Sådan ser du hockey live online


Sådan ser du hockey live online

Opdateret: 15. oktober 2019


Se felthockey-kampe live online uden problemer. Tjek de følgende trin, og start streaming med det samme.

 1. Abonner på PureVPN
 2. Vælg det foretrukne land
 3. Log ind på din ønskede kanal og start live streaming

Hockey

Sådan streames hockey-kampe online med VPN?

Streaming Hockey live online har aldrig været så let. Start i dag med disse tre enkle trin.

Bedste VPN til fodboldstreaming

Abonner på PureVPN

Super hurtig & Problemfri

Download VPN til fodboldstreaming

Download PureVPN

På din foretrukne streamingenhed

Se fodbold med PureVPN

Skift tilstand for at streame

Vælg den valgte kanal

Download PureVPN

På din foretrukne enhed!

Windows Mac Android iOS Chrome Firefox

Hvorfor har du brug for VPN for at se hockey online?

Med over 2 milliarder fans er Field Hockey den tredje mest populære sport i verden. Dette betyder, at hver gang en turnering, der finder sted, søger millioner af hockeyfans over hele verden efter måder, hvorpå de let kan strømme kampene. Nogle tyr nu for at se dem leve på deres kabel-tv, mens andre er afhængige af internettet for at streame deres yndlingssport. Men ting er blevet ret kompliceret i denne tid og tid takket være regionale begrænsninger.

Turneringer som FIHs verdensmesterskab eller Hockey India League er nogle af begivenhederne, der udsendes i et par udvalgte lande. For eksempel er Hockey India League en, der kun er tilgængelig til visning på Hotstar, en service, der er tilgængelig for seere i Indien.

Som et resultat ønsker det store flertal af Hockey-fans en idiotsikker måde at se hver turnering live online. Nå, løsningen er en VPN-tjeneste. En premium-service som PureVPN giver dig mulighed for at ændre din virtuelle placering til ethvert land, så du får adgang til indhold, som tidligere ikke var tilgængeligt for dig.

Mest set hockeybegivenheder

Hockey er ret populær over hele verden med store turneringer, der finder sted venstre, højre og centrum. Som sådan kan det være meget vanskeligt at holde styr på dem alle. Så for at hjælpe samfundet lidt ud, er her en liste over nogle af årets største Hockey-turneringer.

Hockey India League

Hockey India League (HIL) er en felthockeyliga, der finder sted i Indien og betragtes som en af ​​landets største sportsbegivenheder. Turneringen afholdes hvert år, hvor i alt 6 hold konkurrerer om titlen mester. I 2018 blev ligaen udsat af uklare grunde. Det er dog beregnet til at vende tilbage i år, med det første spil, der skal planlægges i december 2019.

Hockey-VM

Men’s Hockey World Cup er den største internationale Hockey turnering i historien, med over 16 hold fra hele verden, der konkurrerer om titlen verdensmestere. Det arrangeres af International Hockey Federation (FIH), det internationale styrende organ for felthockey, og ligesom andre verdensmesterskaber, finder sted hvert fjerde år. Det næste Hockey-verdensmesterskab finder sted i 2022.

Hockey ved de olympiske lege

Field Hockey blev første gang introduceret under de olympiske lege 1908 i London og har siden da været en del af sommerlekene. Det blev fjernet fra Paris-lekene i 1924 på grund af en mangel på sportslig struktur, men med implementeringen fra FIH blev det senere bragt tilbage til OL. Den næste hockeybegivenhed er indstillet til at finde sted under Tokyo-legene i 2020.

Hockey på Commonwealth Games

Hockey, eller som de siger det i Canada Field Hockey, er en af ​​de sportsgrene, der spilles på Commonwealth Games, som er en global konkurrence, der finder sted hvert fjerde år. Det har været en del af Commonwealth Games siden 1998, hvor Australien har taget flest antallet af guldmedaljer hjem. Den næste Hockey-turnering er indstillet til at finde sted på 2022 Commonwealth-kampe.

Champions Trophy

Hockey Champions Trophy er en international hockey-turnering arrangeret af FIH. Oprettet af Pakistans Air Marshal, Nur Khan og Pakistan Hockey Federation, er det nu en af ​​de mest prestigefyldte hockey-turneringer i verden, der finder sted hvert andet år. Den næste konkurrence vil ske engang i 2020.

Store felthockey-turneringer

Champions Trophy Hockey-VM
Hockey ved de olympiske lege Hockey på Commonwealth Games



Få PureVPN til at få adgang til hockey hvor som helst!

Se hockey-spil live online hvor som helst

1- Vælg din plan Skift valuta: USD

 • USD

1 måneders plan Ingen rabat Spar 0% $ 10,95 pr. måned pr. måned Få 1 måneders plan 31-dages pengene-tilbage-garanti Fuld adgang. Ingen grænser. Mest favorit! 7 dages prøveperiode + 47% FRA bagefter Spar 0% $ 0.99 $ 10,95 / mo $ 5,82 / mo efter forsøg * $ 10,95 / mo $ 5,82 / mo efter prøveperioden * FÅ 7 Dages PRØV 31-dages pengene-tilbage-garanti

Efter 7 dage bliver du automatisk tilmeldt vores 1-årige plan kl $ 10,95 / mo $ 5,82 / mo

6 måneders plan 24% FRA Spar 24% $ 8,33 pr. måned pr. måned Få 6 måneders plan 31-dages pengene-tilbage-garanti Opmærksomhed, tak!Gå ikke glip af vores 7-dages prøveversion på $ 0,99. 1 års plan Spar 82% $ 1,99 / mo pr. måned Få 1-årsplan 31-dages pengene-tilbage-garanti 2- Vælg din betalingsmetode Sikker og krypteret betaling McAfee-ikon Vælg betalingsmetode Kreditkort PayPal Klik her for at se alle betalingsmuligheder Din ordreoversigt USD 0,99

Din ordreoversigt

PureVPN 7-dages prøveversion + 47% FRA bagefter USD 0,99 Addons

I alt USD 0,99 HAR COUPON CODE? ansøge x

Indtast et gyldigt kortindehaver navn.

Indtast en gyldig email addresse.

Jeg har et kreditkort knyttet til min PayPal-konto Pay With Kreditkort

31-dages pengene-tilbage-garanti

Sikre og krypterede betalinger

Ved at indsende denne formular accepterer du vores Servicevilkår og Politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Betalingen er vellykket

Tak, fordi du prøvede PVPN-cart demo. (Der blev ikke opkrævet nogen penge i processen).

Vil du tilføje en Dedikeret IP til USD 0,99?
Hvad er Dedikeret IP? Få Dedikeret IP Fjern tilføjelse Vælg land

 • Det Forenede Kongerige
 • Forenede Stater
 • Singapore
 • Malta
 • Hong Kong (SAR)
 • Tyskland
 • Australien
 • Canada

Dedikeret IP Vil du tilføje en Portvideresendelse til 0,25 USD?
Hvad er Portvideresendelse? Få Portvideresendelse Fjern tilføjelse Vil du tilføje en DDos-beskyttelse til USD 0,99?
Hvad er DDos-beskyttelse? Få DDos-beskyttelse Fjern tilføjelse Vælg land

 • Forenede Stater
 • Det Forenede Kongerige
 • New Zealand
 • Holland
 • Australien
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrig

DDos-beskyttelse × Dedikeret IP VPN

Med PureVPNs dedikerede IP VPN kan du gøre meget mere, end du kan forestille dig. Denne tilføjelse fungerer som en fantastisk løsning for de enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at begrænse adgangen til deres netværk.

Hvorfor har jeg brug for dedikeret IP VPN?

Fjernadgang til servere med kryptering

Ligegyldigt hvilken fjernadgangsserver du opretter forbindelse til, kan du nemt gøre det uden at skulle bekymre dig om at blive kompromitteret, især da du støttes af kryptering af militær kvalitet.

Perfekt til virksomheder

Enkeltpersoner og virksomheder kan oprette forbindelse til begrænsede netværk og servere. I stedet for næsten nogen med en delt IP, der får adgang til et netværk, er det kun dem med en bestemt IP-adresse, der kan gøre det, og dermed styrke sikkerheden ved spring og grænser.

Mulighederne er ubegrænsede

Uanset om du ønsker at få adgang til CCTV-kameraer, bankkonti eller ønsker at se fortrolige oplysninger, der findes på et sikkert hospitalnet, er mulighederne ubegrænsede.

× DDoS Protected VPN

Med PureVPNs dedikerede IP VPN kan du gøre meget mere, end du kan forestille dig. Denne tilføjelse fungerer som en fantastisk løsning for de enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at begrænse adgangen til deres netværk.

Hvorfor har jeg brug for DDoS Protected VPN?

Blokerer uberettiget trafik

Med uberettiget trafik forventes et fald i internethastigheder og forsinkelser. Men det vil ikke længere være tilfældet med vores DDoS-beskyttede VPN.

Er altid opmærksom

I stedet for at skulle manuelt aktivere vores DDoS-beskyttede VPN hver gang, vil den være aktiv på alle tidspunkter. Så snart et angreb registreres, neutraliserer vores DDoS-beskyttede VPN det øjeblikkeligt.

Perfekt til gamere også

Vores DDoS-beskyttede VPN fungerer som et ekstra lag af beskyttelse for gamere, der regelmæssigt målrettes af cyberkriminelle og konkurrerende spillere. Stol trygt på; du får en konkurrencedygtig og sikker spiloplevelse.

× Videresendelse af havn

Portvideresendelsesfunktionen er praktisk, når du har brug for adgang til en internet-tilsluttet enhed / service fra overalt i verden.

Hvordan gavner Port Forwarding mig?

Lad os sige, at du vil have adgang til din pc, laptop eller server hvor som helst i verden. Vores tilføjelse til portvideresendelse giver dig mulighed for at gøre netop det.

Hvis du vil dele adgang til dit websted / FTP eller enhver anden service, har du brug for vores tilføjelse til portvideresendelse.

Hvis du vil spille et online spil med dine venner, har du brug for vores Port Forwarding-tilføjelse for at give dine venner mulighed for at deltage i din gaming-server.

Hvis du bruger PureVPN på din router, har du brug for tilføjelsen Port Forwarding for at tillade en bestemt port på PureVPN IP.

× Enterprise Grade Security & Privatliv

Next Generation Advanced-funktioner giver bundsikkerhed & privatliv. Tidligere var teknologien kun tilgængelig for virksomheder & Virksomheder. Det giver dig Anti-Malware / Anti-Virus, Ad-blocker, applikationsfiltrering, mekanisme til forebyggelse af indtrængen og URL / kategorifiltrering. Tænk på det som "supermagter" til din almindelige VPN.

Note 1:

Fra nu af er Enterprise-Grade Security & Privat tilføjelse fungerer ikke samtidig med vores dedikerede IP-tilføjelse. Du kan dog bruge enhver anden tilstand i vores VPN-apps til at aktivere Enterprise-Grade Security & Tilføjelse af privatlivets fred.

Note 2:

Bemærk, at den manuelle opsætning af PureVPN i øjeblikket ikke understøtter konfigurationen af ​​vores Enterprise Grade Security & Tilføjelse af privatlivets fred Brug venligst vores VPN-apps til at aktivere det.

× P2P-beskyttelse

P2P Protection-tilføjelsen sørger for, at selv den smarteste decoys-opsætning af hackere eller offentlige myndigheder ikke klarer det til din enhed eller computer. Vores proaktiv beskyttelse blokerer automatisk destruktive filer som vira, malware, ransomware, trojanere osv., Maskeret som torrenter fra at downloade og holde din enhed sikker og sikker.

PureVPN-planen inkluderer:

 • Apps til
 • Enterprise-sikkerhed
 • 10-multi-login, så du kan bruge en konto på 10 enheder på samme tid.
 • 2000+ sikre servere i 140+ lande
 • 24/7 kundesupport

nologer og kundesupport Trustpilot

Betal med dit kreditkort og FÅ EN EKSTRA 10% FRA!

Jeg betaler med kreditkort Fortsæt med Alipay ×

Der blev fundet en fejl

Ja Nej

Brug for hjælp? Tal med vores 24/7 live support

Din betaling afvises

Prøv at betale via Bluesnap.

Vælg betalingsmetode

Få dette tilbud Nu Fortsæt med

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle svar på de mest stillede spørgsmål om Hockey

SEPA:

Understøttede shopperlande: Østrig, Belgien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco,, etherlands, Portugal, San Marino, Slovakiet, Slovenien, Spanien
Understøttede valutaer: Euro

Boleto Bancário:

Understøttede shopperlande: Brasilien
Understøttede valutaer: BRL

iDeal:

Understøttede shopperlande: Holland
Understøttede valutaer: EUR

paysafecard:

Understøttede shopperlande: Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Grækenland, Irland, Italien, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Portugal, Den Slovakiske Republik, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Det Forenede Kongerige, Forenede Stater
Understøttede valutaer: CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN, SEK, USD

SOFORT

Understøttede shopperlande: Østrig, Belgien, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Schweiz, Det Forenede Kongerige
Understøttede valutaer: CHF, EUR, GBP, PLN

eNETS:

Understøttede shopperlande: Singapore
Understøttede valutaer: SGD

WebMoney:

Understøttede shopperlande: Armenien, Hviderusland, Kirgisistan (Kirgisistan), Kasakhstan, Rusland, Tadsjikistan, Turkmenistan, Ukraine, Uzbekistan
Understøttede valutaer: USD

Skrill:

Understøttede shopperlande: Alle lande understøttet af BlueSnap
Understøttede valutaer: Alle valutaer understøttet af BlueSnap

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map