Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus στην Ισπανία


Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus στην Ισπανία

Δημοσιεύθηκε: 16 Ιανουαρίου 2020


Η Ισπανία βρίσκεται σε σοβαρό κλείδωμα. Μείνετε σπίτι και παρακολουθήστε το Disney + στην Ισπανία για να σκοτώσετε τον χρόνο με έναν ευχάριστο τρόπο. Δοκιμάστε το PureVPN με μόλις 0,99 $ για 7 ημέρες και πραγματοποιήστε ροή χωρίς όρια. Εδώ είναι πώς.

  1. Εγγραφείτε στο PureVPN και συνδεθείτε στη συσκευή που προτιμάτε.
  2. Κάντε κλικ στο διακομιστή ΗΠΑ / CA και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης.
  3. Επισκεφτείτε το Disney Plus και ξεκινήστε τη ροή.

Παρακολουθήστε το Disney Plus στην Ισπανία

Η Disney κέρδισε πάντα την καρδιά των θεατών της με εκπληκτικό περιεχόμενο από διαφορετικά στούντιο. Κατά την έναρξη της υπηρεσίας ροής Disney +, εξέπληξε και πάλι τους χρήστες του με μια υπηρεσία που μπορεί να είναι σε θέση να νικήσει τους σημερινούς γίγαντες της βιομηχανίας ροής. Ωστόσο, το μόνο πρόβλημα με την πιο πρόσφατη υπηρεσία ροής είναι ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν εκτός των περιοχών όπου είναι διαθέσιμη και αυτό περιλαμβάνει την Ισπανία.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Disney Plus στην Ισπανία?

Το beta κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις Κάτω Χώρες και από εκεί, η υπηρεσία έκανε την επίσημη παρουσίασή της στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε μερικές άλλες χώρες. Δυστυχώς, η υπηρεσία επεκτείνει την κάλυψη του δικτύου της σε μερικές περιοχές κάθε φορά. Στην πραγματικότητα, ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter ότι το Disney Plus θα κυκλοφορήσει στην Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία μέχρι τον Μάρτιο του 2020. Ομοίως, η Δυτική Ευρώπη θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία έως το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του ίδιου έτους. Αλλά μην χάσετε την καρδιά σας επειδή υπάρχει ακόμα ελπίδα και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Disney Plus στην Ισπανία και σε άλλες περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης με μεγάλη ευκολία.

Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus στην Ισπανία?

Οι περιφερειακοί περιορισμοί περιεχομένου ασκούνται συνήθως από πολλές υπηρεσίες. Οι περιορισμοί τίθενται σε περιεχόμενο που δεν διαθέτει άδεια μετάδοσης για τις σχετικές περιοχές. Επομένως, η ροή και άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες παρακολουθούν τις διευθύνσεις IP των χρηστών του Διαδικτύου για να παρακολουθούν την πραγματική τους θέση και να αποφασίζουν εάν θα περιορίσουν την πρόσβασή τους στην υπηρεσία ή όχι. Το καλό είναι ότι μπορείτε πάντα να ξεγελάσετε τον μηχανισμό παρακολούθησης πλαστογραφώντας τις διευθύνσεις IP σας και, ως εκ τούτου, να δείξετε τον εαυτό σας ως χρήστη συνδεδεμένο από διαφορετική περιοχή όπου η υπηρεσία είναι διαθέσιμη. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικά βήματα:

  • Εγγραφείτε στο πρόγραμμα PureVPN που επιθυμείτε
  • Αποκτήστε τον πελάτη VPN για τη συσκευή της επιλογής σας
  • Εκκινήστε το VPN και συνδεθείτε
  • Μεταβείτε στη λίστα Χώρα και αναζητήστε διακομιστή ΗΠΑ
  • Πατήστε Connect για να εγγραφείτε στο διακομιστή
  • Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, αποκτήστε πρόσβαση στη Disney + και απολαύστε

Disney +: Πώς να εγγραφείτε τώρα?

Ένα VPN θα το καθιστούσε πολύ βολικό για να έχετε πρόσβαση στο Disney + από οπουδήποτε εντός ή εκτός Ισπανίας. Ωστόσο, ενδέχεται να βρείτε ορισμένα εμπόδια κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία λόγω της έλλειψης τρόπων πληρωμής. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία μέσω της παραδοσιακής μεθόδου PayPal, εκτός εάν ο λογαριασμός είναι εγγεγραμμένος στη χώρα όπου είναι διαθέσιμο το Disney +. Ευτυχώς, υπάρχει μια εναλλακτική λύση που μπορείτε να σκεφτείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Εάν χρησιμοποιείτε Android, μπορείτε να επιλέξετε τη δωροκάρτα Google για την πληρωμή. Ομοίως, εάν είστε χρήστης iOS, μπορείτε πάντα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής της δωροκάρτας iTunes για να λάβετε συνδρομή Disney +.

Τι υπάρχει στη Disney+?

Μερικοί πιστεύουν ότι η Disney Plus μπορεί να πάρει το στέμμα από τους σημερινούς γίγαντες της βιομηχανίας ροής σε λίγα χρόνια. Ο λόγος πίσω από μια τέτοια πεποίθηση είναι ότι η υπηρεσία ροής περιλαμβάνει μια ισχυρή βιβλιοθήκη περιεχομένου, η οποία δεν είναι μόνο η καλύτερη αλλά και πιο δύσκολη να βρεθεί κάτω από μια στέγη. Ανεξάρτητα, μόλις έχετε πλήρη πρόσβαση στην υπηρεσία ροής Disney +, θα έχετε τη δυνατότητα αποκλειστικής πρόσβασης σε ταινίες της Marvel, καθώς και σε πιο πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές όπως οι Loki και η κα Marvel, οι πλήρεις τηλεοπτικές σειρές και ταινίες του Star Wars, το περιεχόμενο Hulu US καθώς και ESPN.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τις τρέχουσες επιτυχίες όπως το Mandalorian, το οποίο κάνει κύματα σε όλο το Διαδίκτυο με την καταπληκτική πλοκή του και ένα χαριτωμένο μωρό Yoda.

Τελικές λέξεις

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Disney + στην Ισπανία σήμερα και να απολαύσετε το περιεχόμενο χωρίς ραφή, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το PureVPN. Έχουμε διακομιστές σε 140 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά, και τα συστήματά μας είναι βελτιστοποιημένα για βέλτιστη απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι είστε σίγουροι ότι θα έχετε τη μέγιστη ταχύτητα ροής, περιήγησης και λήψης ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN για να αποκρύψετε την IP σας, καθώς και την τοποθεσία σας και τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Συνολικά, με το PureVPN, μπορείτε να απολαύσετε μια καλύτερη εμπειρία ροής και απόρρητο.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me