Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus στη Νότια Αφρική


Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus στη Νότια Αφρική

Δημοσιεύθηκε: 10 Ιανουαρίου 2020


Ανησυχείτε για το πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Disney Plus στη Νότια Αφρική; Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το PureVPN για να ξεκλειδώσετε γεωγραφικούς περιορισμούς στο Disney Plus. Το PureVPN προσφέρει μια δοκιμή 7 ημερών με μόλις 0,99 $ για πρώτη φορά για να βοηθήσει τους Νοτιοαφρικανούς να παρακολουθήσουν το Disney Plus και να αποφύγουν την πλήξη στο σπίτι.

Παρακολουθήστε το Disney + στη Νότια Αφρική

Η Disney κέρδισε την καρδιά των καταλαβαίνων ταινιών όταν παρουσίασε την πιο πολλά υποσχόμενη υπηρεσία συνεχούς ροής, δηλαδή το Disney Plus. Παρόλο που η υπηρεσία υπέστη ένα τρομερό σφάλμα κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, δεν απέτρεψε πολλούς χρήστες να εγγραφούν στην υπηρεσία και αργότερα να το απολαύσουν στο περιεχόμενο της καρδιάς τους. Ανεξάρτητα, οι περισσότερες ταινίες εξακολουθούν να μην είναι ευχαριστημένες, επειδή η υπηρεσία δεν διαθέτει καθολική κάλυψη.

Είναι το Disney Plus διαθέσιμο στη Νότια Αφρική?

Η Disney Plus ξεκίνησε την υπηρεσία της από τις Κάτω Χώρες και μετά μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια στον Καναδά. Αργότερα, η τελευταία υπηρεσία ροής πρόσθεσε μερικές ακόμη χώρες στη λίστα της. Στην πραγματικότητα, η υπηρεσία ξεκίνησε επίσης τον παγκόσμιο χάρτη πορείας της, δείχνοντας στους χρήστες τα σχέδια κάλυψης για τα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ένδειξη Αφρικής ή Νότιας Αφρικής στον παρεχόμενο χάρτη πορείας. Αυτό σημαίνει ότι οι θαυμαστές ροής SA δεν θα έχουν την υπηρεσία στη χώρα τους σύντομα. Αλλά μην είστε απογοητευμένοι γιατί υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο με ευκολία.

Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus στη Νότια Αφρική?

Ο περιφερειακός περιορισμός περιεχομένου δεν είναι κάτι νέο. Στην πραγματικότητα, ασκείται από πολλές υπηρεσίες ροής στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP σας ως ιχνηλάτη τοποθεσίας για να εντοπίσει την περιοχή σας και, επομένως, σας εμποδίζει να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο ή στην υπηρεσία. Αλλά ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο πλαστογραφώντας την αρχική σας διεύθυνση IP με μια ανώνυμη IP. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση IP VPN των ΗΠΑ και να παρακολουθήσετε το Disney + στη Νότια Αφρική με μερικά κλικ.

 • Εγγραφείτε στο πρόγραμμα PureVPN που επιθυμείτε
 • Αποκτήστε τον πελάτη VPN για τη συσκευή της επιλογής σας
 • Εκκινήστε το VPN και συνδεθείτε
 • Μεταβείτε στη λίστα Χώρα και αναζητήστε διακομιστή ΗΠΑ
 • Πατήστε Connect για να εγγραφείτε στο διακομιστή
 • Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, αποκτήστε πρόσβαση στη Disney + και απολαύστε

Μπορώ να εγγραφώ στην Disney + τώρα?

Μπορεί να συναντήσετε ορισμένα εμπόδια ενώ αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο για να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές πληρωμής που διατίθενται από την υπηρεσία. Δεύτερον, η υπηρεσία δέχεται πληρωμές μόνο από τους λογαριασμούς που είναι εγγεγραμμένοι στις περιοχές όπου η Disney Plus προσφέρει τις υπηρεσίες της. Ανεξάρτητα, μπορείτε πάντα να επιλέξετε έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής όταν βρίσκεστε σε παρόμοιες καταστάσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε με την επιλογή δωροκάρτας iTunes για να εγγραφείτε στην κοινότητα Disney +. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή πληρωμής της δωροκάρτας Google εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Android.

Ας ελπίσουμε ότι, στο εγγύς μέλλον, πιθανότατα να βρείτε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις για να αποκτήσετε τον premium λογαριασμό της υπηρεσίας ροής και να εγγραφείτε σε αυτήν χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Τι είναι οι εκπομπές και οι ταινίες στο Disney plus?

Το Disney Plus ίσως είναι η νέα υπηρεσία στην πόλη, αλλά διαθέτει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς καταλόγους περιεχομένου. Σε τελική ανάλυση, η υπηρεσία συνδέεται με τα κορυφαία στούντιο στον κόσμο, τη Disney, η οποία παράγει πλήθος περιεχομένου για σχεδόν εκατό χρόνια. Περιττό να πούμε, κατά τη διάρκεια της αιώνιας θητείας της, η υπηρεσία έχει αποκτήσει πολλές επιχειρήσεις και ακόμη και διακλαδίζει περισσότερες οντότητες. Έτσι, όταν είστε συνδρομητής της υπηρεσίας Disney +, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο Marvel, το περιεχόμενο Star Wars, το περιεχόμενο Hulu στις ΗΠΑ και άλλα.

Μιλώντας για τις κορυφαίες ταινίες και εκπομπές που είναι διαθέσιμες στην υπηρεσία ροής, οι καλύτεροι τίτλοι που μπορείτε να βρείτε είναι οι Star Wars, Avengers και Mandalorian. Η υπηρεσία θα προσθέσει περισσότερο περιεχόμενο στον κατάλογό της σποραδικά.

Τελικές λέξεις

Θέλετε να παρακολουθήσετε το Disney + στη Νότια Αφρική, έτσι δεν είναι; Εάν ναι, τότε χρειάζεστε το PureVPN. Προσφέρουμε διακομιστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων διακομιστών στις ΗΠΑ, τον Καναδά και άλλα. Συλλογικά, έχουμε περισσότερους από 2.000 διακομιστές και πολλοί από αυτούς είναι βελτιστοποιημένοι για σκοπούς ροής. Έτσι, όταν αποκτάτε πρόσβαση στο Disney Plus συνδέοντας τον διακομιστή μας στις Η.Π.Α. ή τον Καναδά, έχετε τη δυνατότητα συνεχούς ροής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επιπλέον, θα μπορείτε να περιηγηθείτε στον διαδικτυακό κόσμο χωρίς να αφήσετε ίχνη. Επιπλέον, με ένα VPN δίπλα σας, υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από ό, τι μπορείτε ποτέ να φανταστείτε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map