Πώς να διαγράψετε το Facebook Messenger;


Πώς να διαγράψετε το Facebook Messenger?

Εδώ θα μπορούσαν να υπάρχουν δεκάδες λόγοι για τους οποίους θέλετε να διαγράψετε την εφαρμογή Facebook Messenger.


Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι η απεγκατάσταση του Facebook messenger δεν θα διαγράψει τα μηνύματά σας, εκτός εάν τα διαγράψετε προηγουμένως με μη αυτόματο τρόπο. Επιπλέον, δεν είναι δυνατή η διαγραφή των μηνυμάτων που στείλατε από τα εισερχόμενα του φίλου σας.

Πώς να διαγράψετε το Facebook messenger

Πώς να διαγράψετε το Facebook Messenger σε Android?

Για να διαγράψετε το Facebook Messenger σε Android, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Πρόσβαση Facebook Messenger στο Google Play Store κάνοντας κλικ εδώ.
 2. Πατήστε Κατάργηση εγκατάστασης.
 3. Πατήστε Ok για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία απεγκατάστασης.

Πώς να διαγράψετε το Facebook Messenger σε iOS?

Για να διαγράψετε το Facebook Messenger σε iOS, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Πατήστε παρατεταμένα το Facebook Messenger εικόνισμα.
 2. Πατήστε το “Χ” στην επάνω αριστερή γωνία του εικονιδίου.
 3. Πατήστε Διαγραφή για επιβεβαίωση της διαδικασίας απεγκατάστασης.

Πριν διαγράψετε: Κάντε λήψη του ιστορικού συνομιλιών στο Facebook Messenger

Εδώ μπορείτε να κάνετε λήψη Δεδομένα Facebook:

 1. Μεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών Facebook κάνοντας κλικ εδώ.
 2. Κάντε κλικ "Θέα" ακριβώς δίπλα στο "Κατεβάστε τα στοιχεία σας".
 3. Το Facebook σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια δεδομένα θέλετε να κατεβάσετε. Μπορείτε είτε να κατεβάσετε όλα τα δεδομένα που μοιράζεστε στο Facebook είτε μόνο δεδομένα αγγελιοφόρων. Για να κατεβάσετε όλα τα δεδομένα που μοιράζεστε στο Facebook, κάντε κλικ "Δημιουργία αρχείου". Εάν θέλετε να κάνετε λήψη μόνο δεδομένων του Messenger αποεπιλέξτε όλα τα πλαίσια ελέγχου εκτός από το messenger.
 4. Μόλις ολοκληρωθεί, το Facebook θα σας στείλει ειδοποιήσεις όταν τα δεδομένα σας είναι έτοιμα για λήψη.

Τρόπος κατάργησης εισαγόμενων επαφών από το Facebook Messenger?

Δεν μπορείτε να προβάλετε ή να διαγράψετε εισαγόμενες επαφές στην κινητή συσκευή σας και θα πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα “Διαχείριση εισαγόμενων επαφών για το Messenger” σε έναν υπολογιστή.

Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να καταργήσετε τις επαφές που έχετε εισαγάγει από την εφαρμογή:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook από έναν υπολογιστή.
 2. Επισκεφτείτε τη σελίδα Διαχείριση εισαγόμενων επαφών για το Messenger.
 3. Κάντε κλικ Διαγραφή όλων των επαφών.

Πολιτική απορρήτου του Facebook Messenger

Ενώ το Facebook messenger είναι τώρα διαθέσιμο ως ειδική εφαρμογή για κινητές συσκευές, εξακολουθεί να ακολουθεί την ίδια πολιτική απορρήτου με το ίδιο το Facebook. Καθώς χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Facebook, αυτά τα στοιχεία συλλέγονται από εσάς:

 • Γενικές πληροφορίες λογαριασμού – Το Facebook συλλέγει το όνομα, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου, το όνομα χρήστη, την τοποθεσία και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Πληροφορίες σύνδεσης – Πληροφορίες σύνδεσης – Οι ομάδες και τα άτομα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι, καθώς και τυχόν στοιχεία επικοινωνίας που εισάγετε, συγχρονίζετε ή ανεβάζετε από την προσωπική σας συσκευή.
 • Πληροφορίες πληρωμής – Πληροφορίες περιεχομένου – Το Facebook διατηρεί πληροφορίες που σχετίζονται με το περιεχόμενο που μοιράζεστε και δημιουργείτε. Αυτό συνεχίζει επίσης να περιέχει πληροφορίες σχετικά με το τι μοιράζεστε και με ποιον το μοιράζεστε. Ομοίως, εάν ο φίλος σας μοιράζεται πληροφορίες για εσάς, το Facebook θα το συλλέξει επίσης.
 • Συνδέσεις & Cookies – Το Facebook μπορεί να παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με συνδέσμους ενώ χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του και μπορεί να μάθει για τις προτιμήσεις σας μέσω της χρήσης cookie. Θα παρατηρήσει επίσης το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, το λειτουργικό σύστημα και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στις υπηρεσίες του Facebook.

Τι δικαιώματα ζητά το Facebook Messenger?

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook messenger με όλες τις δυνατότητές του, πρέπει να παρέχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 • Επικοινωνία – Εάν θέλετε να καλέσετε επαφές μέσω του Facebook Messenger ή να προσθέσετε επαφές αγγελιοφόρων από τη λίστα επαφών στο τηλέφωνό σας.
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ – Θα πρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στην κάμερα, ώστε να μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες σε φίλους απευθείας μέσω του Facebook Messenger.
 • Μικρόφωνο – Ομοίως, το Facebook Messenger θα ζητήσει πρόσβαση στο μικρόφωνό σας, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις σε φίλους.

Είναι το Facebook Messenger ασφαλές και ιδιωτικό?

Το Facebook Messenger δεν είναι κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο από προεπιλογή, επομένως θα μπορούσαν οι ακροατές ή ακόμα και το Facebook να ακούσουν τις συνομιλίες σας.

Ωστόσο, μια “Μυστική συνομιλία” στο Facebook Messenger είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τα μηνύματα εκτός από τον αποστολέα και τον παραλήπτη!

Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους / συνημμένα και στο περιεχόμενο που μοιράζεστε.

Κάντε περισσότερα για να παραμείνετε ανώνυμοι και ιδιωτικοί στο Διαδίκτυο!

Εάν αναρωτιέστε τι μπορεί να γίνει για τη βελτίωση του απορρήτου και της ανωνυμίας σας στο διαδίκτυο, ακολουθούν ορισμένοι τρόποι:

1. Χρησιμοποιήστε το PureVPN – Ενώ μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την ποσότητα δεδομένων που συλλέγουν η Google και το Facebook σε εσάς, εξακολουθεί να μην εμποδίζει τον ISP σας να παρακολουθεί τι κάνετε στο Διαδίκτυο και να το μοιραστείτε με αυτές τις εταιρείες και την κυβέρνηση . Για να κάνετε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες πραγματικά ιδιωτικές, είναι απαραίτητη η χρήση ενός VPN όπως το PureVPN.

2. Περιορισμός δικαιωμάτων εφαρμογής – Περιοδικά ελέγχοντας και περιορίζοντας τα δικαιώματα εφαρμογών στην έξυπνη συσκευή σας, μπορείτε να προστατευτείτε από αναξιόπιστους προγραμματιστές εφαρμογών και να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο του απορρήτου σας στο Διαδίκτυο.

3. Εγκαταστήστε την Επέκταση και τη Μηχανή Αναζήτησης με Προστασία Προσωπικών Δεδομένων – Το HTTPS Everywhere θα διασφαλίσει ότι η επικοινωνία μεταξύ εσάς και ιστότοπων είναι πάντα κρυπτογραφημένη, ενώ το DuckDuckGo κρατά τις αναζητήσεις σας στον ιστό μυστικό και δεν σας δείχνει στοχευμένες διαφημίσεις.

Θέλετε να ανακτήσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο; Ίσως θελήσετε να δείτε τους παρακάτω οδηγούς:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map