Sådan ser du NBA på Kodi – Stream live med de bedste tilføjelser


Sådan ser du NBA på Kodi – Stream live med de bedste tilføjelser

Offentliggjort: 2. juli 2019

Hvis du rejser et sted uden for USA eller Canada og ikke ønsker at gå glip af de elektrificerende øjeblikke, har vi gode nyheder til dig. Du kan tjekke følgende guide til, hvordan du kan se NBA på Kodi via de bedste NBA-tilføjelser og fange alle sæsoner live hvor som helst i verden.

Vi vil yderligere diskutere nogle af de øverste officielle og tredjeparts NBA Kodi-tilføjelser, og hvordan man installerer dem. Så uden videre, lad os komme i gang.

Sådan ser du NBA på Kodi ved hjælp af PureVPN

PureVPN er bygget til at lette alle dine streaming-relaterede problemer, selv når det kommer til streaming på Kodi. Vores 2.000+ VPN-servere og 300.000+ IP’er er tilgængelige for dig døgnet rundt, så du får se dine foretrukne sportsgrene og underholdning i vanvittige hurtige hastigheder og samtidig holde din identitet anonym.
Opret vores troværdige VPN til at forfalske din placering, gøre din internettrafik anonym og dermed få adgang til alle de populære Kodi-tilføjelser uden at bekymre dig om landebegrænsninger. Bortset fra at omgå indholdsrestriktioner, kan du nemt grøfte ISP-throttling for at nyde bufferfri streaming.
Alt hvad du skal gøre er:

 1. Abonner på PureVPN.
 2. Download og installer den ønskede app til din enhed
 3. Opret forbindelse til den amerikanske server for den bedste streamingoplevelse.
 4. Se NBA på Kodi live på enhver enhed og hvor som helst.

Bedste NBA Kodi-tilføjelser [Officiel & Tredjeparts tilføjelser]

Kodi har et omfattende udvalg af oplagringssteder og tilføjelser, der er tilgængelige for brugere. Tilføjelserne kategoriseres normalt i officiel og tredjepart. De officielle tilføjelser tilbyder officielle streamingindstillinger. De fleste af de officielle tilføjelser har dog brug for abonnement for at se liveindhold, såsom NBA-sport. Tredjepartsudvidelser giver på den anden side for det meste gratis streamingindstillinger.
Vi har skuret Kodis officielle og ikke-officielle tilføjelsesgalleri for at vise de mest populære tilføjelser. Lad os se hurtigt på dem.

NBA League Pass Add-on (officiel)

Hvis du har abonnementet på ligapasset, kan du nemt fange de fleste af de normale NBA-sæsoner gennem denne tilføjelse. Da det er en officiel tilføjelse, kan du finde den i Kodis standardlager og installere den med et par klik (mere om det senere).
Problemet med NBA-ligakortet er, at det kan opleve en blackout, hvis begivenheden sendes på en lokal kanal. Desuden kan folk, der bor uden for USA, muligvis ikke oprette forbindelse til det på grund af begrænsninger i placeringen.

Sportsnet nu tilføjelse (officielt)

En anden officiel tilføjelse, Sportsnet kræver et premiumabonnement, der starter ved $ 24.99 pr. Måned. Tilføjelsen er forbundet med et canadisk netværk, og det har således tv-licens for op til 40 normale NBA-sæsoner. For sportsfanatikere kan Sportsnet Now muligvis komme som en hellig gral, fordi det tilbyder et stort antal NHL-kampe, MLB såvel som Premier League-spil. Når du har installeret tilføjelsen, behøver du kun at tilføje dine Sportsnet Now-legitimationsoplysninger for at komme i gang.

ESPN Player Add-on (Officiel)

ESPN-afspiller er også en potentiel konkurrent på listen over tilføjelser, da den tilbyder både on-demand og live streaming-funktion. Abonnementet starter ved $ 10 pr. Måned. Men hvis du kun har brug for et dagskort, kan du få det for $ 7.

USTV Now (officielt)

USTV har nu nogle af de største sportsbiblioteker, når det kommer til add-ons til sport. Tillægget tilbyder op til 7 gratis sportskanaler. Hvis du er interesseret i flere kanaler, kan du imidlertid låse 29 flere kanaler op til $ 19.99. På add-on til USTV Now kan du fange alle de sportsgrene, der udsendes på ESPN såvel som ABC-netværket.

Popcorn TV-tilføjelse (tredjepart)

Popcorn TV er et meget populært tilføjelsesprogram, der giver brugerne en skattekiste af onlineindhold såsom on-demand-film, tv-shows, sport, live-kanaler og mere. Heldigvis kan du også fange Live NBA-sports streaming på add-on gratis.

UK-Turk Play-tilføjelse (tredjepart)

Tillægget kan prale af en stor mængde indhold fra forskellige lande, især USA og England. Det tilbyder helt gratis streamingindstillinger, herunder sportsstreaming. Tilføjelsen skifter ofte lagre for at undgå mistænkelige øjne for copyright-trold.

Sådan installeres officielt NBA League Pass på Kodi

Nu hvor vi har listet nogle af de mest populære officielle og tredjeparts Kodi-tilføjelser til NBA, lad os se ned til installationsguiden. Vi bruger f.eks. Add-on til NBA-ligakortet:

 1. Start Kodi-applikationen
 2. Gå til Add-ons mulighed
 3. Gå til Pakkeinstallatør i øverste venstre hjørne
 4. Klik nu Installer fra depot
 5. Gå til Kodi Add-on Repository og så Video-tilføjelser
 6. Dobbeltklik på NBA League Pass og Installer
 7. Vent på, at tilføjelsen skiftes til Aktiveret
 8. Gå tilbage til Hjem skærm
 9. Gå til Add-ons og så Video-tilføjelser
 10. Rul for at finde NBA League Pass tilføjelse
 11. Log ind i tilføjelsen ved hjælp af dit League Pass-abonnement
 12. Nyd NBA live på Kodi hvor som helst

**Bemærk: Du kan kun installere de officielle tilføjelser med ovennævnte retningslinjer. For tredjeparts tilføjelser skal du først downloade og installere depotet for den respektive tilføjelse.

Hvorfor har VPN brug for at se NBA på Kodi?

Kodi er et brugervenligt underholdningscenter. Det giver brugerne en one-stop-løsning til at streame en bred vifte af indhold, hvad enten det er sport, film, dokumentarer og endda live-kanaler.
Applikationen er drevet af tilføjelser, som er tilgængelige i depoterne. Ulempen er, at ikke alle tilføjelser er tilgængelige i alle regioner. For det andet oplever nogle populære tilføjelser, såsom til sport, blackout, som efterlader brugere rasende og ikke i stand til at streame indholdet.
Her kommer et virtuelt privat netværk som det eneste værktøj, der er i stand til at løse dette frygtelige problem. Med en dynamisk række af sikkerheds- og anonymitetsfunktioner såsom kryptering og anonyme IP-adresser hjælper VPN brugere med at forfalske deres placering og omgå alle begrænsninger.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me