Sådan ser du ESPN på Kodi


Sådan ser du ESPN på Kodi

Offentliggjort: 2. juli 2019

Brug for at se ESPN på Kodi? Brug derefter denne vejledning. Men streaming af ESPN eller andre tilføjelser på Kodi kan være risikabelt. Brug PureVPN på din enhed til at forhindre ISP-throttling og strømme sikkert. PureVPN tilbyder en 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99 for første gang for at hjælpe Kodi-abonnenter med at gennemgå dette stressende lockdown og nyde ESPN derhjemme.

Hvis du leder efter en streamingtjeneste, der er helt gratis, er Kodi den bedst mulige mulighed derude. Det giver dig uendelige muligheder for at få adgang til det indhold, du elsker. Ligesom der er apps til smartphones, er der tilføjelser til Kodi.

Der er tusinder af tilføjelser at vælge imellem, hvoraf de fleste er gratis. Nogle tilføjelser er officielle, så de kan downloades fra det officielle Kodi Repository. De fleste tilføjelser skal dog downloades fra deres respektive (uofficielle lager).

ESPN Kodi-tilføjelse?

ESPN er et sportsnetværk, der har mange forskellige kanaler. Der er snesevis af forskellige sportsgrene, som du kan se på ESPN. Nogle af de populære sportsgrene, der udsendes på ESPN-netværket, inkluderer fodbold, fodbold, baseball, basketball, cricket, ishockey og tennis.

For at se ESPN-indhold skal du bruge den rigtige tilføjelse. Der er mange tilføjelser, der tilbyder ESPN-sportsindhold, men det, der skiller sig ud, er ESPN 3 Player-tilføjelse. Interessant nok er denne tilføjelse en officiel Kodi-tilføjelse, og kan derfor installeres direkte fra det officielle arkiv, der findes i Video-tilføjelser indstilling på Startskærmen.

Sådan ser du ESPN på Kodi v.18 eller Higher

Hvis du har v.18 eller højere, er det sådan, du kan se ESPN på din Kodi ved at installere den rigtige tilføjelse.

 1. Start Kodi-app, gå til Tilføjelser og klik på pakkeinstallatør øverst til venstre
 2. Vælg Installer fra depot > Kodi Add-on Repository > Video-tilføjelser > ESPN 3 > ESPN 3 > Installere
 3. Vent, indtil du får vist ESPN 3-aktiveret anmeldelse
 4. Vælg på startskærmen Add-ons
 5. Klik på ESPN 3

Autentificer / installer ESPN på Kodi

Når du har installeret tilføjelsen, skal du autentificere det. Autentificering af denne tilføjelse er nødvendig for, at den kan fungere. For at autentificere din Kodi-tilføjelse og se ESPN skal du bare følge nedenstående trin.

 1. Gå til Add-ons og lancering ESPN 3
 2. Vælg Godkend med en udbyder
 3. Noter den medfølgende aktiveringskode ned, og fortsæt med at logge ind med din ESPN-konto
 4. Vælg Apple TV link (selvom du har en anden streamingenhed)
 5. Vælg din udbyder, og indtast aktiveringskoden
 6. Vælg Charter Spektrum som din standardudbyder og hit Okay
 7. Genstart Kodi

Med det er din ESPN-tilføjelse til Kodi klar til brug!

ESPN Live Stream på Kodi

Når du har installeret den rigtige tilføjelse, kan du med det samme få adgang til indhold fra ESPN. ESPN er vært for mange forskellige sportsprogrammer, hvoraf de fleste er live. Naviger bare til ESPN-videoudvidelsen fra din Kodi-startskærm og få adgang til ESPN Kodi-livestreams med det samme.

Det er vigtigt at forstå, at nogle tilføjelser muligvis ikke giver dig en god streamingoplevelse. Du kan blive stødt på streaming-problemer og tilgængeligheden af ​​live-streams i din region. For at løse alle streamingrelaterede problemer, der kan ødelægge din oplevelse på Kodi, skal du få en god streaming VPN som PureVPN.

PureVPN gør dig fuldstændig anonym online, så du kan undgå alle begrænsninger og begrænsninger, der kan forhindre dig i at have den perfekte streamingoplevelse, som du virkelig fortjener. Det er ingen hemmelighed, at fri adgang til information er en anerkendt menneskerettighed siden næsten et årti, men der er sjældent implementering på det.

Hvorfor få VPN til Kodi

Kodi er en open source medieafspiller, hvilket betyder, at enhver kan oprette en add-on til den og gøre den offentligt tilgængelig. Dette gør Kodi til en meget risikabel platform og gør Kodi-brugere sårbare over for online-risici og trusler, der udgøres af enheder som cyberkriminelle, internetudbydere og statslige overvågningsmyndigheder.

Derudover er ikke alt på Kodi tilgængeligt overalt. Der er hundreder af tilføjelser på Kodi, der er geobegrænset. Det betyder, at nogle tilføjelser muligvis ikke er tilgængelige i din region, uanset hvor dårligt du vil have dem.

En Kodi VPN er en streaming VPN, der giver dig mulighed for at udvide din streamingoplevelse, uanset hvilket værktøj eller service du bruger. En god streaming-VPN er en, der giver dig mulighed for at blive helt anonym online, få adgang til begrænset indhold og holde dig beskyttet mod al ondskab online.

PureVPN er den bedste streaming VPN, som du kan få dine hænder på. Det er hurtigt, sikkert og giver dig øjeblikkeligt adgang til alt indhold, der er begrænset i din region. PureVPN har mere end 2.000 servere placeret på 180 forskellige steder globalt.

Sådan kan du få PureVPN til Kodi:

 1. Gå til PureVPNs Kodi-arkivside, og download zip-filen.
 2. Start Kodi og gå til Add-ons.
 3. Klik på det åbne feltikon øverst.
 4. Installer fra zip-fil.
 5. Installer depotet
 6. Start PureVPN fra Add-ons > Program tilføjelser
 7. Gå til indstillinger og indtast dit brugernavn og din adgangskode.
 8. Indstil VPN til automatisk at oprette forbindelse ved hver lancering.
 9. Klik Okay.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me