Sådan ser du ZEE5 i USA


Sådan ser du ZEE5 i USA

Offentliggjort: 2. juli 2019


Vil du se indiske tv-shows og film under låsen? Du kan prøve PureVPN til kun $ 0,99 og nyde ZEE5 i ethvert land.

Se Zee5 i USA

ZEE5, tidligere kendt som OZEE, er vokset til at blive en af ​​Indiens mest populære on-demand-videostreamingtjenester.

Med op til 100.000+ timers underholdning på 12 forskellige indiske sprog giver det en blanding af premium og gratis indhold. Du bliver dog nødt til at tilmelde dig et ZEE5-abonnement, hvis du vil se det fulde udvalg af eksklusivt indhold, som streamingtjenesten har at tilbyde.

Det giver dig ubegrænset adgang til ZEE5-originaler, live-tv, blockbuster-Bollywood- og Hollywood-film, dokumentarer, musik såvel som hundredvis af tv-shows, for at nævne nogle få.

Desuden kan alt indhold nydes på din streamingenhed uden irriterende reklamer. Det eneste problem er, at der ikke er adgang til ZEE5 uden for Indien, men der er en løsning på dette.

Hop til…

Hvorfor er ZEE5 blokeret i USA?

Hvis du prøver få adgang til ZEE5 i USA, du får vist følgende meddelelse:

”Underholdning får snart en ny destination. Kommer snart til dit land. ”

Undrer du dig over, hvorfor? Det er på grund af regionale begrænsninger. Det indhold, du ønsker at se, er begrænset til det land, det er baseret, og det er ikke muligt at få adgang til udefra.

Heldigvis er der en enkel metode til at omgå disse digitale spærringer og se ZEE5 i USA i superhurtige hastigheder.

Sådan ser du ZEE5 i USA med en VPN?

Ved hjælp af et virtuelt privat netværk kan du øjeblikkeligt få en indisk IP-adresse og få adgang til det tilgængelige indhold.

Streamingtjenesten vil tro, at du er placeret i Indien, og som et resultat vil du være berettiget til at se det indhold, der er tilgængeligt på det.

VPN’er er en fantastisk måde at tage din sikkerhed og privatliv på et hak, men de viser sig også utroligt nyttige, når det kommer til adgang til Internettet uden nogen begrænsninger.

Alt hvad du skal gøre er at installere en på den valgte enhed, vælge en indisk VPN-server, og du kan se ZEE5 i USA! Følg blot disse lette trin:

 • Abonner på PureVPN
 • Download og installer appen eller softwaren på din foretrukne enhed
 • Start VPN, og brug dine legitimationsoplysninger til at logge ind
 • Brug streaming-tilstand
 • Vælg Indien som din foretrukne serverplacering
 • Med en indisk IP-adresse kan du nu se ZEE5 i USA med lethed!

Sådan ser du ZEE5 på Android?

Hvis du vil streame ZEE5 på din Android-enhed, tilbyder streamingtjenesten en dedikeret app på Google Play. Du skal ikke have problemer med at downloade det, men regionale begrænsninger forhindrer dig i at se videoer. I dette scenarie er en VPN praktisk. Følg disse trin:

 • Abonner på PureVPN
 • Besøg Google Play Store
 • Download og installer VPN Android-app
 • Download nu og installer ZEE5-appen
 • Start VPN, og vælg streaming-tilstand
 • Vælg Indien som din ønskede serverplacering
 • Start og stream væk!

Få adgang til andre indiske streaming-websteder med VPN!

Kan du ikke finde det indhold, du vil se på ZEE5? Fret ikke. Der er mange andre indiske streamingtjenester, som du kan prøve, herunder Hotstar, SonyLIV, Jio TV og mere. Med VPN kan du narre disse streamingtjenester til at tro, at du får adgang til dem fra Indien.

Vi har et stadigt voksende netværk på 2.000+ VPN-servere i 141+ lande verden over, inklusive Indien, og tildeler dig en indisk IP-adresse, så du kan få adgang til det indhold, du vælger, hvor som helst hvor som helst.

Derudover vil du altid nyde de hurtigste hastigheder, når du bruger vores service, da vi har hundreder af servere dedikeret til streaming. Du behøver ikke længere at bekymre dig om ISP-throttling, mens du ser dine foretrukne tv-shows og film!

Når du opretter forbindelse til vores VPN, er al din internettrafik skjult fra ende til ende ved hjælp af kryptering af militær kvalitet. Dette betyder, at hverken din internetudbyder eller nogen cyberkriminel kan få deres hænder på dine personlige data.

En generøs 31-dages pengene-tilbage-garanti bakker også vores VPN-service, uanset hvilken abonnementsplan du vælger. Dette giver dig masser af tid til at teste VPN for at få adgang til My5 og andre britiske streamingtjenester risikofri.

Ofte stillede spørgsmål

Er ZEE5 tilgængelig i USA?

Som nævnt tidligere er ZEE5 ikke tilgængelig overalt uden for Indien på grund af regionale begrænsninger. Planerne om at rulle streamingtjenesten rundt om i verden har været i værkerne, men indtil det sker, har du brug for en premium VPN som PureVPN for at få adgang til den fra USA.

Hvordan man ser ZEE5 i USA gratis?

ZEE5 tilbyder også noget gratis at se indhold, som brugere kan se uden at tilmelde sig. Hvis du vil udforske kataloget, skal du bevæge dig med VPN. Med en indisk IP-adresse tildelt til din enhed kan du gå over til streamingtjenesten og nyde at se det gratis indhold, der er tilgængeligt for dig med lethed!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map