. Απλά πρέπει:

 1. Κατεβάστε το VPN
 2. Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε Αυστραλιανό διακομιστή
 3. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της TenPlay και απολαύστε ζωντανά τη Φόρμουλα 1!

Πώς να κάνετε streaming το Grand Prix 2020 της Formula 1 στο ESPN?

Οι θαυμαστές της Formula 1 μπορούν να κάνουν ροή σε όλους τους αγώνες στο ESPN εκτός ΗΠΑ. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Λήψη PureVPN
 2. Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε διακομιστή των ΗΠΑ
 3. Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του ESPN και απολαύστε τη ζωντανή ροή της Φόρμουλα 1

Τρόπος ροής του Grand Prix της Φόρμουλα 1 ζωντανά στο TSN?

Ζείτε εκτός Καναδά και θέλετε να παρακολουθήσετε το Grand Prix της Φόρμουλα 1 στο TSN; Όχι! Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Λήψη PureVPN
 2. Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε καναδικό διακομιστή
 3. Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο TSN και απολαύστε τη ζωντανή ροή της Φόρμουλα 1

Τρόπος ζωντανής ροής του επίσημου F1 TV Pro?

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Φόρμουλα 1 ζωντανά στο F1 TV Pro. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Λήψη PureVPN
 2. Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε διακομιστή των ΗΠΑ
 3. Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του F1 TV Pro και απολαύστε ζωντανά τη Formula 1

Πώς να ζήσετε ζωντανή ροή 2020 F1 στο Hotstar?

Παρακολουθήστε τη Formula 1 ζωντανά στο Hotstar ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

 1. Κατεβάστε το VPN
 2. Συνδεθείτε σε έναν Ινδικό διακομιστή
 3. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Hotstar και μεταδώστε ζωντανά τη Φόρμουλα 1 ζωντανά

Φόρμουλα 1 στις ΗΠΑ

Το F1 είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο με θαυμαστές και οπαδούς σχεδόν σε κάθε μέρος του κόσμου, με αρκετά μεγάλο αριθμό στις ΗΠΑ. Όχι κοντά σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία, αλλά είναι μια ανοδική τάση. Σε σύγκριση με την προηγούμενη, η Formula 1 έχει σημειώσει τεράστια αύξηση 19% αυτή τη σεζόν στο US ESPN με μέσο όρο 671.000 θεατές. Επιπλέον, οι ESPN και F1 υπέγραψαν μια εκτεταμένη τριετή συμφωνία στις αρχές Νοεμβρίου του1919.

Λοιπόν, ποιες επιλογές έχουν οι κόπτες καλωδίων εάν δεν θέλουν να περάσουν από την ταλαιπωρία να κολληθούν στην οθόνη της τηλεόρασης ή να πληρώσουν μια αυστηρά υψηλή τιμή για το τηλεοπτικό καλώδιο?

Πού μπορώ να κάνω ροή της φόρμουλας 1 στις ΗΠΑ?

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές βιώσιμες επιλογές για όσους δεν επιθυμούν συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης στις ΗΠΑ.

Sling TV

Το Sling TV είναι μια εξαιρετική υπηρεσία ροής στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσετε το F1. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο μεταξύ πορτοκαλί ($ 30 / μήνα), μπλε ($ 30 / μήνα) και πορτοκαλί + μπλε (45 $ / μήνα) σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας, με κανάλια ESPN διαθέσιμα σε πορτοκαλί και πορτοκαλί + μπλε. Ο αριθμός των ταυτόχρονα συνδεδεμένων συσκευών ποικίλλει επίσης, με το Orange + Blue να επιτρέπει 4, που είναι ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων ροών που επιτρέπονται σε όλα τα σχέδια. Είναι η μόνη υπηρεσία που διαθέτει ESPN, ESPN 2 και ESPN 3. Το Sling TV προσφέρει επίσης εγγενείς εφαρμογές για πολλές συσκευές ροής, όπως το Apple TV, το Roku, το Amazon Fire TV κ.λπ. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε για δωρεάν για επτά ημέρες και σταματήστε εάν δεν ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Hulu με ζωντανή τηλεόραση

Ποιος δεν αγαπά τον Χούλου στις ΗΠΑ; Είναι μια πλατφόρμα ροής βίντεο κατ ‘απαίτηση χωρίς αποκλεισμούς που προσφέρει όχι μόνο πληθώρα ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά και ζωντανή τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών καναλιών όπως τα ABC, ESPN και ESPN 2. Μεταξύ των τεσσάρων διαθέσιμων επιπέδων υπηρεσίας ; Βασική (5,99 $ / μήνα), Premium (11,99 $ / μήνα), Βασική + Ζωντανή τηλεόραση (54,99 $ / μήνα) και Premium + Ζωντανή τηλεόραση (60,99 $ / μήνα), μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο τελευταίων εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ζωντανή ροή F1 . Επιτρέποντας πρόσβαση με ένα κλικ σε ζωντανά σπορ και πρωτότυπα Hulu όπως το The Handmaid’s Tale, ένα premium σχέδιο σίγουρα αξίζει τον κόπο. Μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν αγοράσετε.

YouTube TV

Για 50 $ / μήνα, το YouTube TV προσφέρει μια πολύ καλή προσφορά για τα χρήματά σας. Δεν απαιτεί συμβόλαιο, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε 70+ mainstream κανάλια σε τρεις ταυτόχρονες ροές χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Είτε σας αρέσουν τα σπορ, οι ειδήσεις ή η γενική ψυχαγωγία, όπως φαγητό και ταινίες, το YouTube TV έχει σίγουρα ένα κανάλι για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Μερικά δημοφιλή που αξίζει να αναφέρουμε εδώ θα ήταν τα BBC, FOX, Disney, NBC, AMC, CNBC κ.λπ. Επιπλέον, είναι η μόνη υπηρεσία με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης DVR. Με άμεση πρόσβαση σε ESPN και ABC και τα δύο, το YouTube TV είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για ροή αγώνων F1. Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν και να το εξοικονομήσετε πριν από επτά ημέρες, αν δεν σας ταιριάζει καλά.

Καλύτεροι ιστότοποι ροής για να παρακολουθήσετε τη Φόρμουλα 1 ζωντανά στο διαδίκτυο

Παρόλο που υπάρχουν παραπάνω από δώδεκα κανάλια ροής που αναφέρονται παραπάνω στον πίνακα, αλλά οι καλύτεροι ιστότοποι για ροή αγώνων της Φόρμουλα 1 ζωντανά στο διαδίκτυο είναι

 1. F1 TV Pro – Αγγλικά
 2. Match TV (Δωρεάν με VPN) – Ρωσικά
 3. RTL – Γερμανικά
 4. TF1 – Γαλλικά
 5. HotStar – Αγγλικά
 6. TenPlay – Αγγλικά

Αυτοί οι ιστότοποι επιλέγονται βάσει της ποιότητας ροής, των παρουσιαστών και της προσιτής τιμής από όλους τους οπαδούς της F1. 

Πρόγραμμα Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1 2020

Εδώ είναι το πλήρες πρόγραμμα για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:

Ημερομηνία αγώνα γύρου γύρου Grand Prix
1Γκραν Πρι Αυστραλίας Circuit Grand Prix Melbourne, Μελβούρνη15 Μαρτίου
2Γκραν Πρι Μπαχρέιν Διεθνές κύκλωμα Μπαχρέιν, Sakhir22 Μαρτίου
3Γκραν Πρι Βιετνάμ Κύκλωμα οδών Ανόι, Ανόι 5 Απριλίου
4Κινεζικό Grand Prix Διεθνές κύκλωμα της Σαγκάης, Σαγκάη19 Απριλίου
5 Γκραν Πρι Ολλανδικά Circuit Zandvoort, Zandvoort 3 Μαΐου
6Ισπανικό Grand Prix Circuit de Barcelona-Catalunya, Montmeló10 Μαΐου
7Grand Prix του Μονακό Circuit de Monaco, Μόντε Κάρλο24 Μαΐου
8Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν Circuit City του Μπακού, Μπακού7 Ιουνίου
9Γκραν Πρι Καναδά Circuit Gilles Villeneuve, Μόντρεαλ14 Ιουνίου
10Γαλλικό Grand Prix Circuit Paul Ricard, Le Castellet28 Ιουνίου
11Αυστριακό Grand Prix Red Bull Ring, Σπίλμπεργκ5 Ιουλίου
12Βρετανικό Grand Prix Κύκλωμα Silverstone, Silverstone19 Ιουλίου
13Γκραν Πρι Ουγγαρίας Hungaroring, Mogyoród2 Αυγούστου
14Γκραν Πρι Βελγίου Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot30 Αυγούστου
15Ιταλικό Grand Prix Autodromo Nazionale Monza, Monza6 Σεπτεμβρίου
16Grand Prix Σιγκαπούρης Circuit Marina Bay Street, Σιγκαπούρη20 Σεπτεμβρίου
17Ρωσικό Grand Prix Σότσι Autodrom, Σότσι27 Σεπτεμβρίου
18Γκραν Πρι Ιαπωνίας Suzuka International Racing Course, Suzuka11 Οκτωβρίου
19Γκραν Πρι Ηνωμένων Πολιτειών Circuit of the America, Ώστιν, Τέξας25 Οκτωβρίου
20Grand Prix της Πόλης του Μεξικού Autódromo Hermanos Rodríguez, Πόλη του Μεξικού1 Νοεμβρίου
21Γκραν Πρι Βραζιλίας Autódromo José Carlos Pace, Σάο Πάολο15 Νοεμβρίου
22Γκραν Πρι του Αμπού Ντάμπι Circuit Yas Marina, Αμπού Ντάμπι29 Νοεμβρίου

Προσδοκία θαυμαστών από τη σεζόν της Φόρμουλα 1

Ρωτήσαμε ορισμένους F1 Fans για τις προσδοκίες τους για την επερχόμενη σεζόν F1 2020. Να τι έπρεπε να πουν:

Ο Rex Mutero, ο οποίος εργάζεται στο Paramount Pictures και είναι οπαδός της F1, λέει: «Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν από την άποψη της κατάταξης των οδηγών, διαφορετικά στο δρόμο συνεχίζεται το ρυθμό. Νιώθω έντονα ότι ο Lando Norris στο ότι η Mclaren θα μιμηθεί την πρώτη σεζόν του Lewis Hamilton το 2007. Ο Leclerc σίγουρα θα είναι ο πιο σκληρός συμπαίκτης του Seb, επειδή και οι δύο θα αγωνιστούν για το WDC.

Τα πολυετή προβλήματα ελαστικών της Mercedes θα τα εμποδίσουν, αλλά όχι όπως και το 2013. Η Red Bull δεν πρόκειται να είναι πρωτοπόρος, θα συγκρατηθεί από τον κινητήρα. Θα καταφέρει να κερδίσει μερικούς αγώνες. Η Gasly θα ταιριάξει με τον Max, αλλά ο Max θα ευνοηθεί. Η Renault θα είναι πιο δυνατή από την περασμένη σεζόν. Ο Riccardo θα δείξει στον Hulkenberg πώς να είναι στο βάθρο. Το Kvyat θα είναι το ίδιο παλιό Kvyat. Οι οδηγοί της Haas θα σπαταλήσουν ξανά ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Η Kimi θα είναι βαρετή σε καλό δρόμο. Η Mclaren θα ανακοινώσει ότι ο Fernando Alonso θα επιστρέψει για τη σεζόν 2020 και ο συνεργάτης Lando Norris. “

Η Henny Triskaidekaman, ενθουσιώδης της Formula 1 από το 2004, μοιράστηκε τις προβλέψεις της μετά το Αυστραλιανό FP. Αναμένει ότι «ο Lewis Hamilton θα αντιμετωπίσει σοβαρότερη πρόκληση από τον Valtteri Bottas. Κυκλοφορία ειδήσεων σχετικά με την ανησυχία του κοινού σχετικά με τις βαρετές εμφανίσεις της F1 ξανά (παρόμοια με το 2013–14). Επιπλέον, ο Lewis έχει ήδη συλλέξει πέντε τίτλους με το όνομά του. Πιστεύω ότι δεν χαλαρώνει το βλέμμα του στο να βλέπει τον έκτο τίτλο, αλλά ο Valtteri είναι ακόμα εκεί για να του δώσει κάποια εμπόδια.

Ο Charles Leclerc θα προκαλέσει σοβαρά τον Sebastian Vettel με έναν απροσδόκητο τρόπο. Ο Σεμπ μπορεί να χάσει αυτή τη μάχη και θα αντιμετωπίσει την επικείμενη καριέρα του. Ο Seb αντιμετωπίζει συχνά πρόβλημα νοημοσύνης όταν συνεργάστηκε με τον νεότερο οδηγό (την τελευταία φορά που ήταν ο Ricciardo το ’14). Αυτή τη φορά, ο Τσαρλς που φέρει την ευθύνη μόνο για να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες ως μέλλον της Ferrari θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν που απειλείται να μειώσει την καριέρα του μετά τον αριθμό τίτλου του που ξεπέρασε ο Λιούις. Η αυστραλιανή ομαδική σειρά τα έδειξε όλα με λίγα λόγια. Αυτό το πράγμα για ομαδική παραγγελία. Είμαι βέβαιος ότι κάποια μέρα ο Σεμπαστιάν θα είναι θυμωμένος για κάτι που σχετίζεται με την ομαδική παραγγελία, μπορεί να είναι τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Ο Max Verstappen θα αμφισβητήσει σοβαρά τον τίτλο του World Driver. Χωρίς αμφιβολία, το τολμηρό κίνημά του στον Sebastian στο Αυστραλιανό GP και η κυριαρχία του απέναντι στον Pierre (Gasly) έχουν ανεβάσει τις δυνατότητες. Ο Φερνάντο Αλόνσο ανακοινώνεται ότι θα επιστρέψει στην F1 2020 κάποια μέρα το καλοκαίρι. Ακόμα δεν μπορώ να προβλέψω πού θα προσγειωθεί (αλλά πιστεύω ότι η Red Bull δεν θα τον υπογράψει λόγω ηλικίας και προβλήματος συμπεριφοράς), αλλά αυτό το πράγμα που προκαλεί η Honda θα αναγκάσει τον Φερνάντο να επανεξετάσει την απόφασή του.

Ένα από τα Albon ή Giovinazzi πρόκειται να αφαιρεθεί πριν από το τέλος της σεζόν. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Russell και ο Norris είναι Βρετανοί οδηγοί rookie, στους οποίους μπορούν να τους βάλουν σε “ασφαλέστερες καταστάσεις”, υπάρχουν οι Albon και Giovinazzi ως οδηγοί rookie που μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι κατά της απογύμνωσης.

Ο Ουίλιαμς θα βυθιστεί περαιτέρω. Ο Τζωρτζ Ράσελ είναι προφανώς καλύτερος από τον Ρόμπερτ Κούμπικα στην Αυστραλία, δεδομένου ότι ο Κούμπικα έχει κάποια προβλήματα που τον ανάγκασαν να κάνει pit 3 φορές σε αυτόν τον αγώνα. Αλλά αν η απόδοση του Αυστραλιανού GP έχει δείξει την πραγματική δύναμη του Williams, τότε το μέλλον για τη Williams αυτή τη σεζόν θα είναι τόσο αμυδρό όσο την περασμένη σεζόν.

Ο Παγκόσμιος Τίτλος Οδηγού θα επιβεβαιωθεί πριν από τον τελευταίο αγώνα (ξανά) και ο Τίτλος Παγκόσμιου Κατασκευαστή θα επιβεβαιωθεί για δύο αγώνες πριν από τον Παγκόσμιο Τίτλο Οδηγού. Συνολικά, οι αγώνες θα είναι έτσι όπως την περασμένη σεζόν, με κάποιες νέες εκπλήξεις από τη δυναμική των αλλαγών του οδηγού και του ανταγωνισμού του συμπαίκτη. “

Ο οπαδός της Formula 1, Dany Bravo, πιστεύει ότι ο Vettel θα κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος. «Θα υπάρχει στενή απόσταση μεταξύ των πρώτων 4. Η Haas θα δώσει μια σκληρή μάχη στη Renault εάν οι οδηγοί της παραμείνουν συγκεντρωμένοι. Ο Ουίλιαμς θα αποτύχει και πάλι, με τον McLaren και τον Racing Point να τερματίζουν στο τελευταίο 3. Δεν περιμένω πολλά από τους Rookies. Ο Charles Lecrec και ο Pierce Gasly θα μπορούν να εντυπωσιάσουν.

Προσωπικά δεν θέλω εύκολο διαγωνισμό για οδηγούς και κατασκευαστές. Πρέπει να υπάρχει ένας στενός αγώνας και διαφορετικοί νικητές στο βάθρο σε κάθε αγώνα. Αυτό θα είναι δυνατό με τον Ricciardo και τον Kimi. “

Ο Clemens Sehi είναι Γερμανός θαυμαστής της F1 και υποστηρικτής του Vettel. Περιμένει πολλά από τη σεζόν της Φόρμουλα 1 του 2019, αλλά δεν θα είναι πιο συναρπαστικό. Θα είναι σχεδόν το ίδιο, υποθέτω, με τη Mercedes να μπαίνει φέτος ως η αγαπημένη. Τέλος πάντων, ελπίζω ότι θα είναι πιο κοντά από πέρυσι. Θα ήταν υπέροχο για ολόκληρο το άθλημα. Νομίζω ότι ένα σημαντικό σημείο είναι το νέο σύστημα προστασίας κεφαλιού φωτοστέφανο, που θα εισαχθεί φέτος. Σίγουρα θα έχει σημαντικό οπτικό αντίκτυπο στην F1. Αλλά θα έχει επίσης αντίκτυπο και στα αποτελέσματα; Το ελπίζω μόνο.

Ο Terrance Charles, είναι ένας τεράστιος οπαδός της Formula 1 από το 2002 και υποστηρίζει τη Ferrari. Λέει: «Η νέα σεζόν αναμένεται να είναι θρίλερ, ειδικά αυτή είναι η 4η χρονιά των νέων κανονισμών Turbo – Hybrid, επομένως ο αγωνιστικός αγώνας αναμένεται να είναι πολύ πιο κοντά. Η σειρά ράμφισμα δεν πρόκειται να αλλάξει ως άπληστος ενθουσιώδης της F1, μπορώ να δω την Red Bull να κυνηγάει τη Mclaren από την αρχή και τη Ferrari να μην είναι πολύ πίσω. “

Ο Mertol Shahin, από τη Βουλγαρία, είναι οπαδός της F1 από το 1997, σύντομα αλλά απότομα περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση του πρωταθλήματος κατασκευαστή «Η Redbull δεν έχει τον κινητήρα, η Ferrari δεν έχει τους οδηγούς. Περιμένω ότι η Mercedes θα κερδίσει και τους δύο τίτλους. “

Ο Gautam Sharma, και ο Ινδός φοιτητής και οπαδός της Φόρμουλα 1 λέει: «Περιμένω από τον Lewis Hamilton να κυριαρχήσει και να κερδίσει το Πρωτάθλημα Οδηγών με τη Mercedes να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο Vettel θα δώσει μια σκληρή μάχη μαζί με τη Red Bull. “

Ο Ben Smith, fanboy της F1 τα τελευταία 25 χρόνια υποστηρίζει τη Mercedes και λέει: «Ένα Mercedes 1/2 στο πρωτάθλημα οδηγών – στον Χάμιλτον θα δοθεί το νούμερο 1 – νομίζω ειλικρινά ότι αυτό είναι το κλείσιμο στο νέο του συμβόλαιο, το θέλει αλλά ο Τότο θέλει να διατηρήσει την ίδια αντιπαλότητα. Δεν υπάρχει τρόπος να αφήσουν τη μάρκα Χάμιλτον να φύγει.

Η Red Bull πιθανότατα θα κάνει μια καλή παράσταση για το πρώτο μισό της σεζόν, αλλά στη συνέχεια θα καταναλώσει μερικές ποινές για τα νέα μέρη του κινητήρα (το ίδιο θα κάνουν και οι περισσότερες ομάδες της Renault). Πολλά νέα τεχνάσματα θα μπουν για να προσπαθήσουν να συλλάβουν ένα τηλεοπτικό κοινό που μειώνεται, ουσιαστικά το άθλημα δεν θα αλλάξει. Κυλήστε το 2021 και νέους κανόνες κινητήρα / αυτοκινήτου! “

Η Demostene Neacsiu, που εργάζεται ως μηχανικός στροβιλοσυμπιεστών στη Mercedes AMG Petronas από το 2014 έχει κάποιες στενές γνώσεις. «Δεν περιμένω τίποτα από τη σεζόν εκτός από το πρώτο τρόπαιο ενός κατασκευαστή από την άποψη της ομάδας. Όσον αφορά την on-track δράση και τις αλλαγές της Liberty Media, δεν μου αρέσει το νέο λογότυπο και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα μέσα ενημέρωσης, όλα είναι πολύ εφηβικά και το F1 είναι ένα ώριμο άθλημα, θα πρέπει να είναι σοβαρό, περαιτέρω περισσότερο – επιβάλλοντας αυτό, τα παιδιά του πλέγματος δεν πρέπει να είναι παρόντα μπροστά σε πολύ μυστικοπαθές, ισχυρό, επικίνδυνο και ακριβό, απλώς δεν είναι σωστό από την άποψή μου. “

Ο Steve Perry, από την Κόστα Ρίκα λέει: «Νομίζω ότι η αρχή της σεζόν θα είναι ενδιαφέρουσα, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν με λίγα μόνο αυτοκίνητα της Mercedes που συνεχίζουν να τρέχουν στο τρίτο και τελευταίο πέναλτι του κινητήρα τους θα καταστρέψουν βασικά το πρωτάθλημα. Ο Χάμιλτον θα κερδίσει, όπως αναμενόταν, και οι αγώνες θα γίνουν σχεδόν επεξεργασμένοι με τους κορυφαίους της Mercedes, Ferrari και Redbull, με το υπόλοιπο είδος να αποτελεί το ημι διασκεδαστικό πίσω μέρος.

Δεν θέλω να ακούω κυνικό, αλλά έτσι θα είναι. Το πρωτάθλημα είναι απολύτως προβλέψιμο. Τα αυτοκίνητα είναι καταπληκτικά, υπάρχουν περιστασιακά εκπληκτικές επιδείξεις ικανότητας οδήγησης και μου αρέσει η τεχνολογία να λειτουργεί στην άκρη, αλλά η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικό δράμα στο πρωτάθλημα. Ίσως το προκριματικό είναι ενδιαφέρον, αλλά οι περισσότερες μέρες αγώνων ενδιαφέρουν μόνο μου λόγω του σχολιασμού της τεχνολογίας και ορισμένων από τις πιο εσωτερικές στρατηγικές. Δεν έχω μεγάλη ελπίδα ότι η νέα ιδιοκτησία θα βελτιώσει την παράσταση. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα εξαντλήσει τα λίγα εναπομείναντα πράγματα που μου αρέσουν, αλλά αυτό μένει να δούμε. Εν τω μεταξύ, θα παρακολουθήσω και θα βγάλω από αυτά τα κομμάτια που μου αρέσουν. “

Θα προσθέσω συχνά περισσότερες απόψεις από τους άπληστους οπαδούς, δημοσιογράφους και τεχνικούς αναλυτές της F1. Εάν έχετε κάποιες πληροφορίες, προσωπικές απόψεις ή μεγάλες ειδήσεις, μη διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω.
Καλή σεζόν αγώνων!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map