Sådan stopper nogen fra at spionere på din mobiltelefon


Sådan stopper nogen fra at spionere på din mobiltelefon

Smartphone-spionage er blevet almindeligt i den mobile teknologitid. På trods af dette tager folk normalt ikke deres smartphone-sikkerhed alvorligt, indtil de selvfølgelig bliver offer for en cyberkriminalitet.


Der er mange grunde til, at du frygter spionage fra mobiltelefoner. Hvis du f.eks. Opretter forbindelse til en kompromitteret offentlig Wi-Fi til håndtering af dine online transaktioner, kan du blive udsat for økonomisk tyveri. Ligeledes kan en hacker dumpe en bagdør i din enhed for at spionere på dine aktiviteter ved at hacking din telefons webcam.

Eller en cyber-stalker kunne snige malware i din mobil for at spore din GPS, læse dine beskeder og altid være bekendt med din nøjagtige placering. Årsagerne kan være mange, men den, der lider af konsekvenserne af mobiltelefonspionering er kun dig.

Offeret kan endda være nogen fra din familie, såsom dine søskende, børn osv. Som sådan undrer du dig måske: “Hvordan kan man forhindre nogen i at spionere på min mobiltelefon?” Læs videre for at lære, hvordan man forhindrer nogen i at spionere på din mobiltelefon og beskytte dig selv og din familie mod farerne ved spionering af mobiltelefon.

hvordan man forhindrer nogen i at spionere på dit mobiltelefonikonbillede

Mobiltelefonspionering sker over hele kloden

I marts 2017 udsatte Wikileaks en række fortrolige dokumenter om regeringsspionering. Rapporten præsenterede detaljer om bagdøre og ondsindede værktøjer, som spionagerer bruger til at hacke ind på enhver smart enhed og spionere på brugerne. Faktisk kunne værktøjet endda hacke ind i en brugers Smart TV og spionere gennem sit kamera.

Det er ikke kun USA, hvor spionage er almindeligt, men andre lande som Australien og Storbritannien udsættes for spionage fra mobiltelefoner.

Critical Data Cell Phone Spy Tools Track

Der er mange alvorlige grunde til at blive bekymrede over spionering på mobiltelefonen. Det er trods alt et brud på dit online privatliv! Her er nogle almindelige måder, hvorpå spionværktøjer til mobiltelefon sporer dine data:

  • Spyware kan hacke ind på din GPS og holde styr på din daglige pendling. Enhver hacker med adgang til din GPS kan let se dit opholdssted.
  • Et spioneringsværktøj kan også bruge dine opkald og lytte til alle vigtige samtaler, du foretager med din ægtefælle, din forretningspartner osv. Skræmmende, højre?
  • Nogle spyware-værktøjer er bygget til at spore og registrere tekstmeddelelser sendt fra din telefon eller tablet.
  • Som nævnt tidligere er der mange spyware-værktøjer på højt niveau, der kan hacke ind i webcam på din smartphone, tablet, laptop og endda smart TV og overvåge al din aktivitet.

Heldigvis er der nogle vigtige tegn på spionering af mobiltelefoner

Der er mange måder, du hurtigt kan kontrollere, om din telefon bliver spioneret på. Imidlertid forbliver disse tegn som regel ubemærket, da de er ganske subtile. Her er hvad du har brug for for at være på udkig efter:

  • Aktivitet på smartphonen, selvom den er i standby. Enhver usædvanlig aktivitet på din telefon, når den er i standby, indikerer, at den er fjernbetjent. F.eks. Holder din smartphone ved med at sende beskeder, når den skal være i standbytilstand. Eller din smartphone genstarter på egen hånd.
  • Telefonbatteri aflades uden overdreven brug. Batteriafløb forekommer normalt, når du aktivt spiller spil på din smartphone eller binge ser dine foretrukne tv-shows. Hvis dit smartphone-batteri imidlertid tømmes uden overdreven aktivitet, er der en grund til at være bekymret.
  • Din smartphones ryg føles opvarmet hele tiden. Spyware kører normalt i baggrunden uden at tiltrække brugernes opmærksomhed. Hvis du bemærker, at din smartphone altid føles varm, kan den blive inficeret med spyware.
  • Øget brug af mobildataplan. Spyware-software sender følsomme oplysninger fra din telefon til den hacker, der kontrollerer værktøjet. I sådanne tilfælde bruger softwaren den mobile dataplan (når den ikke er tilsluttet et Wi-Fi) til upload af dataene. Hvis du bemærker en markant stigning i din dataanvendelseshistorik, betyder det, at du har en spyware, du skal bekymre dig om.

Er der nogle måder at finde mobiltelefon-spionværktøjer på?

Du spekulerer måske på, “Hvordan finder du spy-software på din telefon?” Til at begynde med er spionværktøjer bygget til spionage, og derfor er de ikke altid nemme at opdage. Du kan finde sådanne værktøjer ved at åbne app-biblioteket og kigge efter værktøjer, som du ikke kan hente.

Fjern Spy Software fra Android

Hvis du vil kontrollere spioneringsværktøjer på en Android-enhed, skal du gå til Indstillingerne og fortsætte til Programmer. For det andet, gå til Running Services og se, hvilke tjenester, der kører i øjeblikket. Hvis du finder nogen ukendt tjeneste, skal du trykke på den og afinstallere den, når du har ryddet cachen. Kontroller også for spioneringssoftware på skærmen Administrer applikation, og følg den samme proces, hvis du støder på skadeligt værktøj.

Fjern Spy Software fra iOS

Mobiltelefon-spionering på en iPhone er ikke så let som på en Android-drevet enhed. For at installere spyware på en iPhone er jailbreaking nødvendigt. Så hvis du bemærker noget mistænkt program, som du ikke kan finde i Apple Store, er det sandsynligvis en spyware, og din iPhone er muligvis blevet hacket.

Heldigvis er det relativt lettere at slippe af med spyware eller ondsindet software fra din iPhone end Android. Du behøver kun at opdatere din iOS, og alle dine tredjepartsapplikationer bliver ubrugelige.

Sådan kan du forhindre nogen i at spionere på din mobiltelefon

Brug en sikker adgangskode: Brug af stærke og komplekse adgangskoder skal være en no-brainer. Imidlertid tager mange brugere ikke adgangskoder alvorligt og ender med at få deres enheder hacket. En god adgangskode kan ikke kun holde din telefon sikret, men også beskyttet mod spioneværktøjer, der installeres.

Installer sikkerhedsapplikationer: Du kan finde sikkerhedsapplikationer både på Android og iOS, der kan underrette dig, når der downloades et nyt program. Du kan installere appen og få øjeblikkelig besked.

Brug altid Anti-Malware: Ondsindede værktøjer som spyware er ret svære at opdage og dermed fjerne. Derfor er det bedst at bruge et anti-malware-værktøj. Disse applikationer sikrer din enhed mod skadelige tredjepartsapplikationer, og det inkluderer også spyware-apps. Når den er installeret, behøver du ikke engang at bekymre dig om fremtidige spyware-værktøjer, da disse applikations database opdateres rutinemæssigt.

Brug krypteringsværktøjer: Dusan Petricko, en Digital Forensics Manager, foreslår, at telefonlagringen skal krypteres for at lukke alle døre for hackere, der fører til brud på privatlivets fred. “Hvis din enhed er mistet eller stjålet, har selv de mere avancerede modstandere en lille eller ingen chance for at komme til dine data,” foreslår eksperten.

Hvordan forhindrer jeg nogen i at spionere på min mobiltelefon? Du er ikke den eneste med det meget vigtige spørgsmål, da mobiltelefonespionering har eksisteret siden fremkomsten af ​​mobiltelefoner. Med et par vigtige overvejelser, såsom dem, der er omtalt ovenfor, kan du dog redde dit privatliv fra at blive kompromitteret.

Vil du hente dit online privatliv tilbage? Du kan tjekke nedenstående vejledninger:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me