Πώς να παρακολουθήσετε το ESPN στο Kodi


Πώς να παρακολουθήσετε το ESPN στο Kodi

Δημοσιεύθηκε: 02 Ιουλίου 2019

Θέλετε να παρακολουθήσετε το ESPN στο Kodi; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό. Αλλά η ροή ESPN ή άλλων πρόσθετων στο Kodi μπορεί να είναι επικίνδυνη. Χρησιμοποιήστε το PureVPN στη συσκευή σας για να αποτρέψετε την επιτάχυνση του ISP και τη ροή με ασφάλεια. Το PureVPN προσφέρει μια δοκιμή 7 ημερών με μόλις 0,99 $ για να βοηθήσει τους συνδρομητές του Kodi να περάσουν από αυτό το αγχωτικό κλείδωμα και να απολαύσουν το ESPN στο σπίτι.

Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία ροής που είναι απολύτως δωρεάν, τότε το Kodi είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή εκεί έξω. Σας δίνει απεριόριστες επιλογές για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που σας αρέσει. Ακριβώς όπως υπάρχουν εφαρμογές για smartphone, υπάρχουν πρόσθετα για το Kodi.

Υπάρχουν χιλιάδες πρόσθετα για να διαλέξετε, τα περισσότερα από τα οποία είναι δωρεάν. Ορισμένα πρόσθετα είναι επίσημα, επομένως μπορούν να ληφθούν από το επίσημο αποθετήριο Kodi. Ωστόσο, τα περισσότερα πρόσθετα θα πρέπει να ληφθούν από το αντίστοιχο (ανεπίσημο αποθετήριο).

Πρόσθετο ESPN Kodi?

Το ESPN είναι ένα αθλητικό δίκτυο που διαθέτει πολλά διαφορετικά κανάλια. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά αθλήματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ESPN. Μερικά από τα δημοφιλή αθλήματα που μεταδίδονται στο δίκτυο ESPN περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, μπάσκετ, κρίκετ, χόκεϊ επί πάγου και τένις.

Για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο ESPN, χρειάζεστε το σωστό πρόσθετο. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα που προσφέρουν αθλητικό περιεχόμενο ESPN, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι το πρόσθετο ESPN 3 Player. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το πρόσθετο είναι ένα επίσημο πρόσθετο Kodi, και ως εκ τούτου μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας από το επίσημο αποθετήριο που βρίσκεται στο Πρόσθετα βίντεο επιλογή στο Αρχική οθόνη.

Πώς να παρακολουθήσετε το ESPN στο Kodi v.18 ή νεότερο

Εάν έχετε v.18 ή νεότερη έκδοση, μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε παρακολουθήστε ESPN στο Kodi σας εγκαθιστώντας το σωστό πρόσθετο.

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Kodi, μεταβείτε στα Πρόσθετα και κάντε κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων πάνω αριστερά
 2. Επιλέγω Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Αποθήκη πρόσθετου Kodi > Πρόσθετα βίντεο > ESPN 3 > ESPN 3 > Εγκαθιστώ
 3. Περιμένετε μέχρι να δείτε την ειδοποίηση ενεργοποιημένη με πρόσθετο ESPN 3
 4. Από την αρχική οθόνη επιλέξτε Πρόσθετα
 5. Κάντε κλικ στο ESPN 3

Έλεγχος ταυτότητας / Εγκατάσταση ESPN στο Kodi

Μόλις εγκαταστήσετε το πρόσθετο, θα πρέπει να το ελέγξετε. Ο έλεγχος ταυτότητας για αυτό το πρόσθετο είναι απαραίτητος για να λειτουργήσει. Για έλεγχο ταυτότητας του πρόσθετου Kodi και παρακολούθηση ESPN, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Παω σε Πρόσθετα και ξεκινήστε ESPN 3
 2. Επιλέγω Έλεγχος ταυτότητας με πάροχο
 3. Σημειώστε τον παρεχόμενο κωδικό ενεργοποίησης και προχωρήστε στη σύνδεση με τον λογαριασμό σας ESPN
 4. Επιλέγω Apple TV σύνδεσμος (ακόμα κι αν έχετε διαφορετική συσκευή ροής)
 5. Επιλέξτε τον παροχέα σας και εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης
 6. Επιλέγω Φάσμα χάρτη ως τον προεπιλεγμένο πάροχο και πατήστε Εντάξει
 7. Επανεκκινήστε το Kodi

Με αυτό, το πρόσθετο ESPN για το Kodi είναι έτοιμο για χρήση!

Ζωντανή ροή ESPN στο Kodi

Μόλις εγκαταστήσετε το σωστό πρόσθετο, μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε περιεχόμενο από το ESPN. Το ESPN φιλοξενεί πολλά διαφορετικά αθλητικά προγράμματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι ζωντανά. Απλώς μεταβείτε στο πρόσθετο βίντεο ESPN από την αρχική οθόνη του Kodi και αποκτήστε άμεση πρόσβαση στις ζωντανές ροές ESPN Kodi.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι ορισμένα πρόσθετα ενδέχεται να μην σας προσφέρουν μια καλή εμπειρία ροής. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ροής και διαθεσιμότητα ζωντανών ροών στην περιοχή σας. Για να επιλύσετε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη ροή που μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία σας στο Kodi, πρέπει να αποκτήσετε ένα καλό VPN ροής, όπως το PureVPN.

Το PureVPN σας κάνει εντελώς ανώνυμους στο διαδίκτυο, επιτρέποντάς σας να αποφύγετε όλους τους περιορισμούς και τους περιορισμούς που μπορεί να σας εμποδίσουν να έχετε την τέλεια εμπειρία ροής που πραγματικά σας αξίζει. Δεν είναι μυστικό ότι η ελευθερία της πρόσβασης των πληροφοριών είναι ένα αναγνωρισμένο ανθρώπινο δικαίωμα από σχεδόν μια δεκαετία τώρα, αλλά σπάνια εφαρμόζεται σε αυτό.

Γιατί να αποκτήσετε VPN για το Kodi

Το Kodi είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόσθετο για αυτό και να το κάνει διαθέσιμο στο κοινό. Αυτό καθιστά το Kodi μια εξαιρετικά επικίνδυνη πλατφόρμα και κάνει τους χρήστες του Kodi ευάλωτοι σε διαδικτυακούς κινδύνους και απειλές που δημιουργούνται από οντότητες όπως εγκληματίες στον κυβερνοχώρο, ISP και κυβερνητικές εποπτικές αρχές.

Επιπλέον, δεν είναι προσβάσιμα παντού στο Kodi παντού. Υπάρχουν εκατοντάδες πρόσθετα στο Kodi που είναι γεω-περιορισμένα. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένα πρόσθετα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας, ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα θέλετε.

Το Kodi VPN είναι ένα VPN ροής που σας επιτρέπει να αυξήσετε την εμπειρία ροής, ανεξάρτητα από το εργαλείο ή την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε. Ένα καλό VPN ροής είναι αυτό που σας επιτρέπει να γίνετε εντελώς ανώνυμοι στο διαδίκτυο, να έχετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο και να παραμένετε ασφαλείς από κάθε διαδικτυακή κακία.

Το PureVPN είναι το καλύτερο VPN ροής που μπορείτε να αποκτήσετε. Είναι γρήγορο, ασφαλές και σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι περιορισμένο στην περιοχή σας. Το PureVPN έχει περισσότερους από 2.000 διακομιστές τοποθετημένους σε 180 διαφορετικές τοποθεσίες παγκοσμίως.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το PureVPN για Kodi:

 1. Μεταβείτε στη σελίδα αποθετηρίου Kodi του PureVPN και κατεβάστε το αρχείο zip.
 2. Ξεκινήστε το Kodi και μεταβείτε στο Πρόσθετα.
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ανοιχτού πλαισίου στην κορυφή.
 4. Εγκατάσταση από αρχείο zip.
 5. Εγκαταστήστε το αποθετήριο
 6. Εκκινήστε το PureVPN από Πρόσθετα > Πρόσθετα προγράμματος
 7. Παω σε Ρυθμίσεις και εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 8. Ρυθμίστε το VPN για αυτόματη σύνδεση σε κάθε εκκίνηση.
 9. Κάντε κλικ Εντάξει.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me