Sådan ser du tyske Netflix fra hvor som helst


Sådan ser du tyske Netflix fra hvor som helst

Hvis du vil se tyske Netflix i Australien, USA eller Storbritannien, skal du bruge en VPN på din streamingenhed. Da PureVPN aflægger en 7-dages prøveperiode på kun 0,99 for første gang, kan du spare penge og nyde tyske tv-shows som Dogs of Berlin. Se tyske Netflix og forhindre kedsomhed derhjemme.


Få PureVPN 31-dages pengene-tilbage-garanti

Sådan ser du tyske Netflix i udlandet?

Følg blot trinnene nedenfor for at se tyske Netflix hvor som helst:

Amerikansk Netflix VPN

Tilmeld dig PureVPN.

Det er hurtigt og problemfrit.

tilslut purevpn netflix-server

Download og installer PureVPN.

Det understøtter hundredvis af enheder.

Få adgang til tyske Netflix med VPN

Stream tysk Netflix.

Bare forbind og nyd!

Download PureVPN

På din foretrukne enhed!

Windows Mac Android Chrome Firefox

Få PureVPN på din enhed og stream tysk Netflix med det samme

Med PureVPN og dets brugervenlige interface kan du nu få adgang til tyske Netflix på alle streaming-enheder, så du kan streame indhold hvor som helst.

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox Router Kodi

Og det er kun halvdelen af ​​det. PureVPN er endda kompatibel med forskellige spilkonsoller, BoxeeBox, Roku, Apple TV, Android TV og mange flere.

31-dages pengene-tilbage-garanti

Kan jeg se tyske Netflix fra udlandet?

Tidligere kunne du kun få adgang til det tyske Netflix, hvis du for tiden boede i eller rejste til Tyskland. Det var den eneste måde. Men med PureVPN er tingene blevet meget forskellige. Nu kan du få adgang til den tyske Netflix-konto hvor som helst i verden. Med andre ord behøver du ikke at tage til Tyskland for at få adgang til det.

Netflix USA tilgængelige lande

Bedste film kun tilgængelig på tyske Netflix

Netflix Tyskland

Da Geht Noch Was (2013)

Da Geht Noch Was er en tysk komediefilm, der blev frigivet tilbage i 2013 af instruktøren, Holger Haase, og med Florian David Fitz og Henry Hübchen som hovedskuespillerne. Det er en historie om et brudt forhold mellem en far og en søn, og hvordan kærligheden mellem familierne aldrig forsvinder. Conrad spillede af Florian, nu var alle voksne voksne altid holdt sin afstand fra sin far efter den måde, han blev behandlet som da han var barn. Efter en særlig anmodning fra hans døende mor går han imidlertid tilbage for at se sin far og levere ham en konvolut. Men når han når frem, finder han ud af, at hans far gennemgår en virkelig hård tid og begynder sin rejse for at reparere sit forhold til sin far og hjælpe ham med at komme på hans fødder.

Netflix Tyskland

Green Book (2018)

Baseret på en sand historie er Green Book en biopik med den sorte jazzpianist Don Shirley, spillet af Mahershala Ali, og hans hvide driver Tony Lip, spillet af Viggo Mortensen. Filmen følger disse to, der turnerer landet, der startede fra New York City, helt til sydstaterne i 1960’erne. Snart udvikler de to et specielt, uventet bånd, mens de konfronterer racisme i den æra.

Netflix Tyskland

Hubert und Staller – Unter Wölfen (2016)

Unter Wölfen er en 90 minutter lang tysk spillefilm baseret på tv-serien i 2006, Hubert og Staller. Det følger to detektiver, Franz Hubert og Johannes Staller, som befinder sig fast mellem mordet på politiets chef Kröpf. Deltag i dem, mens de undersøger og finder ud af, hvem der var ansvarlig for denne forbrydelse.

Hvem bruger en VPN til tyske Netflix?

brugerprocent, der bruger netflix med vpn

PureVPN har hjulpet hundretusinder af streamere hver måned med at få adgang til Netflix-indhold fra forskellige dele af verden.

Den bedste VPN til tysk Netflix

Verden er fyldt med hundreder af forskellige VPN-tjenester. Nogle bliver betalt, andre kommer gratis. For dem, der er interesseret i at se og få adgang til tyske Netflix, er deres muligheder imidlertid ret begrænsede, da ikke mange VPN’er derude understøtter Netflix eller har servere i Tyskland. Som et resultat er PureVPN den bedste VPN til jobbet. Det har ikke kun servere i Tyskland, men det har også Netflix-support, som giver dig ubegrænset adgang til streamingtjenesten og dens indhold.

 • Rejsende

 • Expat

 • Unikt indhold

 • Split tunneling

 • Anonymitet

At rejse til et andet land er ret spændende på egen hånd. Imidlertid kan det være ganske vanskeligt at holde styr på dine foretrukne tv-shows og film, mens du gør det. Og da du ikke ønsker at have din oplevelse forkælet, anbefales det altid at se dine yndlingsprogrammer og film så hurtigt som muligt.

Men hvordan kan man se hans / hendes yndlingsshows og film, når de er på tur? Det er ganske enkelt. Du får dine hænder på en VPN-forbindelse. Gennem det kan du nemt oprette forbindelse til tyske Netflix og se indhold, før nogen anden forkæler det for dig.

At bo i et andet land på grund af kravene til dit job eller din virksomhed er ganske svært alene, da du ikke har firmaet med dine venner eller familie. Hvis du nu udelukker muligheden for at se dine yndlings shows og film, kan livet blive hårdt.

Så for alle vores tyske udstationerede, der er væk, har vi en måde, hvorpå du kan få alle dine yndlings-tv-shows og film tilbage på Netflix. Alt hvad du behøver er PureVPN. Brug det til at oprette forbindelse til Tyskland og få adgang til tyske Netflix.

Vil du se de bedste tyske tv-shows og film, men kan du ikke finde dem på Netflix? Dette skyldes, at indholdet kun er tilgængeligt på det tyske Netflix. Så den eneste måde, du kan få adgang til, er, hvis du flytter til Tyskland.

Indtil nu, da PureVPN giver dig mulighed for at få adgang til tyske Netflix og det også, overalt i verden. Alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til en tysk server, og det handler om det. Gå til Netflix, så vil du kunne se alle disse fantastiske, eksklusive tyske shows og film.

I dag tror de fleste brugere, at når du bruger en VPN-forbindelse, har din internethastighed en tendens til at aftage, og det er tilfældet med de fleste VPN’er. Men med PureVPN og dens banebrydende Split Tunneling-funktion er tingene ganske forskellige.

Funktionen giver brugerne mulighed for at forud bestemme, hvilke websteder og tjenester de ønsker at bruge med en VPN-forbindelse, og hvilke de ønsker at køre frit. Derfor får du fordelene ved at bruge en VPN-forbindelse, mens du ikke behøver at gå på kompromis med hastigheden. Det er en win-win.

At få adgang til det tyske internet er en ting, at forblive beskyttet, mens man gør det, er en helt anden historie, en som er lige så vigtig. Hvis du vælger PureVPN, får du det bedste fra begge verdener. Det giver dig ikke kun adgang til tyske Netflix, det beskytter også dit online privatliv.

Sådan ser du tyske Netflix med VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map