Sådan skjules IP-adresse


Sådan skjules IP-adresse

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan et bestemt websted finder ud af din placering på nettet? Du har måske spekuleret på, hvordan Facebook, Netflix eller enhver anden webtjeneste kender dit land, selv når du har deaktiveret din GPS-placering fra indstillinger.


Årsagen til, at det er nemt at opdage din placering, er, at din IP-adresse let kan registreres på ethvert websted på internettet. Og da din IP-adresse kan afsløre mange oplysninger om dig, er det altid nyttigt for dig at lære, hvordan du maskerer IP-adressen.

Før vi fortsætter med dette, skal du først lære, hvad en IP-adresse er.

Sådan skjules IP-adresse

Hvad er en IP-adresse?

En IP – eller internetprotokol – adresse er en unik række numre, der ofte bruges til at identificere enhver enhed, der opretter forbindelse til internettet.

Hver enhed, du har, har en unik IP-adresse. Denne adresse fungerer på samme måde som et postbrev. Hvis for eksempel din online forespørgsel er et brev, fungerer din IP-adresse som returadressen på konvolutten. Hver forespørgsel, du foretager, har din IP-adresse skrevet på. Og svaret på din forespørgsel sendes derefter til denne returadresse, som er dit system.

IP-adressen på din enhed tildeles ikke tilfældigt. Det leveres normalt til dig af din internetudbyder. Dette betyder, at din IP-adresse kan bruges til at finde ud af din faktiske fysiske placering.

Hvorfor skal jeg skjule min IP?

Du spekulerer måske på, hvorfor jeg har brug for at skjule min IP. Årsagerne er mange, og disse vedrører ofte dit privatliv på nettet. Nogle mennesker ønsker at være ekstra forsigtige, når de surfer på nettet. Og de har grund til at være det. Det skyldes, at mange magtfulde enheder er kendt for at spionere på folk på internettet. Disse inkluderer magtfulde statslige agenturer som NSA, CIA osv.

Hvis du ikke er klar over, hvor alvorlig denne trussel er for dit privatliv, er du kun nødt til at tjekke afsløringerne fra Edward Snowden for ikke så længe siden. Ifølge ham bruger agenturer din IP-adresse til at kontrollere din browserhistorik. Og de stopper ikke der. De har også været kendt for at hacke kameraer og spionere på mennesker, selv i løbet af deres mest intime øjeblikke.

Selvom online anonymitet ikke er noget, du vil være interesseret i, er der stadig grunde til, at vi lærer, hvordan jeg skjuler min IP online. En anden grund til at lære IP-maskering eller IP ghosting-teknikker er at få adgang til streamingkanaler på nettet.

Hvis du for eksempel vil have adgang til og streame Disney + fra et sted, hvor det ikke er tilgængeligt, skal du maske din originale IP-adresse og bruge en falsk IP-adresse. Men hvordan kan du gøre det? Det er nemt!

Hvordan skjuler jeg min IP-adresse?

Som forklaret ovenfor er det i mange tilfælde nødvendigt at skjule din IP-adresse. Og den bedste måde at skjule din IP-adresse på er at anvende camouflage. Dette betyder, at du vil forblive skjult, mens du er i synet. Og ingen enhed på nettet kan finde din faktiske placering eller din identitet.

Der er mange måder at skjule din IP-adresse på. Nogle af disse er nævnt nedenfor:

Sådan skjules IP med VPN?

Den nemmeste måde at anvende camouflage over din IP-adresse er at bruge en VPN. Brug af VPN har mange fordele. Det tilbyder ikke kun online anonymitet; det giver dig også mulighed for at ændre din IP til en anden placering og få adgang til dine yndlingskanaler med lethed.

En VPN er dybest set et netværk af servere, der kan fås adgang via VPN-klientappen. Disse servere er generelt spredt i forskellige lande. Og de har en primær funktion, der hjælper dig med at ændre din IP-adresse.

Hver gang du opretter forbindelse til en VPN-server, har din IP-adresse formen af ​​serverens IP-adresse. Dette ændrer også din IP-placering, og du kan foregive at være en besøgende fra et land, selvom du bor tusinder af miles væk.

VPN’er findes i forskellige former. De bedste VPN-tjenester er premium-tjenesterne. Disse inkluderer f.eks. PureVPN. Disse VPN-tjenester tilbyder adgang til de største servernetværk, og de tilbyder også de bedste sikkerheds- og privatlivsfunktioner til deres brugere.

PureVPN, for eksempel, giver adgang til 2.000+ servere i 140 lande. Det giver adgang til 300.000+ IP-adresser, som du kan ændre til. Det tilbyder også ende-til-ende-kryptering for at holde din online kommunikation sikker. Desuden kan du få adgang til dine yndlingskanaler, inklusive Netflix US og Disney + hvor som helst.

Tilslutning til en service som PureVPN er den sikreste og nemmeste måde at skjule min IP-adresse på.

Brug af Tor til at afvise IP-adresse

Tor er et andet værktøj, der hjælper dig med at skjule IP-adresse. Det er også den ældste metode til maskering af IP-adresse. I begyndelsen af ​​2000’erne kom Tor på en måde at holde dig skjult på nettet.

Grundlæggende er Tor som en browser, der kan sprænge din IP-adresse til forskellige placeringer. Din onlinetrafik passerer gennem forskellige servere fra hele verden. Dette holder det skjult på nettet.

Der er dog et par problemer med at bruge Tor. For det første er det langsomt. Din IP skal passere gennem forskellige servere, hvilket reducerer hastigheden. En anden grund til ikke at bruge Tor er, at det allerede er blevet kompromitteret flere gange af overvågningsorganer. Der har været tilfælde, hvor uskyldige blev undersøgt, fordi de syntes mistænkelige, da de brugte Tor.

Proxy til IP-kryptering

Brug af en proxy er en anden måde at skjule min IP-adresse på. Det er den mest basale mulighed, du kan bruge til at skjule din IP. Imidlertid er en proxy lidt for grundlæggende og mangler ofte perfektion, der følger med at bruge en VPN-tjeneste. Det er kendt, at de lækker dine IP-adresser. Og de mangler mange vigtige sikkerhedsfunktioner, der er nødvendige for at holde din IP skjult.

Hvorfor bruge PureVPN til at skjule din IP-adresse?

Der er flere måder at holde din IP-adresse skjult på. Den bedste måde at skjule din IP-adresse på er at bruge PureVPN. Med PureVPN kan du få adgang til og bruge over 300.000 IP-adresser fra 140 lande. Du kan nyde den bedste sikkerhed og anonymitet, som du kan få. I mellemtiden kan du også få adgang til og streame dine foretrukne streamingkanaler hvor som helst!

Lær mere om IP-adresser

  • Hvad er min IP
  • Sådan skjules IP-adresse
  • Anonym IP
  • Standard gateway
  • Router IP-adresse
  • Netgear Router IP
  • Portnummer
  • Hvad er en privat IP-adresse
  • Hvad er IPv6-adresse
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me