Sådan slettes Skype-konto (på desktop eller mobil) permanent


Sådan slettes Skype-konto (på desktop eller mobil) permanent

Du ønsker at lære, hvordan du sletter skype-konto permanent, ikke? Når alt kommer til alt er du på denne side, læser vejledningen og søger efter de næste trin.


hvordan man sletter skype-kontoikonbillede

Skype er uden tvivl en af ​​de ældste endnu de mest populære VoIP-applikationer (Voice over Internet Protocol). I årenes løb har det samlet millioner af brugere fra hvert kontinent på kortet. Det har indstillet køreplanen til sømløse tale- og videosamtaler, der gør det muligt for folk, der enten står på tværs af gaden eller tusinder af miles fra hinanden, at deltage i naturtro samtaler, alt sammen med et klik.

Uanset applikationens popularitet eller brugervenlighed kan der komme et tidspunkt, hvor du enten ikke har brug for en VoIP-tjeneste mere eller ønsker at skifte til en mere funktionsrig applikation.

Uanset årsagen kan du ikke bare slette skype-konto ved at klikke på en magisk knap med titlen “slet min konto.” Faktisk, hvis du ikke ved om Skype-kontos sletningsproces, før du sletter den for godt, kan du muligvis ende med at miste adgang til din Outlook- eller Xbox Live-konto.

Må ikke ridse på hovedet … Bare læs videre og find ud af, hvordan du kan slette Skype-konto uden at miste adgang til andre konti, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger du kan tage, hvis du sletter den på grund af hensyn til privatlivets fred.

Sådan fjernes link fra Microsoft-konto, før du sletter Skype

Som nævnt tidligere har Skype ikke en hurtig sleteknap, og fortvivl ikke, det er ikke usædvanligt. I disse dage erstatter næsten enhver tjenesteudbyder knapperne “slet” eller “fjern” med en kort formular eller en liste med afkrydsningsfelter, så brugerne ikke ved et uheld sletter deres konti. Derudover tager tjenester nu et par uger eller mere for at behandle brugernes anmodning om sletning af konto i håb om, at brugeren inden for behandlingsperioden kan have et tankeskift.

Uanset hvad har Skype den samme procedure, hvor en bruger er nødt til at markere nogle felter, der accepterer, at de fjerner deres konto på deres eget samtykke. VoIP-udbyderen beder derefter om en periode på 30 eller 60 dage for at behandle anmodningen og til sidst slette kontoen.

Før du sletter din konto og din profil, er det dog vigtigt, at du fjerner linket til den e-mail-id, du har brugt til Skype. Hvis du glemmer eller ignorerer det, vil du fortryde at have mistet adgangen til alle de andre tjenester, der er knyttet til den samme, Skype-e-mail-id.

Så før vi præsenterer dig sletningsguiden, så lad os først se på, hvordan du kan fjerne linket til kontoen.

  • Type Skype.com på adresselinjen i din browser og log ind
  • Nu skal du rulle ned på siden og gå til Bruger indstillinger, som du kan finde under Indstillinger og præferencer
  • Kontroller nu dit Microsoft-konto-id og ved siden af ​​det kan du finde Fjern linket / ikke linket mulighed
  • Hvis det står Unlink, skal du klikke på det for at løsne id’et
  • Hvis der vises en bekræftelsesalarm, skal du klikke på Blive ved at bekræfte

Bemærk: hvis Skype-navnet siger enten live: “din e-mail-adresse” eller outlook: “din e-mail-adresse”, vil unlinking resultere i tab af Skype-kontakter, som du muligvis har på andre Microsoft-egenskaber.

Sådan slettes Skype-konto på skrivebordet (Windows eller Mac)

Følg nedenstående trin for at slette din Skype-konto fra skrivebordet:

  • Start Skype-applikationen på dit skrivebord
  • hvordan-gør-i-delete-en-skype-konto

  • Klik på dit Skype-navn i øverste venstre hjørne
  • Når der vises en pop-up, skal du rulle ned og klikke på Indstillinger
  • delete-konto-skype

  • Rul ned til højre på panelet og klik på Luk din konto
  • slette-din-skype-konto

  • Bekræft dit id og din adgangskode for at fortsætte
  • delete-konto-skype

  • I vinduet Klar til luk skal du læse gennem for at forstå, hvad du ville miste, når kontoen slettes. Klik på Næste
  • slette-din-skype-konto

  • Marker relevante felter
  • Vælg grund til sletning af kontoen
  • slette-din-skype-konto

  • Klik på Markér konto for lukning for at fortsætte

Når en anmodning om sletning er indsendt, vil Skype tage noget tid at behandle anmodningen og derefter slette kontoen sammen med alle kontakter og andre Skype-data.

Bemærk: Sørg for at tage dig af dine Skype-kreditter og andre saldi, før du fjerner kontoen.

Sådan slettes Skype-konto på mobil (Android eller iOS)

Kontosletningsprocessen på mobile enheder er stort set den samme. Lad os se:

  • Lancering Skype på din mobil
  • Tryk på din Skype navn
  • Gå til Indstillinger ved at trykke på Gear-ikonet i øverste højre hjørne
  • Tap Konto & Profil og så Luk din konto
  • Bekræft dit id og din adgangskode for at fortsætte
  • Gå gennem listen, og klik på Næste
  • Marker afkrydsningsfelterne, og angiv Grund
  • Nu skal du trykke på Markér konto for lukning

Gå til en mere dedikeret mulighed for privatliv

Hvis du sletter dit Skype-id eller din konto på grund af hensynet til privatlivets fred, behøver du ikke at stoppe der. Privatlivstrusler forsvinder ikke bare fordi du har slettet en profil. Der er forskellige andre måder, som cyberkriminelle kan bruge til at true dit online privatliv og sikkerhed.

Derfor skal du øge dit spil og maksimere din online sikkerhed og anonymitet med et virtuelt privat netværk.

Du kan befæste din enhed og dine data med PureVPN. Vi giver dig et sæt kraftfulde funktioner og funktionaliteter, der gør dine data uundgåelige for cybertrusler og dit privatliv sikkert mod anti-privacy love og praksis som masseovervågning, ISP-overvågning og mere.

PureVPN har alle de godbidder, der gør din VPN-oplevelse mere behagelig, praktisk og sikker end nogensinde før.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me