Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο Chromecast


Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο Chromecast

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο Chromecast. Αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε το BBC iPlayer εάν ζείτε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Αποκτήστε το PureVPN και αποκτήστε πρόσβαση στο BBC iPlayer στο Chromecast από οπουδήποτε. Το PureVPN προσφέρει μια νέα δοκιμή 7 ημερών με μόλις 0,99 $ για να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τις εκπομπές του BBC iPlayer και να αποτρέψετε την πλήξη στο σπίτι.


π.χ.

Τι είναι καλό στο BBC iPlayer?

Υπάρχουν όλα καλά στην υπηρεσία ροής. Σε τελική ανάλυση, η υπηρεσία προέρχεται κατευθείαν από το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του ίδιου του BBC. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε μεγάλο αριθμό τηλεοπτικών εκπομπών, σειρών ντοκιμαντέρ καθώς και ταινιών. Πάρτε, για παράδειγμα, την τηλεοπτική σειρά Killing Eve, όπου μπορείτε να δείτε τη σύγκρουση αργής κίνησης μεταξύ ενός όμορφου δολοφόνου και ενός πράκτορα χαμηλού επιπέδου MI5. Ή, μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε το Fleabag που προέρχεται από το δημιουργικό μυαλό του Phoebe Waller-Bridge. Ακολουθούν μερικές άλλες εκπομπές που σίγουρα θα θέλατε να παρακολουθήσετε στο BBC iPlayer:

 • Γιατρός Ποιος
 • Η δίκη της Κριστίν Κίλερ
 • Φώναξε την μαία
 • Δράκουλα
 • Βασιλιάς Γκάρι
 • Πόλεμος και ειρήνη
 • Σκοτώνοντας την Εύα

Για περισσότερες προτάσεις σχετικά με τις εκπομπές, δείτε αυτό το ιστολόγιο Best Shows στο BBC iPlayer

Είναι διαθέσιμο το BBC iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου?

Αφού ακούσετε τις κορυφαίες εκπομπές, θα πρέπει να είστε ενθουσιασμένοι για να ρυθμίσετε το BBC iPlayer στο Chromecast σας και να ξεκινήσετε σήμερα. Δεν είσαι; Λυπούμαστε που ξέσπασε ο ενθουσιασμός σας, αλλά το γεγονός παραμένει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία εάν ζείτε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Λάβετε υπόψη ότι το BBC iPlayer είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής μόνο στη Βρετανία. Σημαίνει ότι δικαιούται να ακολουθεί ορισμένους νόμους σχετικά με τη μετάδοση εκπομπών εκτός της επικράτειας. Δεδομένου ότι διαθέτει μόνο εθνικές άδειες εκπομπών εκπομπών, δεν μπορεί να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε άλλες χώρες. Μπράμερ, σωστά?

Μπορώ να παρακολουθήσω το BBC iPlayer δωρεάν??

Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Η υπηρεσία ροής παρέχεται εντελώς δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πληρώνετε ούτε μια λίρα για τυχόν εκπομπές που μεταδίδονται στην υπηρεσία. Αλλά, όταν φύγετε από το βρετανικό έδαφος για οποιονδήποτε λόγο όπως διακοπές ή επαγγελματική συνάντηση, θα πρέπει να αποχαιρετήσετε όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες στο BBC iPlayer.

Πώς να ρυθμίσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο BBC iPlayer στο Chromecast?

Θα χαρείτε να μάθετε ότι το BBC iPlayer λειτουργεί απρόσκοπτα στο Chromecast. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής στο Chromecast και να μεταδώσετε τις εκπομπές απευθείας στη συσκευή σας Android για καλύτερη εμπειρία ροής.

Η εγκατάσταση του BBC iPlayer στο Chromecast και η πρόσβαση στον απεριόριστο αριθμό εκπομπών είναι εύκολη. Εδώ πρέπει να κάνετε:

 • Χρειάζεστε την εφαρμογή BBC iPlayer στη συσκευή σας iOS ή Android
 • Θα χρειαστείτε την εφαρμογή BBC Media Player για το Android σας
 • Θα χρειαστείτε μια επέκταση με δυνατότητα Chromecast εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας

Άλλες συσκευές στις οποίες μπορείτε να ρυθμίσετε το BBC iPlayer

Το BBC iPlayer έχει μια τεράστια βάση θαυμαστών. Αν και είναι υπηρεσία μόνο για Βρετανούς, η βάση θαυμαστών της επεκτείνεται ακόμη και σε ξένα εδάφη. Λόγω της τεράστιας δημοτικότητας της υπηρεσίας, μπορείτε τώρα να βρείτε εφαρμογές BBC iPlayer σε διαφορετικές συσκευές. Έτσι, εάν αναζητάτε οδηγούς εγκατάστασης του BBC iPlayer για συσκευές εκτός του Chromecast, μπορείτε να ελέγξετε τους ακόλουθους συνδέσμους:

 • Κόδι
 • Ρόκου
 • Apple TV
 • Android TV
 • PlayStation 4
 • Xbox One
 • Παράθυρα

Χρειάζεστε ένα VPN για πρόσβαση στο BBC iPlayer εκτός ΗΒ

Το BBC iPlayer παρακολουθεί κάθε IP χρήστη που επισκέπτεται την υπηρεσία. Παρακολουθώντας την IP, η υπηρεσία είναι σε θέση να εντοπίσει την τοποθεσία του χρήστη. Έτσι, για παράδειγμα, εάν έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία από τις ΗΠΑ, το IP των ΗΠΑ θα ανεβάσει μια κόκκινη σημαία στο σύστημα BBC iPlayer, το οποίο τελικά θα εμποδίσει την πρόσβαση της IP στην υπηρεσία. Μπορείτε να ξεγελάσετε αυτό το σύστημα και να περιηγηθείτε στο μηχανισμό παρακολούθησης και αποκλεισμού IP του BBC iPlayer και πολλών παρόμοιων υπηρεσιών ροής με πλαστογράφηση της IP σας. Και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου?

Μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε τους περιορισμούς περιεχομένου του BBC iPlayer ρυθμίζοντας ένα VPN στη συσκευή που προτιμάτε. Μόλις βρίσκεστε πίσω από μια ανώνυμη διεύθυνση IP του Ηνωμένου Βασιλείου που παρέχεται από το VPN, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις εκπομπές στο BBC iPlayer από οπουδήποτε.

Επειδή το Chromecast δεν συνοδεύεται από λειτουργίες VPN, θα πρέπει να ρυθμίσετε το PureVPN σε έναν δρομολογητή για να ξεκινήσετε.

 • Εγγραφή στο PureVPN
 • Εγκαταστήστε την εφαρμογή σε δρομολογητή με δυνατότητα VPN
 • Κάντε την απαραίτητη διαμόρφωση και επιλέξτε διακομιστή ΗΒ
 • Εκκινήστε το BBC iPlayer
 • Μεταδώστε την αγαπημένη σας εκπομπή και απολαύστε

Το PureVPN είναι το καλύτερο VPN ροής. Εδώ γιατί.

Καλύτερο χρόνο λειτουργίας : Πώς θα αισθανόσασταν όταν η σύνδεσή σας πέφτει απότομα ενώ απολαμβάνετε μια αγαπημένη παράσταση; Η απογοήτευσή σας θα πυροβολήθηκε από την οροφή. Έτσι δεν είναι; Με το PureVPN, σας εγγυάται τον καλύτερο χρόνο λειτουργίας όλο το εικοσιτετράωρο.

Απρόσκοπτη ροή : Θα ήταν πολύ απογοητευτικό κάθε φορά που βλέπετε ένα εικονίδιο buffering ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας κίνηση. Λοιπόν, μπορείτε τελικά να αποχαιρετήσετε την ατελείωτη προσωρινή αποθήκευση επειδή οι διακομιστές VPN προσφέρουν κορυφαίες ταχύτητες ανά πάσα στιγμή.

Προστασία κορυφής της γραμμής : Με το PureVPN, δεν είναι μόνο η καλύτερη εμπειρία ροής που θα αποκτήσετε στο Chromecast σας, αλλά έχετε επίσης τη βέλτιστη προστασία λόγω της κρυπτογράφησης υψηλότερου επιπέδου.

Μεγάλη προσβασιμότητα : Το BBC iPlayer δεν είναι η μόνη κορυφαία υπηρεσία ροής στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση κατά τη χρήση του PureVPN. Η εφαρμογή μας ανοίγει την πόρτα σε δεκάδες άλλες πιο απαιτητικές υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix, το Hulu και άλλα.

Τελικό Word

Τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να απολαύσετε το BBC iPlayer στην τηλεόρασή σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Λοιπόν, γιατί να περιμένετε περισσότερο. Αρπάξτε το επιθυμητό πρόγραμμα, εγκαταστήστε την υπηρεσία ροής στο Chromecast και πατήστε play.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me