Se SonyLIV uden for Indien


Se SonyLIV uden for Indien

Offentliggjort: 02. september 2019


Brug for at få adgang til SonyLIV uden for Indien? Brug derefter en VPN på dine streaming-enheder. Få PureVPN for kun $ 0,99 og oplev alt på SonyLIV uden besvær. Begynd at se på SonyLIV hvor som helst og forhindre kedemaskine.

img

Lad os indrømme, at livet er virkelig kedeligt, hvis du ikke har nogen pass gange til at holde dig travlt. Du har måske haft en hård dag og ønsket at slappe af lidt i komforten på dit værelse, men du vil heller ikke sove. Så hvad laver du? Du kan tænde for din foretrukne streamingkanal og bruge din tid på at se noget fantastisk indhold.

Hvis du er fan af indisk tv eller vil streame dine yndlingssportkampe live online, kan du nemt gøre det ved at oprette forbindelse til SonyLIV!

Hvis du leder efter nogen form for sport, hvad enten det er cricket, fodbold, tennis, wrestling eller hvad som helst, så vil SonyLIV holde dig dækket.

Og det bedste ved SonyLIV er, at det er helt gratis! Du behøver ikke at betale en eneste krone eller oprette en konto på kanalen for at se tjenesten live. Alt hvad du skal gøre er at besøge webstedet, klikke på, hvad du vil se, og det er det!

Hop til…

Men kan du få adgang til SonyLIV live hvor som helst?

Hvorvidt du kan få adgang til SonyLIV hvor som helst, afhænger af din placering. Tjenesten er kun tilgængelig i Sydasien og er begrænset andre steder.

Så hvis du bor i udlandet, er chancerne for, at du ikke kan få adgang til tjenesten. I stedet vil du se følgende fejlmeddelelse vises på din skærm.

Se Sonyliv uden for Indien

Men heldigvis er der en måde at få adgang til SonyLIV fra uden for Indien. Følg vejledningen herunder for at lære mere!

Sådan ser du SonyLIV uden for Indien?

Millioner af indianere bor væk fra deres hjemland af forskellige grunde. Nogle er flyttet til udlandet for karrieremuligheder. Andre rejser til udlandet for ferier. At flyve til udlandet for en forretningsrejse er også almindeligt, hvis du er fra Indien.

I alle disse scenarier vil du sandsynligvis ikke have adgang til SonyLIV fra udlandet. Selvom du er en indianer, der rejser eller bor i udlandet af en grund, kan du ikke få adgang til tjenesten online.

Som nævnt ovenfor kan du muligvis opleve, at du ikke har adgang til SonyLIV, hvis du bor uden for Sydasien. Det er naturligt at føle sig skuffet over et sådant scenario, men der er ingen grund til at bekymre sig, fordi du nemt kan få adgang til dine yndlingskanaler overalt, hvis du har en VPN.

Så hvis du har vist en fejlmeddelelse, der vises ovenfor, kan du nemt ændre den til en anden skærm, der byder dig velkommen til den fantastiske service, der er SonyLIV.

Uanset om du bor i USA, Storbritannien, UAE, Australien eller Canada, kan du fortsætte med at nyde det fantastiske streamingindhold, der følger med SonyLIV!

Følg nedenstående trin for at se SonyLIV hvor som helst:

  • Hent PureVPN
  • Download PureVPN-appen på enhver enhed
  • Tryk på streaming-tilstand og gå til fanen “Populære websteder”
  • Tryk på SonyLIV
  • Nyd streaming!

Udfordringen med online-begrænsninger

Onlineverdenen er blevet plaget med alle slags begrænsninger gennem årene. Det er almindeligt at finde websteder, der censureres i dit land. Den store firewall i Kina er et stort eksempel på, hvor forfærdelig censur kan være.

Og hvis online-censur ikke allerede var irriterende nok, begyndte streamingkanaler også at følge et lignende mønster. Ikke at det er deres skyld. De er lavet til at begrænse deres indhold i andre lande af filmstudier.

Ethvert selskab ønsker at tjene mest mulig penge på sit indhold. En nem måde at opnå dette på er at give separate licenser til forskellige streamingtjenester. Dette er normalt geolicenser, som kun tillader streamingtjenesten at streame indhold i nogle regioner. For at overholde disse licenser skal streamingtjenester begrænse adgangen til deres indhold uden for deres respektive lande.

Dette er grunden til, at de fleste streamingkanaler, der inkluderer SonyLIV, HBO Now, Amazon Prime og mere, er begrænset i de fleste lande over hele verden.

Sådan hjælper en VPN?

En VPN eller Virtual Private Network er et fantastisk værktøj, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af internettet. Grundlæggende giver en VPN dig mulighed for at ændre din IP-adresse fra din placering til ethvert andet efter eget valg. Dette hjælper dig i mange tilfælde, især hvis du vil have adgang til begrænset indhold overalt. Når du opretter forbindelse til en VPN, får du muligheden for at oprette forbindelse til en af ​​de tilgængelige VPN-servere. Når du opretter forbindelse, ændres din IP-adresse automatisk fra din enheds til VPN-serverens. Afhængig af placeringen af ​​den server, du har forbindelse til, vil du nu kunne få adgang til belastninger af websteder og kanaler, som ikke er tilgængelige på dit sted.

De fleste websteder derude afhænger af din IP-adresse for at spore din IP-placering. Hver placering har en anden IP-adresse, og webstedet bruger denne til deres fordel, når de prøver at spore, hvor de besøgende bor. Denne metode bruges derefter til at begrænse adgangen til uønskede brugere.

Du kan dog omgå dette problem, når du opretter forbindelse til en god streamingtjeneste. Når du ændrer din IP-adresse, kan du narre webstedet eller kanalen til at tro, at du bor et andet sted, og det giver dig adgang til den bestemte kanal.

Dette er nøjagtigt hvorfor du nemt kan få adgang til SonyLIV, Hotstar, Hulu og andre sådanne kanaler med en VPN.

Indhold tilgængeligt på SonyLIV?

På SonyLIV kan du streame indhold på en hvilken som helst enhed du ønsker. Du kan streame alt indhold, der kommer live på Sony TV, SAB TV, Sony MIX, Sony Max, Sony MAX 2, SET PIX, AXN og Animax.

Ikke kun kan du streame dine foretrukne Bollywood-film og -indhold, men du kan også se dine foretrukne engelske tv-shows og film så godt. Bortset fra det kan du streame Animax HD, Sony BBC Earth, Food Food og mere på SonyLIV.

Du kan også streame dine foretrukne sportskampe live online på SonyLIV. Du kan streame UEFA Champions League, cricket-kampe og mere live på SonyLIV.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me