Sådan slettes Telegram-konto


Sådan slettes Telegram-konto

Uanset hvor awesome og sikker en app hævder at være, kan du ikke bare glæde alle. Mennesker er forskellige og har ofte forskellige præferencer. De fleste af mennesker prøver hele tiden forskellige apps, indtil de finder den, der bedst passer til dem. I modsætning til andre apps, der tillader brugere at deaktivere deres konti øjeblikkeligt med få klik, er Telegrams kontodeaktiveringsproces ret kedelig og kompliceret. I modsætning til andre apps, der konkurrerer, kan du ikke slette din Telegram-konto direkte ved at slette dens iOS- eller Android-app.

For at deaktivere din Telegram-konto skal du logge ind via desktop eller en mobilbrowser. Derudover er der et par ting, du skal vide, før du sletter din Telegram-konto. I henhold til Telegrams politik vil du ikke være i stand til at bruge tjenesten i flere dage, når du har valgt kontodeaktivering. Så hvis du ønsker at blive Telegram-bruger igen, skal du muligvis vente i flere dage for at tilmelde dig igen.

img

Indholdsfortegnelse

Hvorfor du måske ønsker at slette din telegram-konto

I årenes løb har Telegram oplevet flere sikkerhedsproblemer. Fra cyberattacks til dataovertrædelser har Telegram været kendt for at sprede malware til Windows-computere.

Det er forståeligt, at du efter at have hørt om dataovertrædelser og lækager dagligt ønsker at slette din Telegram-konto. Her er nogle af grundene til, at du vil slette appen:

  1. I 2017 oplevede Telegram et massivt sikkerhedsbrud, hvor hackere formåede at sprede malware til Windows-computere via Telegram. Det er også kendt, at appen lækker metadata fra sine brugere.
  2. Som deltager har du mindre kontrol over dine samtaler. Da enhver i gruppen kan slette hinandens meddelelser, kan det forårsage forvirring og manipulation.
  3. Telegram har brugt en sikkerhedsprotokol kaldet MTProto, hvis sikkerhed og pålidelighed stadig er usikker. Industrielle kryptografer har afvist protokollen som ikke sikker nok.

Metoder til sletning af Telegram-konto

Da vi stødte på mange mennesker, der spurgte om ‘hvordan man sletter telegram-konto’ online, besluttede vi at oprette en omfattende guide til at gøre det lettere for de nødlidende. Der er to måder, du kan slette din Telegram-konto: metoden til selvdestruktion og manuel deaktivering. Vi vil nu forklare begge processer i detaljer.

Selvdestruktionsmetode til sletning af Telegram-konto

Som vi havde sagt før, er Telegram pro-privacy og en sikkerhedsentusiasts ven. Dette er grunden til, at Telegram har en indbygget selvdestruktion. Hvis en Telegram-bruger forbliver inaktiv i en bestemt tidsramme, er appen designet til selvdestruktion. Denne funktion sletter ikke kun din Telegram-konto, men sletter også dine tidligere samtaler og overførte filer.

Appen ødelægger selv, hvis en bruger har forblevet inaktiv i 6 måneder, dette er appens timer til selvdestruktion som standard. Desværre kan en bruger ikke deaktivere denne funktion, men du kan øge eller formindske tiden for selvdestruktion. Selvdestruktionstimeren kan indstilles fra 1 måned til et år. Følg de givne trin nedenfor for at ændre timer til selvdestruktion:

  1. Adgang ’Indstillinger’ fra Telegram app.
  2. Gå til ‘Privatliv og sikkerhed’ fanen.
    hvordan man sletter telegram-konto
  3. Under ‘Privatliv og sikkerhed’ muligheder, se efter ‘Slet min konto’.
    hvordan man sletter telegram-konto
  4. Indstil timer til selvdestruktion til 1 måned og du er god til at gå.
    hvordan man sletter telegram-konto

Manuel sletning via en stationær eller mobil browser

Som omtalt tidligere tillader Telegram ikke sine brugere at deaktivere eller slette deres konti fra appen. Så hvis du vil slette din Telegram-konto med det samme, skal du manuelt slette den selv via en desktop eller mobilbrowser. Følg nedenstående givne trin for at slette din Telegram-konto:

  1. Adgang Telegram-deaktiveringsside fra en desktop eller mobil browser.
  2. Du bliver bedt om dit login oplysninger. Vær venlig indtast nummeret du har tilmeldt dig og tryk på næste.
    slet telegram-konto

  3. Når du har indtastet de krævede oplysninger og fortsat, modtager du en bekræftelseskode i din Telegram-app.
  4. Indtast den modtagne kode i appen under fanebladet med bekræftelseskode, og tryk på Log ind.
  5. Området angiver ‘hvorfor går du?’ er valgfri. Du kan enten give din feedback eller springe over.
    slet telegram-konto
  6. Så snart du har trykket på gjort, vises der en meddelelse – der spørger dig, om du er sikker på din beslutning. Meddelelsen viser også en advarsel om, at du ikke længere ville være i stand til at bruge Telegram i flere dage, når du har valgt deaktivering. Klik på “Ja, slet min konto” og fortsæt.
    slet telegram-konto

Kontoen blev slettet

Tillykke! Du har slettet din Telegram-konto. Som omtalt tidligere, ville du ikke være i stand til at bruge eller tilmelde dig Telegram i flere dage, når du har slettet din konto. Så hvis du blot ønsker at tage en pause fra appen, foreslår vi, at du justerer tiden til selvdestruktion og blot forbliver inaktiv i øjeblikket snarere at vælge manuel deaktivering. Hvis du har fundet op, skal du fortsætte med ovennævnte proces for at slette din Telegram-konto permanent.

Vil du hente dit online privatliv tilbage? Du kan tjekke nedenstående vejledninger:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me