Best Viber VPN: Πρόσβαση σε αυτό από οπουδήποτε το 2020


Best Viber VPN: Πρόσβαση σε αυτό από οπουδήποτε το 2020

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο Viber στην Κίνα, ενώ ορισμένες χώρες στη Μέση Ανατολή έχουν περιορίσει τη λειτουργία φωνητικών κλήσεων. Το PureVPN σάς επιτρέπει να λάβετε μια διεύθυνση IP από μια χώρα φιλική προς το VoIP, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση στο Viber από οπουδήποτε.

. Λογότυπο VPN Viber

Με περισσότερους από 260 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε περισσότερες από 190 χώρες, το Viber είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές VoIP και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων μετά το WhatsApp. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τις δυνατότητές του για να επικοινωνούν με φίλους και συγγενείς από όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, το Viber δεν είναι προσβάσιμο από παντού. Πάρτε, για παράδειγμα, την Κίνα όπου η υπηρεσία έχει αποκλειστεί εντελώς. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες χώρες, όπως αυτές στη Μέση Ανατολή, οι οποίες περιορίζουν τη λειτουργικότητα του VoIP.

Ωστόσο, υπάρχει μια απλή λύση για να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οπουδήποτε. Με ένα Viber VPN, μπορείτε να ξεπεράσετε αμέσως αυτά τα εμπόδια διατηρώντας ταυτόχρονα τα δεδομένα σας ασφαλή από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και άλλα αδιάκριτα μάτια. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα:

Λόγοι που χρειάζεστε ένα Viber VPN

Ακολουθούν μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο χρήσης ενός VPN για το Viber:

1. Για πρόσβαση σε μη διαθέσιμες περιοχές

Το Viber απαγορεύεται σε ορισμένες χώρες επειδή οι κυβερνήσεις τους θέλουν να ελέγχουν τα δεδομένα που στέλνουν και λαμβάνουν οι πολίτες του. Πιέζουν τους ISP να αποκλείσουν την πρόσβαση στην υπηρεσία σε όλη τη χώρα, αφήνοντας τους ντόπιους και τους ομογενείς να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να παραμείνουν σε επαφή με τους αγαπημένους τους. Ακολουθεί μια λίστα με χώρες που έχουν μερικώς ή πλήρως περιοριστεί το Viber:

 • Γέμενη
 • Κατάρ
 • Κίνα
 • Ομάν
 • Βόρεια Κορέα
 • Σαουδική Αραβία
 • Ιορδανία
 • ΗΑΕ
 • Ιράν
 • Κατάρ

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένοι από αυτούς συνεχίζουν να αποκλείουν την εφαρμογή μέχρι σήμερα, ενώ άλλοι το έκαναν μόνο προσωρινά. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα VPN, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε αυτά τα οδοφράγματα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε την εικονική τοποθεσία σας σε μια χώρα όπου το Viber είναι διαθέσιμο και θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό σε χρόνο μηδέν.

2. Για να εξασφαλίσετε την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο

Το Viber παρέχει καλή ασφάλεια καθώς η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο εμποδίζει την προβολή ή την ακρόαση των συνομιλιών σας από οποιονδήποτε. Έτσι, ίσως αναρωτιέστε, “γιατί χρειάζομαι ακόμη και ένα VPN για να προστατεύσω τα δεδομένα μου;” Λοιπόν, εξαρτάται κυρίως από το πού και πότε χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Για παράδειγμα, η αποστολή μηνυμάτων Viber μέσω δημόσιου Wi-Fi θα θέσει σε κίνδυνο μέρος του απορρήτου σας.

Παρόλο που η εφαρμογή χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση, είναι πολύ πιθανό ότι το σημείο πρόσβασης Wi-Fi με το οποίο είστε συνδεδεμένοι δεν το κάνει – αυτό διευκολύνει τους κυβερνοεγκληματίες να παρακολουθούν την κυκλοφορία σας! Εάν είναι σε θέση να το παρακολουθήσουν κάπως, τα προσωπικά σας δεδομένα θα μπορούσαν να παραμείνουν ευάλωτα σε κλοπή. Ένα VPN θα προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο κρυπτογράφησης στην κυκλοφορία σας, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Viber με απόλυτη σιγουριά.

3. Για να παρακάμψετε το γκάζι εύρους ζώνης

Οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου καταφεύγουν στην πρακτική του περιορισμού εύρους ζώνης όταν συμμετέχετε σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως η χρήση υπηρεσιών VoIP, η ροή βίντεο, η αναπαραγωγή διαδικτυακών παιχνιδιών και η λήψη αρχείων. Αν και επιβραδύνουν τις ταχύτητες του Διαδικτύου σας για τη διαχείριση της συμφόρησης δικτύου, θα μπορούσε επίσης να είναι να αναγκάσει τους χρήστες να αγοράσουν μια πιο ακριβή συνδρομή για σταθερές ταχύτητες.

Εάν συνδεθείτε σε μια υπηρεσία VPN πριν χρησιμοποιήσετε το Viber, ο ISP σας δεν θα μπορεί να πει τι κάνετε στο διαδίκτυο. Το μόνο πράγμα που θα δουν είναι ο ασυνήθιστος κώδικας, ευγενική προσφορά της διαδικασίας σήραγγας και κρυπτογράφησης που πραγματοποιείται Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να δοκιμάσετε ταχύτητες χωρίς γκάζι όταν πραγματοποιείτε κλήσεις VoIP σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου.

PureVPN – Το καλύτερο VPN για Viber!

Εάν είστε στην αγορά για ένα αξιόπιστο Viber VPN, μην ψάχνετε άλλο. Το PureVPN έρχεται με όλα όσα θέλετε σε ένα VPN για πρόσβαση στο Viber, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Δοκιμασμένη πολιτική μη καταγραφής: Το απόρρητό σας είναι ύψιστης προτεραιότητας για εμάς, γι ‘αυτό δεν αποθηκεύουμε αρχεία καταγραφής οποιουδήποτε είδους. Μην πάρετε τα λόγια μας για αυτό – ένας πρόσφατος ανεξάρτητος έλεγχος αποδεικνύει ότι οι ισχυρισμοί μας δεν είναι απλώς καπνός και καθρέφτες!
 • Δικαιοδοσία φιλική προς το απόρρητο: Έχουμε την έδρα του στο Χονγκ Κονγκ, όπου δεν υπάρχει κανένας νόμος διατήρησης δεδομένων. Το PureVPN είναι επίσης μακριά από την παρακολούθηση των ματιών 5, 9 και 14, που σημαίνει ότι δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε κατά τη χρήση της υπηρεσίας μας.
 • Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών: Με ένα εκτεταμένο δίκτυο περισσότερων από 2.000 διακομιστών VPN σε περισσότερες από 180 τοποθεσίες, έχετε άφθονες επιλογές όσον αφορά την επιλογή χωρών που δεν έχουν απαγορεύσει τη χρήση του Viber.
 • Γρήγορες ταχύτητες: Συνήθως, η σύνδεση σε ένα VPN θα επιβραδύνει την ταχύτητα του Διαδικτύου σας σε κάποιο βαθμό. Ωστόσο, θα χαρείτε να μάθετε ότι βελτιστοποιούμε συνεχώς τους διακομιστές μας για ταχύτητα, ώστε να έχετε γρήγορες και σταθερές συνδέσεις ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας.
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης: Το PureVPN συνειδητοποιεί ότι τα όρια εύρους ζώνης όχι μόνο μειώνουν την ποιότητα της σύνδεσης Viber αλλά και πόσο καιρό μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Επομένως, δεν θέτουμε περιορισμούς στη χρήση του εύρους ζώνης.
 • Συμβατότητα με κινητά: Αν και το Viber λειτουργεί τόσο σε επιτραπέζιες όσο και σε φορητές πλατφόρμες, χρησιμοποιείται πιο συχνά στη δεύτερη. Ευτυχώς, το PureVPN προσφέρει εύχρηστες και διαισθητικές εφαρμογές για iOS και Android.
 • Ασφάλεια & Χαρακτηριστικά απορρήτου: Προσφέρουμε κρυπτογράφηση AES 256-bit, προστασία διαρροής DNS και διακόπτη kill για την προστασία των συνομιλιών σας στο Viber. Επιπλέον, έχετε επίσης χωριστή σήραγγα για ασφαλή πρόσβαση στο Viber και ταυτόχρονα χρήση τοπικών υπηρεσιών.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Viber χρησιμοποιώντας ένα VPN?

Η διαδικασία είναι τόσο εύκολη όσο τα 1, 2 και 3. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω και θα έχετε πρόσβαση στο Viber από οπουδήποτε μέσα σε λίγα λεπτά:

 1. Μεταβείτε στη σελίδα παραγγελιών μας και αγοράστε μια συνδρομή PureVPN που είναι κατάλληλη για εσάς.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής για τη συσκευή σας.
 3. Μόλις τελειώσετε, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 4. Συνδεθείτε σε μια τοποθεσία διακομιστή όπου δεν επιβάλλονται περιορισμοί στη χρήση του Viber, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.
 5. Περιμένετε να δημιουργηθεί η σύνδεση VPN.
 6. Τώρα, ξεκινήστε την εφαρμογή Viber και συζητήστε μακριά!

Συχνές Ερωτήσεις

Τα παρακάτω είναι μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Viber και τα VPN:

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Viber στο Ντουμπάι?

Όχι, εκτός εάν χρησιμοποιείτε ένα Viber VPN, καθώς η εφαρμογή είναι αποκλεισμένη στα ΗΑΕ. Απλώς λάβετε μια διεύθυνση IP από άλλη χώρα στην οποία το Viber είναι προσβάσιμο και θα είστε καλό να πάτε!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Viber στην Κίνα?

Χωρίς VPN για Viber όπως το PureVPN, δεν μπορείτε! Είμαστε ένας από τους λίγους παρόχους VPN που εξακολουθούν να είναι σε θέση να παρακάμψουν το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας.

Τελειώνοντας τα πράγματα

Εκεί το έχεις. Τώρα ξέρετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Viber με ένα VPN, μπορείτε να ξεκινήσετε και να συνομιλήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας χωρίς καμία ταλαιπωρία. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω ενότητα σχολίων και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me