Sådan ser du Hotstar uden for Indien


Sådan ser du Hotstar uden for Indien

Udgivet: 2. april 2020


Prøv PureVPN til kun $ 0,99, og se dine foretrukne sports- og tv-shows på indhold på Hotstar uden for Indien. Bare hent vores app, opret forbindelse til indisk server til Hotstar India eller amerikansk server til Hotstar USA og få adgang til den.

Hotstar har ændret sin strategi efter flere års afslapning. Star India-ejede streamingtjeneste udvidede for nylig sin abonnementstjeneste til USA og Canada. På Hotstar-appen kan du se sport som IPL, Formel 1, Motorsports, Kabbadi, Cricket, Tennis osv..

Tjenesten er dog blevet mørk i resten af ​​kloden.

Tidligere kunne du få adgang til Hotstar hvor som helst, selvom det kun officielt er tilgængeligt i Indien. Virksomheden er dog blevet streng, og tjenesten er ikke længere tilgængelig uden for Indien, Canada og USA.

Dette betyder, at hvis du forsøger at få adgang til Hotstar hvor som helst uden for Indien, Canada eller USA, er chancerne for, at du ikke får adgang til det, og følgende fejl vises på din skærm, “Dette indhold er ikke tilgængeligt i din region. ”

Tiltræder Hotstar uden for Indien

Det er ret nemt at få adgang til Hotstar, hvis du har det rigtige værktøj til at omgå begrænsningerne. I modsætning til Netflix holder Hotstar ikke nøje, hvis du bruger en indisk VPN-tjeneste til at ændre din IP-adresse.

Processen med at få adgang til Hotstar uden for Indien er smuk. Du skal bare ændre din IP-adresse ved hjælp af Hotstar VPN-tjenesten. VPN’er giver dig mulighed for let at ændre din IP-adresse til ethvert sted. Fordi websteder er afhængige af din IP-adresse for at finde ud af din geo-placering, skifter din IP-adresse narrer webstedet til at tro, at du bor i et andet land.

Med en VPN kan du ændre din IP-adresse til ethvert sted, du vil. Derfor er VPN’er utroligt populære, når det gælder at få total internetfrihed.

Kom tilbage til emnet, hvis du vil se Hotstar uden for Indien, end du kan gøre det ved at følge de enkle trin, der er nævnt nedenfor:

  • Download og installer PureVPN
  • Opret forbindelse til enhver indisk server
  • Få adgang til Hotstar India fra dens officielle hjemmeside eller app

Hvorfor er Hotstar ikke tilgængelig uden for Indien?

Selv hvis du bor i USA eller Canada, er det, du har adgang til, en afstemt version af Hotstar. De fleste streams, film og tv-shows, der er tilgængelige for det indiske publikum, er ikke tilgængelige fra USA eller Canada.

Det er ligesom at se Netflix uden for USA. Du får langt mindre indhold, end du kan få fra USA. Dette skyldes geografiske licenser, som streamingfirmaer ofte får på grund af konkurrence eller for at spare omkostninger.

For eksempel kan et bestemt tv-show allerede have solgt sin amerikanske licens til HBO Now, Amazon Prime eller ethvert andet netværk. I et sådant scenario har Hotstar ikke tilladelse til at streame det tv-show i USA.

Eller Hotstar ville simpelthen købe indisk licens til et bestemt tv-show og ikke købe licensen til andre lande bare for at holde det billigt og spare omkostninger. Endnu en gang er det tv-show ikke tilgængeligt for Hotstar-brugere uden for Indien.

I dette scenarie vil du undre dig over, hvordan du kan få adgang til Hotstar uden for Indien eller enhver anden region, hvor den allerede er tilgængelig. Du skal ikke bekymre dig, for vi har en løsning, der kan hjælpe dig med at lære at se Hotstar uden for Indien.

Hotstar er ikke tilgængelig i de fleste lande

Hotstar tilgængelige lande

Tjenesten blev lanceret i 2015 og er relativt ny. Det bygger gradvist op sin infrastruktur. For tiden er det kun tilgængeligt i Indien, USA, Canada og Storbritannien.

Hotstar – Indiens øverste valg

Hotstar tilgængelige lande

Efter at have placeret alt det lokale indhold på et sted har Hotstar formået at se en eksponentiel vækst i sin brugerbase, der antyder en lovende fremtid.

Ofte stillede spørgsmål

Følgende er nogle ofte stillede spørgsmål i forbindelse med adgang til Hotstar.

Sådan downloades Hotstar-app på Android uden for Indien?

Følg trinnene for at downloade Hotstar-app på din Android-enhed uden for Indien. Hent PureVPN, Download appen på din enhed, Skift din placering til Indien, Åbn Play Store og download Hotstar-app på Android.

Sådan ser du Hotstar i Storbritannien?

For at se Hotstar i Storbritannien skal du bare følge trinnene:
1. Hent PureVPN
2. Download appen på enhver enhed
3. Opret forbindelse til enhver indisk server
4. Få adgang til Hotstar eller download dets app
5. Nyd at se Hotstar i England

Arbejder Hotstar i USA?

Ja, Hotstar lancerede for nylig sin tjeneste for det amerikanske publikum. Bortset fra Indien kan brugere i både USA og Canada se Hotstar live i deres respektive lande.

Hvad du imidlertid ser, er en afstemt version af Hotstar-streamingtjenesten, som nævnt ovenfor. I et sådant scenario foreslår vi, at du først opretter forbindelse til PureVPN for at få adgang til den indiske version af Hotstar i dit land.

Hvilke lande er Hotstar tilgængelig i?

For tiden er Hotstar kun tilgængelig i tre lande. Disse inkluderer Indien, Canada og USA.

Mens du kan få adgang til Hotstar i USA og Canada, er det, du ser, en afstemt version af tjenesten med meget mindre indhold sammenlignet med dens indiske version. I et sådant scenario foreslår vi, at du følger guiden ovenfor for at se den bedste version af Hotstar overalt.

Hvilke streamingenheder er kompatible med Hotstar?

Følgende enheder er kompatible med Hotstar. Du kan nemt streame Hotstar på en af ​​disse enheder: Windows PC
OSX Mac
iPhone
iPad
Android
Apple TV
Chromecast

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me