Sådan slettes din Google Voice History


Sådan slettes din Google Voice History

Google er kendt for at producere innovative apps, der giver brugeren maksimal komfort. Sådanne apps er integreret med kraftfuld AI, der gør så mange af vores daglige opgaver lettere og praktisk. Det førende navn blandt disse apps er den magtfulde Google Assistant, der har lytter til og opfylder vores kommandoer, uden at vi behøver at røre ved vores smartphones.


Selvom disse funktioner muligvis er strålende, er der enorme omkostninger ved at bruge dem. Tilsyneladende kan det se ud som om disse apps og tjenester er gratis, men bag vores ryg har Google brugt de data, den indsamler via disse apps til sine egne fordele.

Sådan slettes google stemmehistorie bannerikon

Hvad Google kan gøre med din stemmeshistorie?

“Hvis du ikke køber produktet, er du produktet.”

I den moderne digitale tidsalder gælder denne erklæring for enhver person, der bruger en service gratis. Uanset hvilken service du måtte bruge, hvis der ikke er nogen omkostninger forbundet med det, betyder det, at virksomheden muligvis bruger en anden model til at tjene penge ud af dig. Og Google har bestemt andre muligheder for at tjene penge på dine private data.

Google er en “søgeannoncering” -virksomhed. Du skal have bemærket Google-annoncer i de gratis versioner af apps, du bruger på din Android-enhed. Der vises også annoncer, når du søger efter noget på Google. For at tjene flere penge via disse annoncer er Google afhængig af de data, du leverer, og bruger dem til at oprette personaliserede annoncer, der lokker dig til at købe det annoncerede produkt.

Hvis du gennemgår Googles vilkår og betingelser, der gælder for alle dets gratis tjenester, hedder det tydeligt, at teknikgiganten har ret til at “være vært, lagre, gengive, ændre, oprette afledte værker, kommunikere, offentliggøre, offentliggøre, offentliggør og distribuerer ”alle data, der er gemt i dets apps. Dette inkluderer de data, du tilføjer i din Google Voice History-app.

Hvorfor vil du slette Google Voice History?

Google Voice Search, eller bare Google Voice, som det oftest omtales, er en fantastisk app, der lytter til dine kommandoer og udfører dem, uden at du selv behøver at røre ved din enhed. Det fungerer via Google Assistant og andre apps. Du finder også Google Voice-funktioner i Google Translate-appen, så du kan oversætte sprog, der er talt verbalt, mens du er på farten.

Som alle dine data gemmer og bruger Google imidlertid din stemmeshistorik også til reklameformål. Forestil dig enhver kommando, du har foretaget, der behandles af kæmpe maskiner, der prøver at lære og efterligne menneskelig adfærd. Dine daglige vaner analyseres via disse stemmemeddelelser og føjes til din egen profil oprettet og administreret af Google.

Det værre ved Google Voice History er, at det muligvis optager vores stemmer, uden at vi engang ved om det. Kommandoen “Ok Google” åbner normalt Google Assistant-appen. Mange gange misforstår Google muligvis alt, hvad du har sagt som “Ok Google” -kommandoen, og det vil derefter mindst lytte til din samtale i de næste 10 sekunder. Disse samtaler kan omfatte alt, og du vil bestemt ikke ønsker, at en fremmed lytter til det og tilføjer de indsamlede data til din profil.

Hvis du ønsker, at dit personlige liv skal forblive personlig, ville det være bedre, hvis du sletter Google Voice History helt fra din enhed!

Sådan slettes stemmeshistorik fra Google Aktivitetspanel

Der er forskellige måder at slette din Google Voice History fra din konto. Det afhænger af den enhed, du bruger til at slette den. Følgende metoder hjælper dig med at slette Google Voice History fra din enhed:

Trin 1: Find Google Aktivitetspanel for dine stemmesøgeposter ved at klikke på dette link, mens du er logget ind på din Google-konto.

Trin 2: Klik på de tre prikker i højre ende af søgefeltet for at åbne en rullemenu.

Trin 3: Klik på Slet optagelser og bekræft dit valg.

Disse trin er ikke nok til at garantere konkurrerende privatliv for dine stemmesøgninger. Selv efter at du har slettet dine tidligere optagelser, fortsætter Google med at gemme nye, indtil du beder om at stoppe. Følgende trin garanterer fuldstændig beskyttelse af din stemmeshistorie:

Trin 1: Gå tilbage til Google Aktivitetspanel, og klik på tre prikker i højre ende af søgefeltet.

Trin 2: Klik på “Aktivitetskontrol"

Trin 3: Tryk på knappen ved siden af ​​“Voice & Audioaktivitet ”for at forhindre Google i at indsamle dine optagelser.

Privatliv er vigtigt for os alle. Sørg for at forblive sikker på nettet ved at følge flere guider, der er nævnt nedenfor.

Vil du hente dit online privatliv tilbage? Du kan tjekke nedenstående vejledninger:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map