Sådan streames fodbold til college


Sådan streames fodbold til college

Offentliggjort: 7. august 2019

Nu kan du se din favorit college fodboldkonference i bare disse tre enkle trin:

 1. Abonner på PureVPN
 2. Download PureVPN på din enhed, og åbn den
 3. Opret forbindelse til ESPN USA fra listen over populære websteder
 4. Log ind på ESPN og begynd at se dine yndlingsspil

img

I USA er College Football ganske sporten at følge. Ikke fordi det indeholder nogle af de bedste kommende talenter, landet har at tilbyde, men også fordi det er ret konkurrencedygtigt og spændende.

Men med NFL, der tager meget af lufttiden, bliver en betydelig del af samfundet tilbage og spekulerer på, hvor de kan livestream deres foretrukne College Football-konference.

Nå, det er her vi kommer ind. Vi har sammensat en hel guide, der viser, hvor let det er at livestream og se din College Football, både på dit tv og online. Så lad os komme videre med det uden videre.

College fodbold

De fleste spillere fra NFL startede deres karriere ved at spille i College Football. Som et resultat betragter nogle dette som træningsgrunde for de næste NFL-stjerner. Og med over 11 forskellige konferencer, der består af over 130 hold spredt over hele amtet, er College Football ganske stor, især hvis du ender i Division I.

For at lære mere om NCAA Division I FBS og det er mange konferencer og teams, tjek vores detaljerede indlæg for mere detaljeret.

Hvor kan jeg se College Fodbold?

På grund af den enorme stigning i popularitet, College Fodbold har haft gennem årene, er der nu en række forskellige kanaler, der udsender denne sport dagligt. Med mere end 130 hold, der spiller FBS, er det imidlertid umuligt at udsende alle College Football-kampe på en enkelt kanal.

Som et resultat har nogle FBS-konferencer oprettet deres egne netværk, der udsender fodboldkampe fra deres respektive konference. For konferencer, der ikke har deres egne netværk, skal man normalt også stole på kanaler som ABC og ESPN for at vise deres kampe.

For den komplette liste over College Football-kanaler, se listen nedenfor:

 • ABC
 • CBS
 • RÆV
 • ESPN
 • NBC
 • SEC-netværk
 • ACC-netværk
 • Big Ten Network (BTN)
 • Pac-12 netværk

Sådan ser du College Football Live?

Hvis du nu bor i USA, kan du få adgang til en af ​​ovenstående kanaler, inklusive de konferenceejede kanaler. Alt hvad du skal gøre er at søge efter den kanal, du ønsker at se på dit kabel-tv, og det handler om det.

For mennesker, der bor andetsteds, er det at se College Football-spil en helt anden historie, da de fleste af de kanaler, der er nævnt på listen, kun er tilgængelige i USA. Hvis du er heldig, kan du muligvis få adgang til en eller to kanaler på listen, men chancerne for, at det sker, er ret lave. Når det er sagt, er det stadig ikke umuligt at se College Football uden for USA.

Heldig for dig, der er en måde, du kan se og streame dine foretrukne College Football-spil, selvom du bor uden for USA. For dette har du dog brug for en VPN-service, der hjælper med at maske din placering til overalt i verden. Så hvis du ikke bor i USA og ønsker at streame College Football, skal du følge nedenstående trin:

 1. Gå mod PureVPN
 2. Abonner på en af ​​planerne
 3. Download og installer på din foretrukne streamingenhed
 4. Log ind med dine kontooplysninger
 5. Vælg USA som din region / server
 6. Gå til ESPN
 7. Kig efter live stream
 8. Få øje med

Sådan ser du på college fodbold på college sports live?

College Sports Live er en online streamingtjeneste, der giver sine abonnenter mulighed for at se og streame alle college-sportsgrene, inklusive fodbold. Der er dog en fangst. College Sports Live udsender kun ikke-tv-begivenheder. Dette betyder, at hvis det spil, du ønsker at se, udsendes på, lad os sige, ESPN, vil det ikke være tilgængeligt på denne service.

Følg nedenstående trin for at se College Football på College Sports Live:

 1. Abonner på PureVPN
 2. Download og installer
 3. Log ind med dine legitimationsoplysninger
 4. Opret forbindelse til USA
 5. Gå til College Sports Live
 6. Bliv streaming

Sådan ser du College Fodbold på FuboTV?

FuboTV er en tredjeparts streamingtjeneste designet til folk, der foretrækker at se deres yndlingssport live og online. Tjenesten er tilgængelig for $ 45 om måneden og leveres fyldt med et antal forskellige kanaler, hvoraf de fleste udsender College Football. Da det kun er tilgængeligt i USA, har du brug for hjælp fra PureVPN.

Følg nedenstående trin for at bruge FuboTV:

 1. Abonner på FuboTV og PureVPN
 2. Download begge på din mobiltelefon
 3. Åbn PureVPN og opret forbindelse til USA
 4. Start FuboTV, og start streaming

Sådan ser du College Fodbold på YouTube TV?

YouTube TV er en live tv-streamingtjeneste fra YouTube. I øjeblikket er der bare den ene abonnementsplan, der koster $ 49.99 pr. Måned og leveres med over 70 forskellige netværk og kanaler, hvoraf nogle dækker College Football. YouTube TV tilgængeligt lige nu og kan bruges på de fleste streaming-enheder.

Følg nedenstående trin for at se College Football på YouTube TV:

 1. Download PureVPN
 2. Log ind med dine kontooplysninger
 3. Abonner på Youtube TV
 4. Se efter strømmen fra College Football
 5. Få øje med

Sådan ser du college fodbold på PlayStation Vue?

PlayStation Vue er Sonys streamingtjeneste, der giver brugerne adgang til adskillige kanaler og netværk online. I øjeblikket har tjenesten tre forskellige planer, der spænder fra $ 45 til $ 60. Der er en anden premium-plan, men da den kun tilføjer HBO og Showtime, vil vi ikke fokusere på det. For College Fodbold er Access, Core og Elite de bedste planer.

Hvis du vil se College Football på PlayStation Vue, skal du se nedenstående trin:

 1. Abonner og download PureVPN
 2. Få adgang til PlayStation Vue
 3. Log ind på VPN, og vælg USA som din server
 4. Opret forbindelse til PlayStation Vue og få streaming

Sådan ser du College Fodbold på Hulu Live?

Hulu er en af ​​de bedste online streamingtjenester lige nu. Hvad de fleste af jer ikke ved, er, at Hulu tilbyder en ekstra tv også Live TV. Hulu Live TV er tilgængeligt på de fleste streamingapparater og indeholder nogle af de bedste kanaler til streaming af College Football. Så hvis du er interesseret i en enkelt tjeneste til alle dine streamingbehov, er Hulu muligvis den bedste mulighed for dig.

Følg disse trin nedenfor for at se College Football på Hulu Live TV:

 1. Abonner på PureVPN og Hulu Live TV
 2. Åbn PureVPN og opret forbindelse til USA
 3. Log ind på Hulu Live TV og start streaming
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me