Προστασία διαρροών DNS


Προστασία διαρροών DNS

Αποκτήστε πρόσβαση σε ιστότοπους από όλο τον κόσμο και να είστε σίγουροι για το διαδικτυακό σας απόρρητο. Η προστασία διαρροής DNS του PureVPN έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Μόλις συνδεθεί, όλες και όλες οι διευθύνσεις IP στις οποίες έχετε πρόσβαση ασφαλίζονται με κρυπτογράφηση υψηλότερου βαθμού.


Ασφαλίστε το DNS σας με την προστασία διαρροής DNS του PureVPN που εξασφαλίζει το απόλυτο απόρρητο των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων.

Τι είναι το DNS?

Ο τρόπος λειτουργίας του DNS (Domain Name System) είναι με τη μετάφραση ονομάτων τομέα σε διευθύνσεις IP, ώστε τα προγράμματα περιήγησης να μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο έχει μια μοναδική διεύθυνση IP που χρησιμοποιούν άλλες συσκευές για την επικοινωνία. Οι διακομιστές DNS εξαλείφουν την ανάγκη για τους ανθρώπους να απομνημονεύουν διευθύνσεις IP όπως 192.168.1.1 (σε IPv4) ή πιο σύνθετες νεότερες αλφαριθμητικές διευθύνσεις IP, όπως 2300: de00: 1298: 1 :: g482: v6b3 (σε IPv6).

Πώς μπορώ να ελέγξω εάν το VPN μου λειτουργεί σωστά?

Η διασφάλιση αν το VPN σας λειτουργεί σωστά μπορεί να είναι από μόνη της μια πρόκληση καθώς οι διαρροές DNS είναι ένα εκπληκτικά κοινό ζήτημα. Παρόλο που μπορεί να δοκιμάσετε να εξερευνήσετε μόνοι σας τις ρυθμίσεις VPN και να διασφαλίσετε ότι όλα λειτουργούν καλά και να αποφεύγετε διαρροές DNS, δεν είναι τόσο εύκολο για όλους.

Έχοντας αυτό υπόψη, το PureVPN έχει επινοήσει μια δοκιμή διαρροής DNS, η οποία επισημαίνει εάν το αίτημά σας DNS (Domain Name Server) εκτίθεται στον ιστό. Καθώς τα ελαττώματα ασφαλείας γίνονται όλο και πιο συχνά, το πραγματικό σας IP κινδυνεύει να αδιάκριτα, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε VPN και είναι εύκολο να το εκμεταλλευτείτε.

Κάντε το τεστ διαρροής DNS

Εάν έχω ήδη ένα VPN, τότε γιατί πρέπει να ελέγξω τις Προστασίες DNS?

Μια σύνδεση VPN διασφαλίζει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο με τη δρομολόγηση των αιτημάτων σας στο Διαδίκτυο μέσω της σήραγγας VPN, επομένως, συγκαλύπτοντας την πραγματική σας ταυτότητα και τις διαδικτυακές δραστηριότητες και σας προστατεύει από διαρροές DNS Από την άλλη πλευρά, οι διαρροές DNS είναι όταν, λόγω προβλημάτων λογισμικού, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας μπορεί να παρακολουθεί τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε VPN ή όχι!

Καθώς τα αιτήματά σας DNS παραιτούν τις συνήθειες περιήγησής σας, μπορούν πολύ καλά να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Σε ένα συμβάν, εάν ένα άτομο έχει πρόσβαση στα αιτήματά σας σχετικά με το DNS, εκτός από τον ISP ή τον διακομιστή VPN, αυτό προκαλεί ανησυχία. Αυτό σημαίνει ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες είναι ευάλωτες και δεν είστε πλέον ασφαλείς λόγω διαρροών DNS. Για έλεγχο, πραγματοποιήστε δοκιμή διαρροής για να αποφύγετε διαρροές διακομιστή DNS ή χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία VPN που μπορεί να αποτρέψει διαρροές διακομιστών DNS.

Ποιες είναι οι αιτίες του DNS Leakage?

Υπάρχουν πολλές αιτίες διαρροής DNS. Τα πιο συνηθισμένα είναι:

1. Δίκτυο εσφαλμένης διαμόρφωσης

Με ακατάλληλες ρυθμίσεις, εκθέτετε τη συσκευή σας σε κυβερνοεπιθέσεις και παραβιάσεις δεδομένων. Όταν συνδέετε μια συσκευή σε ένα σχετικά νέο δίκτυο Wi-Fi, οι ρυθμίσεις DHCP του δικτύου (ένα προεπιλεγμένο πρωτόκολλο που καθορίζει τη διεύθυνση IP των συσκευών σας εντός του δικτύου) μπορούν να εκχωρήσουν αυτόματα στους διακομιστές DNS για τη φροντίδα των αιτημάτων ιστού σας.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι ο διακομιστής DNS ή οι διακομιστές DNS ενδέχεται να ανήκουν στον ISP σας ή σε αυτόν που ενδέχεται να είναι μη ασφαλής (όχι κρυπτογραφημένος) που προκαλεί διαρροή DNS. Σε ένα τέτοιο συμβάν, όταν συνδέεστε με το VPN σας, τα αιτήματα διαδικτύου DNS θα περνούν γύρω από την κρυπτογραφημένη σήραγγα VPN, προκαλώντας διαρροές DNS.

2. Πρωτόκολλο Διαδικτύου έκδοση 6 (IPv6)

Το πρωτόκολλο IPv4 εξαντλείται, αλλά ταυτόχρονα, το Διαδίκτυο βρίσκεται σε συνεχή φάση μετατροπής μεταξύ IPv4 και IPv6. Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες VPN δεν παρέχουν διεύθυνση IP του IPv6 και γι ‘αυτό για όσους βρίσκονται στο πρωτόκολλο IPv6, ο πάροχος VPN δεν θα παρέχει ασφάλεια.

Για να διασφαλιστεί ότι θα λάβετε την μέγιστη διαδικτυακή ανωνυμία, το PureVPN προσφέρει διεύθυνση IP η οποία διαθέτει προστασία διαρροής IPv6 που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την διαδικτυακή σας κυκλοφορία από τα αδιάκριτα μάτια, τους χάκερ, τους ιχνηλάτες και τις οντότητες παρακολούθησης, με αυτό μπορείτε να αποτρέψετε τη διαρροή DNS. Μόλις συνδεθείτε με το PureVPN, μπορείτε να είστε σίγουροι για το διαδικτυακό σας απόρρητο σε πρωτόκολλα IPv4 και IPv6 και να σταματήσετε να ανησυχείτε για το DNS Leak.

3. Διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης DNS

Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου ανά τον κόσμο έχουν επεξεργαστεί μια διαδικασία επιβολής του αυτο-κατασκευασμένου διακομιστή DNS στον χρήστη σε περίπτωση που ένας χρήστης θέλει να αλλάξει τις ρυθμίσεις για να χρησιμοποιήσει διακομιστή τρίτου μέρους. Εάν ένας ISP παρατηρήσει τυχόν αλλαγές στις ρυθμίσεις DNS, θα χρησιμοποιήσει έναν διαφανή διακομιστή μεσολάβησης.

Ένας διαφανής διακομιστής μεσολάβησης DNS είναι ένας κλωνοποιημένος διακομιστής που σταματά και προωθεί την κυκλοφορία ιστού στους ISP που διαθέτει διακομιστή DNS ή διακομιστές DNS. Επίσης γνωστή ως ISP force, αυτή είναι μια μορφή διαρροής DNS που προκύπτει λόγω της κακής πρακτικής του ISP σας. Ένας διακομιστής DNS παρόχου VPN ή διακομιστές DNS διασφαλίζει ότι η κυκλοφορία ιστού σας περνά με ασφάλεια και αποτρέπει τη διαρροή DNS.

4. Εκτεταμένο λογισμικό

Πάντα να βεβαιώνεστε ότι το λογισμικό σας ενημερώνεται, καθώς οι ενημερώσεις ενισχύουν την ασφάλεια των συσκευών σας έναντι κακόβουλων παραγόντων. Οι διαρροές DNS είναι συχνές με το παλιό λογισμικό σε αντίθεση με το ενημερωμένο λογισμικό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τη διαρροή DNS. Πάντα φροντίζετε να λαμβάνετε συχνά το DNS Leak Test.

Πώς παρέχει το PureVPN προστασία διαρροής DNS?

Το PureVPN είναι μια υπηρεσία VPN που δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι οι χρήστες θα βιώσουν την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία. Αυτό σημαίνει παροχή εξαιρετικής ασφάλειας στο διαδίκτυο και απαράμιλλη ταχύτητα στο διαδίκτυο. Το PureVPN προσφέρει κορυφαία προστασία διαρροής DNS και διασφαλίζει ότι η διαδικτυακή σας κυκλοφορία είναι ασφαλής από τα αδιάκριτα μάτια του ISP σας ή οποιασδήποτε άλλης κατάσκοπης οντότητας.

Προστασία διαρροών DNS του PureVPN

Κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση σε έναν τομέα (Facebook, Google, κ.λπ.), δημιουργείται ένα αίτημα DNS που εκθέτει την πραγματική διαδικτυακή ταυτότητά σας στον Ιστό. Τα αιτήματα DNS αποστέλλονται στο διακομιστή DNS ή στους διακομιστές DNS που έχουν οριστεί στις ρυθμίσεις διαμόρφωσης. Οι ISP είναι έξυπνοι, επιλέγουν τους τομείς που αναζητάτε, παρά το γεγονός ότι είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο VPN.

Ο διακομιστής VPN του PureVPN είναι γρήγορος, ασφαλής και κρυπτογραφημένος που σας βοηθά να αποφύγετε αυτήν την κατασκοπεία / παρακολούθηση, απαγορεύοντας στο αίτημα DNS να φτάσει στον ISP σας και επιλύει το αίτημα στο δικό του δίκτυο διακομιστών DNS DNS. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει την ασφάλεια της διαδικτυακής σας ταυτότητας. Ως εκ τούτου, παραμένετε εντελώς ανώνυμοι στο διαδίκτυο.

Μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες του PureVPN

 • Διαχωρισμός σήραγγας
 • Κρυπτογράφηση AES
 • Ασφαλές WiFi
 • Ασφαλής κοινή χρήση αρχείων P2P
 • Προστασία διαρροών IPv6
 • iOS κατ ‘απαίτηση
 • Διακόπτης Kill Διαδικτύου
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map