SPIL VPN


SPIL VPN

På udkig efter den perfekte VPN til at forbedre din online matchmaking-oplevelse og komme lige ind i det konkurrencedygtige område?
PureVPN er den eneste VPN for Gamers by Gamers.




Bliv hjemme & Få VPN til ubegrænset spil for kun $ 0,99

Gå ikke glip af tilbuddet! Problemfri 31-dages pengene-tilbage-garanti.

1- Vælg din plan Skift valuta: USD

 • USD

1 måneders plan Ingen rabat Spar 0% $ 10,95 pr. måned pr. måned Få 1 måneders plan 31-dages pengene-tilbage-garanti Fuld adgang. Ingen grænser. Mest favorit! 7 dages prøveperiode + 47% FRA bagefter Spar 0% $ 0.99 $ 10,95 / mo $ 5,82 / mo efter forsøg * $ 10,95 / mo $ 5,82 / mo efter prøveperioden * FÅ 7 Dages PRØV 31-dages pengene-tilbage-garanti

Efter 7 dage bliver du automatisk tilmeldt vores 1-årige plan kl $ 10,95 / mo $ 5,82 / mo

6 måneders plan 24% FRA Spar 24% $ 8,33 pr. måned pr. måned Få 6 måneders plan 31-dages pengene-tilbage-garanti Opmærksomhed, tak!Gå ikke glip af vores 7-dages prøveversion på $ 0,99. 1 års plan Spar 82% $ 1,99 / mo pr. måned Få 1-årsplan 31-dages pengene-tilbage-garanti 2- Vælg din betalingsmetode Sikker og krypteret betaling McAfee-ikon Vælg betalingsmetode Kreditkort PayPal Klik her for at se alle betalingsmuligheder Din ordreoversigt USD 0,99

Din ordreoversigt

PureVPN 7-dages prøveversion + 47% FRA bagefter USD 0,99 Addons

I alt USD 0,99 HAR COUPON CODE? ansøge x

Indtast et gyldigt kortindehaver navn.

Indtast en gyldig email addresse.

Jeg har et kreditkort knyttet til min PayPal-konto Pay With Kreditkort

31-dages pengene-tilbage-garanti

Sikre og krypterede betalinger

Ved at indsende denne formular accepterer du vores Servicevilkår og Privatlivspolitik.

Betalingen er vellykket

Tak, fordi du prøvede PVPN-cart demo. (Der blev ikke opkrævet nogen penge i processen).

Vil du tilføje en Dedikeret IP til USD 0,99?
Hvad er Dedikeret IP? Få Dedikeret IP Fjern tilføjelse Vælg land

 • Det Forenede Kongerige
 • Forenede Stater
 • Singapore
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Tyskland
 • Australien
 • Canada

Dedikeret IP Vil du tilføje en Portvideresendelse til 0,25 USD?
Hvad er Portvideresendelse? Få Portvideresendelse Fjern tilføjelse Vil du tilføje en DDos-beskyttelse til USD 0,99?
Hvad er DDos-beskyttelse? Få DDos-beskyttelse Fjern tilføjelse Vælg land

 • Forenede Stater
 • Det Forenede Kongerige
 • New Zealand
 • Holland
 • Australien
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrig

DDos-beskyttelse × Dedikeret IP VPN

Med PureVPNs dedikerede IP VPN kan du gøre meget mere, end du kan forestille dig. Denne tilføjelse fungerer som en fantastisk løsning for de enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at begrænse adgangen til deres netværk.

Hvorfor har jeg brug for dedikeret IP VPN?

Fjernadgang til servere med kryptering

Ligegyldigt hvilken fjernadgangsserver, du opretter forbindelse til, kan du nemt gøre det uden at skulle bekymre dig om at blive kompromitteret, især da du støttes af kryptering af militær kvalitet.

Perfekt til virksomheder

Enkeltpersoner og virksomheder kan oprette forbindelse til begrænsede netværk og servere. I stedet for næsten nogen med en delt IP, der får adgang til et netværk, er det kun dem med en bestemt IP-adresse, der kan gøre det, og dermed styrke sikkerheden ved spring og grænser.

Mulighederne er ubegrænsede

Uanset om du ønsker at få adgang til CCTV-kameraer, bankkonti eller ønsker at se fortrolige oplysninger, der findes på et sikkert hospitalnet, er mulighederne ubegrænsede.

× DDoS Protected VPN

Med PureVPNs dedikerede IP VPN kan du gøre meget mere, end du kan forestille dig. Denne tilføjelse fungerer som en fantastisk løsning for de enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at begrænse adgangen til deres netværk.

Hvorfor har jeg brug for DDoS Protected VPN?

Blokerer uberettiget trafik

Med uberettiget trafik forventes et fald i internethastigheder og forsinkelser. Men det vil ikke længere være tilfældet med vores DDoS-beskyttede VPN.

Er altid opmærksom

I stedet for at skulle manuelt aktivere vores DDoS-beskyttede VPN hver gang, vil den være aktiv på alle tidspunkter. Så snart et angreb registreres, neutraliserer vores DDoS-beskyttede VPN det øjeblikkeligt.

Perfekt til gamere også

Vores DDoS-beskyttede VPN fungerer som et ekstra lag af beskyttelse for gamere, der regelmæssigt målrettes af cyberkriminelle og konkurrerende spillere. Stol trygt på; du får en konkurrencedygtig og sikker spiloplevelse.

× Videresendelse af havn

Portvideresendelsesfunktionen er praktisk, når du har brug for adgang til en internet-tilsluttet enhed / service fra overalt i verden.

Hvordan gavner Port Forwarding mig?

Lad os sige, at du vil have adgang til din pc, laptop eller server hvor som helst i verden. Vores tilføjelse til portvideresendelse giver dig mulighed for at gøre netop det.

Hvis du vil dele adgang til dit websted / FTP eller enhver anden service, har du brug for vores tilføjelse til portvideresendelse.

Hvis du vil spille et online spil med dine venner, har du brug for vores Port Forwarding-tilføjelse for at give dine venner mulighed for at deltage i din gaming-server.

Hvis du bruger PureVPN på din router, har du brug for tilføjelsen Port Forwarding for at tillade en bestemt port på PureVPN IP.

× Enterprise Grade Security & Privatliv

Next Generation Advanced-funktioner giver bundsikkerhed & privatliv. Tidligere var teknologien kun tilgængelig for virksomheder & Virksomheder. Det giver dig Anti-Malware / Anti-Virus, Ad-blocker, applikationsfiltrering, mekanisme til forebyggelse af indtrængen og URL / kategorifiltrering. Tænk på det som "supermagter" til din almindelige VPN.

Note 1:

Fra nu af er Enterprise-Grade Security & Privat tilføjelse fungerer ikke samtidig med vores dedikerede IP-tilføjelse. Du kan dog bruge enhver anden tilstand i vores VPN-apps til at aktivere Enterprise-Grade Security & Tilføjelse af privatlivets fred.

Note 2:

Bemærk, at den manuelle opsætning af PureVPN i øjeblikket ikke understøtter konfigurationen af ​​vores Enterprise Grade Security & Tilføjelse af privatlivets fred Brug venligst vores VPN-apps til at aktivere det.

× P2P-beskyttelse

P2P Protection-tilføjelsen sørger for, at selv den smarteste decoys-opsætning af hackere eller offentlige myndigheder ikke klarer det til din enhed eller computer. Vores proaktiv beskyttelse blokerer automatisk destruktive filer som vira, malware, ransomware, trojanere osv., Maskeret som torrenter fra at downloade og holde din enhed sikker og sikker.

PureVPN-planen inkluderer:

 • Apps til
 • Enterprise-sikkerhed
 • 10-multi-login, så du kan bruge en konto på 10 enheder på samme tid.
 • 2000+ sikre servere i 140+ lande
 • 24/7 kundesupport

nologer og kundesupport Trustpilot

Betal med dit kreditkort og FÅ EN EKSTRA 10% FRA!

Jeg betaler med kreditkort Fortsæt med Alipay ×

Der blev fundet en fejl

Ja Nej

Brug for hjælp? Tal med vores 24/7 live support

Din betaling afvises

Prøv at betale via Bluesnap.

Vælg betalingsmetode

Få dette tilbud Nu Fortsæt med

Hvorfor har du brug for en VPN til spil?

En gaming VPN forbedrer din online spiloplevelse markant ved:

Personaliseret Match Making

Opret forbindelse til ethvert sted efter eget valg og nyd flammende hurtige matchmakingskøetider. Dette hjælper med at spare tid og forbinder dig øjeblikkeligt med spil som Dota 2, PUBG, Fortnite, CSGO og andre.

Få adgang til alle regioner

Hvis du bor uden for USA, vil du muligvis have mange begrænsninger. Med en gaming VPN får du øjeblikkelig adgang til regionalt begrænset spil og indhold.

Port Videresendelse [tilføjelse]

Det bedste aspekt af en gaming VPN, Port Forwarding hjælper dig muligvis med at undgå problemer, hvor du ikke er i stand til at spille multiplayer-spil på grund af, at porte er blokeret. Bekvemt åbne havne med portvideresendelse.

Komplet underholdning

Det betyder ikke noget, hvor du befinder dig, eller hvor du er på vej. Med en VPN kan du oprette forbindelse til den amerikanske server og videreføre streamingindhold tilgængeligt i det amerikanske Netflix-bibliotek eller et hvilket som helst andet land efter eget valg.

DDoS-beskyttelse [tilføjelse]

At få DDoS, mens spil kan være fuld af vrede. PureVPNs DDoS-tilføjelse beskytter dig mod mest komplekse DDoS-angreb, da din rigtige IP er maskeret, så du aldrig behøver at bekymre dig om at blive oversvømmet, når du spiller.

Undgå ISP Throttling

Streaming forbruger det meste af din båndbredde, og det giver ISP en grund til at opkræve dig for forbrug af yderligere båndbredde. Med en VPN kan internetudbydere ikke finde ud af, hvor meget båndbredde du har forbrugt.

Populære spil
Vi understøtter

Fra PUBG til Dota 2 med PureVPN kan du nemt spille i enhver region fra hvor som helst i verden.

Yderligere fordele ved gaming VPN

Fordele ved Gaming VPN

Tidlig adgang til nye spil

Hvis et spil er blevet frigivet i tidlig adgang (beta) uden for dit land, skal du bare vælge serveren i det område og gå på det. Nyd spil på ethvert ønskeligt operativsystem efter eget valg.

Vælg en server efter dit valg

Træt af at spille via den samme server? Valg af PureVPN-server giver dig mulighed for at spille i ethvert valgfrit område, f.eks. EU, NA, SA osv. Bare ændre standardprotokollen til PPTP og dominere alle.

Ubegrænset streaming

PureVPN multi-login op til 10 enheder ad gangen for at nyde spil og streaming på samme tid.

Data beskyttelse

PureVPN tilbyder avanceret AES 256-bit kryptering, der sikrer din online forbindelse mod nysgerrige øjne. Du kan fortsætte med at spille uden at bekymre dig om, at nogen bakker din session.

Gamingoptimerede servere i 140 lande

Over 2.000+ servere og 300.000+ IP’er er altid der for at sikre fuldstændig tilgængelighed.

Nordamerika

667 servere

bedste vpn-service

Sydamerika

84 servere

img

Mellemamerika

12 servere

img

Oceanien

93 servere

img

Europa

807 servere

img

Afrika

150 servere

img

Asien

321 Servere

img Divider

VPN til spil

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me