Sådan slettes din Twitter-konto permanent


Sådan slettes din Twitter-konto permanent

Mens mange vælger Twitter over andre sociale netværk, betragter mange det overhovedet ikke som privatlivsvenligt.

På Twitter er dine indlæg praktisk talt tilgængelige for alle. Alle kan søge og se dine indlæg, selv uden at logge ind på deres Twitter-konti.

Desuden er Twitter et af de mindst brugervenlige sociale netværk. Du kan kun sende tweets med højst 280 tegn. Der er desuden ingen måde, du kan undgå, at de tusinder af tweets kommer din vej, mens du gennemser nyhedsfeeden på Twitter.

Det er ingen overraskelse, at nogle brugere er overvældede af den store mængde indhold, der sendes deres vej dagligt. Hvis du er interesseret i at forbedre dit internet-privatliv og vil have lidt ro i sindet ved permanent at sige farvel til Twitter, er denne vejledning til dig.

Bemærk, at når du først har slettet din Twitter-konto, er der ingen måde, du kan hente den på. Så tænk to gange, før du fortsætter.

img

Hop til…

Sådan deaktiveres din Twitter-konto permanent

Trin 1: Besøg https://www.twitter.com/ og log ind med dit brugernavn og din adgangskode.

img

Trin 2: Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne af din browser og gå derefter til Indstillinger

img

Trin 3: Når du har rullet til bunden af ​​siden, skal du klikke på “Deaktiver min konto.”

img

Trin 4: Læs alle oplysningerne på denne side, og klik på “Deaktiver.”

img

Trin 5: For at bekræfte sletningen skal du indtaste din Twitter-adgangskode og klikke på “Deaktiver konto.”

img

Færdig! Du har nu slettet din Twitter-konto for godt!

Sådan deaktiveres twitter-konto på Android

Uanset hvilken Android-enhed du bruger, forbliver trinnene til deaktivering af Twitter-konto de samme. Sådan kan du deaktivere det:

  1. Klik på profilikon eller menuen
  2. Gå til Indstillinger og privatliv
  3. Klik Konto
  4. Klik nu Deaktiver din konto
  5. Klik Deaktiver
  6. Indtast dit adgangskode
  7. Klik Ja for at fortsætte med deaktivering

Sådan deaktiveres twitter-konto på iOS

Hvis du vil deaktivere din Twitter-konto på din iPad eller iPhone, skal du følge disse trin:

  1. Tap Profilikon og gå til Indstillinger og privatliv
  2. Tap Deaktiver din konto
  3. Indtast dit adgangskode og tryk på Deaktiver

Twitter er deaktiveret! Men vil dette permanent slette min konto?

Ingen. Enkel deaktivering sletter ikke din konto permanent – ikke mindst i 30 dage.

Derfor, hvis du ombestemmer dig inden 30 dage, kan du altid gemme din Twitter-konto fra permanent sletning.

Er Twitter sikkert at bruge?

Tilsyneladende er Twitter sikkert til brug. Imidlertid kompromitterer det sociale netværk dit privatliv og sikkerhed, hvilket gør dig sårbar overfor eksterne trusler fra hackere og cyberkriminelle. For eksempel kan en hacker lære meget mere om dig ved at tjekke dine tweets på Twitter. De kan bruge disse oplysninger til at skade dig og hacke til dine konti eller enheder.

Cyberstalkers bruger også disse oplysninger til at overvåge dine daglige aktiviteter og indsamle nok information, så de kan afpresse dig eller skade dig på nogen måde.

Du kan læse mere om Twitter og dets privatlivspolitik her.

Sådan downloades dit Twitter-arkiv?

Sletning af din Twitter-konto betyder, at du mister alle de dyrebare tweets, oplysninger og minder, du har sendt på Twitter. Den gode nyhed er, at du nemt kan downloade dit Twitter-arkiv, før du sletter din konto. Sådan kan du gøre det:

  • Besøg https://www.twitter.com og log ind med dit brugernavn og din adgangskode. img
  • Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne af browservinduet og gå derefter til Indstillinger.
    img
  • Når du har rullet ned ad siden, skal du klikke på “Anmod om dit arkiv.” img
  • Twitter vil derefter give dig besked om, at den har modtaget din anmodning, og vil sende dig en e-mail for at informere dig, når dit arkiv er klar til download. img
  • Følg linket i denne e-mail for at downloade dit Twitter-arkiv. img

Indsamler Twitter mine private oplysninger?

Twitter er overhovedet ikke privatlivsvenligt og er kendt for at indsamle en lang række oplysninger om dig. Disse oplysninger inkluderer:

  • Dine grundlæggende kontooplysninger: dit navn, brugernavn, adgangskode, e-mail-adresse og telefonnummer.
  • Dine kontaktoplysninger: Hvis du uploader eller synkroniserer din telefonbog med Twitter, vil den opbevare en kopi af dine kontakter på deres servere. Hvis du sender en e-mail til Twitter’s team, kan indholdet samt kontaktoplysninger bevares af dem til fremtidig brug.
  • Din placering: Hvis du har en vane med at twitre fra din telefon, kan Twitter også få adgang til dine placeringsoplysninger.
  • Dine betalingsoplysninger: tilsyneladende, hvis du deler dine betalingsoplysninger (kreditkortnummer, faktureringsadresse osv.) med Twitter til ethvert formål, vil disse oplysninger blive gemt af Twitter. Du har dog muligheden for at fjerne disse til enhver tid.
  • Links og cookies: den seneste udvikling afslører, at Twitter er ivrig efter at se, hvordan du interagerer med links på tværs af deres tjenester, og at de kan bruge cookies til at lære om dine præferencer. Twitter kan også overvåge den enhed, operativsystemet og webbrowser, du bruger til at få adgang til deres tjenester.

Når dine oplysninger er samlet, kan Twitter muligvis bruge dem til reklame. Det sociale netværk afslørede for nylig, at dine oplysninger vil blive brugt til reklameformål. Dette betyder, at dine oplysninger indsamlet af Twitter vil blive brugt til at vise dig målrettede annoncer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me