Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο Kodi


Contents

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο Kodi

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να παρακολουθείτε το BBC iPlayer στο Kodi από οπουδήποτε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιώντας πρόσθετα και ένα VPN. Αποκτήστε το PureVPN με μόλις 0,99 $ για να μεταδώσετε ροή στο BBC iPlayer στο Kodi και απολαύστε εκπληκτικές εκπομπές κατά τη διάρκεια αυτού του βαρετού κλειδώματος.


**Εκσυγχρονίζω: Έρχεται μια νεότερη, καλύτερη έκδοση της εφαρμογής Kodi! Διορθώσαμε ορισμένα σφάλματα & εισήγαγε σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης. Αναβαθμίστε την υπάρχουσα εφαρμογή στην έκδοση 1.5.0 (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) από εδώ.**

Το BBC iPlayer είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία κατά παραγγελία και ζωντανή ροή στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, να ακούσετε ηχογραφημένες και ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές, να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές και προγράμματα που χάσατε, καθώς και να δείτε άλλο αποκλειστικό περιεχόμενο.

Δεδομένου ότι το BBC iPlayer λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης και παρακολούθησης από το εξωτερικό. Ομοίως, όταν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε μια τηλεοπτική εκπομπή με το iPlayer WWW – το επίσημο πρόσθετο του BBC iPlayer Kodi – θα εμφανιστεί το ακόλουθο σφάλμα.

BCC iPlayer TV Kodi

Όχι όμως! Σε αυτόν τον σε βάθος οδηγό, θα σας δείξουμε ακριβώς πώς να παρακολουθείτε το BBC iPlayer στο Kodi από οπουδήποτε στον κόσμο. Αλλά προτού προχωρήσουμε σε αυτό, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά γιατί είναι τόσο σημαντικό να έχουμε ένα VPN για το Kodi.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με το Kodi?

Πολλά πρόσθετα Kodi είναι γεω-περιορισμένα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι προσβάσιμα μόνο από συγκεκριμένες περιοχές. Για να ξεπεράσετε αυτά τα ψηφιακά εμπόδια και να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο σε οποιοδήποτε πρόσθετο Kodi, θα πρέπει να πλαστογραφήσετε την πραγματική σας τοποθεσία.

Αυτό είναι όπου ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN) παίζει και σας επιτρέπει να αλλάξετε την εικονική σας τοποθεσία σε εκείνη οποιασδήποτε χώρας στον κόσμο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε αδιάλειπτη πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα Kodi και το περιεχόμενό τους.

Αποκτήστε το BBC iPlayer στο Kodi

Το Kodi ευδοκιμεί με πρόσθετα Kodi. Τα πρόσθετά της είναι αυτό που διατηρεί την κοινότητα ενεργή σε δραστηριότητες ροής. Όπως συμβαίνει με άλλους γεωγραφικούς περιορισμούς, τα πρόσθετα Kodi υπόκεινται επίσης σε γεωγραφικούς περιορισμούς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς μόνο από συγκεκριμένες περιοχές. Ευτυχώς, υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος για να ξεπεράσετε αυτόν τον περιφερειακό περιορισμό και είναι γνωστός ως VPN.

Με ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο όπως το PureVPN, μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε πρόσθετο Kodi και να πλαστογραφήσετε την πραγματική σας τοποθεσία σε σχεδόν οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη. Απολαύστε μια απρόσκοπτη σύνδεση στο Διαδίκτυο και πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα Kodi και το περιεχόμενό τους με το PureVPN.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να εγκαταστήσετε και να διαμορφώσετε το Kodi VPN στη συσκευή σας:

Πώς να εγκαταστήσετε το BBC iPlayer στο Kodi?

Το BBC iPlayer προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, ντοκιμαντέρ, ειδήσεων και αθλημάτων για την απόλαυση της ροής σας. Ωστόσο, για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το επίσημο πρόσθετο για να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας βρετανικό περιεχόμενο, θα πρέπει πρώτα να το εγκαταστήσετε:

1. Ανοίξτε το Kodi V17 και επιλέξτε Πρόσθετα από το μενού της αρχικής οθόνης.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 1

2. Κάντε κλικ στο σύμβολο Πακέτο στην επάνω αριστερή γωνία.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 2

3. Επιλέξτε Εγκατάσταση από αποθετήριο.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 3

4. Από τη λίστα, επιλέξτε το αποθετήριο πρόσθετων Kodi.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 4

5. Τώρα, επιλέξτε Πρόσθετα βίντεο.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 5

6. Επιλέξτε iPlayer WWW από τη λίστα.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 6

7. Επιλέξτε Εγκατάσταση κάτω δεξιά.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 7

8. Περιμένετε έως την εγκατεστημένη ειδοποίηση του πρόσθετου.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 8

9. Βόιλα! Έχετε εγκαταστήσει με επιτυχία το πρόσθετο iPlayer στη συσκευή σας Kodi.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 9

Πώς να παρακάμψετε τον περιορισμό του BBC iPlayer?

Τώρα που ξέρετε πώς να αποκτήσετε το BBC iPlayer στο Kodi, ας συζητήσουμε πώς να παρακάμψετε τους περιορισμούς του με το PureVPN. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν προσπαθήσετε να μεταδώσετε μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή στο iPlayer WWW από το εξωτερικό, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος που δηλώνει ότι το BBC iPlayer μπορεί να προβληθεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο..

Λοιπόν, δείτε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα μια για πάντα:

1. Από το μενού της αρχικής οθόνης, επιλέξτε Πρόσθετα.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 10

2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε Πρόσθετα προγράμματος.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 11

3. Μεταβείτε στο πρόσθετο PureVPN, κρατήστε πατημένο το κουμπί enter για λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 12

4. Αφού εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που παρέχονται από το PureVPN, επιλέξτε Ok και ξεκινήστε το πρόσθετο.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 13

5. Επιλέξτε Αλλαγή ή αποσύνδεση σύνδεσης VPN.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 14

6. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε Ηνωμένο Βασίλειο (UDP).

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 15

7. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να δημιουργηθεί η σύνδεση VPN.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 16

8. Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, μπορείτε να προχωρήσετε και να απολαύσετε το περιεχόμενο που θέλετε στο iPlayer WWW.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 17

9. Μεταβείτε στο iPlayer WWW, κρατήστε πατημένο το κουμπί enter για λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 18

10. Σύρετε την εναλλαγή Ενεργοποίηση αναγνωριστικού BBC, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε Εντάξει.

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 19

11. Μόλις τελειώσετε, ξεκινήστε το πρόσθετο iPlayer WWW και απολαύστε τη ροή του περιεχομένου που θέλετε χωρίς εμπόδια!

BCC iPlayer TV Kodi Βήμα 20

Ροή BBC iPlayer στο Kodi με πρόσθετο BBC iPlayer (Σύντομη κριτική)

Το BBC είναι ένα παγκοσμίως γνωστό κανάλι και το BBC iPlayer δεν διαφέρει. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ροής είναι διαθέσιμο σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων και tablet, προσωπικών υπολογιστών και έξυπνων τηλεοράσεων.

Με εκατοντάδες κανάλια, το BBC iPlayer παράγει μερικές από τις καλύτερες κωμωδίες, δράματα, ντοκιμαντέρ και άλλα προγράμματα που λατρεύουν το κοινό. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν έχει διαφημίσεις στο μεταξύ που μπορεί να καταστρέψουν την εμπειρία ροής σας.

Όταν είστε συνδεδεμένοι με το PureVPN, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο BBC iPlayer και να μεταφέρετε με ευκολία όλη τη ζωντανή ροή του BBC και το κατ ‘απαίτηση περιεχόμενο στο Kodi. Το πρόσθετο είναι γνωστό ότι λειτουργεί καλά τις περισσότερες φορές, χωρίς συμβιβασμούς στη ροή HD.

Η διάταξη του πρόσθετου έχει γίνει ωραία, όπου μπορείτε εύκολα να βρείτε το περιεχόμενο που ψάχνετε. Θα μπορούσε να είναι τηλεοπτική εκπομπή, ταινία, πρόγραμμα ή ντοκιμαντέρ, το BBC iPlayer φιλοξενεί πολύ περιεχόμενο.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε τους τύπους περιεχομένου που προσφέρονται από το BBC iPlayer πριν προχωρήσετε και εγγραφείτε, ακολουθεί το είδος του περιεχομένου που προσφέρουν:

 1. Πραγματικές εκπομπές
 2. ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 3. Κινηματογράφος
 4. Νέα και τρέχουσες υποθέσεις
 5. Δράμα
 6. Κωμωδία

Για όλους τους θαυμαστές IPTV εκεί έξω, θα χαρείτε να μάθετε ότι τα κανάλια του BBC μπορούν να μεταδοθούν δωρεάν σε ροή με το πρόσθετο iPlayer WWW. Δεδομένου ότι είναι ένα επίσημο πρόσθετο Kodi, θα βρείτε την εμπειρία χρήστη και την ποιότητα περιεχομένου να είναι άριστα, με ροές κορυφαίας ποιότητας, λεπτομερείς περιγραφές για κάθε εκπομπή / επεισόδιο, καθώς και αυτονόητα μενού..

Τελικό Word

Αυτό χρειάζεται μόνο για να διαμορφώσετε το πρόσθετο BBC iPlayer στο Kodi. Συνδυάστε το με το PureVPN, αναζητάτε μια φανταστική εμπειρία ροής όπως ποτέ άλλοτε.

Ενημερωθείτε για τους περιφερειακούς περιορισμούς και μεταδώστε το BBC iPlayer, είτε ταξιδεύετε τοπικά είτε διεθνή. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω και θα πρέπει να πάτε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map