Sådan ser du Disney Plus i Sydafrika


Sådan ser du Disney Plus i Sydafrika

Udgivet: 10. januar 2020


Bekymrer du, hvordan man får adgang til Disney Plus i Sydafrika? For at gøre dette skal du bruge PureVPN til at låse geografiske begrænsninger på Disney Plus. PureVPN tilbyder en 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99 for første gang for at hjælpe sydafrikanere med at se Disney Plus og undgå kedsomhed derhjemme.

Se Disney + i Sydafrika

Disney vandt hjertet af kyndige streamere, da den introducerede den mest lovende streamingtjeneste nogensinde, dvs. Disney Plus. Selvom tjenesten oplevede et forfærdeligt nedbrud i den første uge af lanceringen, forhindrede den ikke mange brugere i at abonnere på tjenesten og senere nyde den til deres hjertes indhold. Uanset hvad er de fleste streamere stadig ikke glade, fordi tjenesten mangler global dækning.

Er Disney Plus tilgængelig i Sydafrika?

Disney Plus startede sin tjeneste fra Holland og flyttede derefter til USA og derefter Canada. Senere føjede den nyeste streamingtjeneste et par flere lande til sin liste. Faktisk har tjenesten også lanceret sin globale køreplan, der viser brugerne sine dækningsplaner for de næste par år. Desværre er der intet tegn på Afrika eller Sydafrika på den medfølgende køreplan. Det betyder, at SA-streaming fans ikke snart vil have tjenesten i deres land. Men vær ikke modløs, fordi der er en måde at overvinde denne hindring med lethed.

Sådan ser du Disney Plus i Sydafrika?

Regional indholdsbegrænsning er ikke noget nyt. Faktisk praktiseres det af mange streamingtjenester over internettet. Tjenesten bruger din IP-adresse som en lokationssporing til at lokalisere din region og dermed forhindre dig i at få adgang til indholdet eller tjenesten helt. Men en VPN kan hjælpe dig med at komme omkring denne hindring ved at forfalske din originale IP-adresse med en anonym IP. Som et resultat kan du bruge den amerikanske VPN IP-adresse og se Disney + i Sydafrika med et par klik.

 • Abonner på dit ønske om PureVPN-plan
 • Hent VPN-klienten til den enhed, du vælger
 • Start VPN og log ind
 • Gå til listen over lande og kig efter amerikansk server
 • Tryk på Connect for at tilslutte dig serveren
 • Når forbindelsen er etableret, skal du gå til Disney + og nyde

Kan jeg tilmelde mig Disney + nu?

Du kan støde på nogle forhindringer, mens du leder efter den bedste måde at abonnere på tjenesten. Når alt kommer til alt er der ikke mange betalingsmuligheder tilgængelige af tjenesten. For det andet accepterer tjenesten betaling fra kun de konti, der er registreret i de regioner, hvor Disney Plus tilbyder sine tjenester. Uanset hvad kan du altid vælge en alternativ betalingsmetode, når du befinder dig i lignende situationer. For eksempel kan du gå med iTunes-gavekortindstillingen for at deltage i Disney + -fællesskabet. Eller du kan også vælge Google betalingsmulighed for gavekort, hvis du bruger en Android-enhed.

Forhåbentlig i den nærmeste fremtid kan du sandsynligvis finde flere alternativer til at få premium-kontoen for streamingtjenesten og abonnere på den uden besvær..

Hvilke shows og film er der på Disney plus?

Disney Plus måske den nye service i byen, men den pakker en af ​​de mest imponerende kataloger over indhold. Når alt kommer til alt, er tjenesten tilknyttet de bedste studios i verden, Disney, der har produceret et væld af indhold i næsten hundrede år. Naturligvis har tjenesten i løbet af sin århundrede gamle embedsperiode erhvervet mange ventures og endda forgrenet flere enheder. Så når du først er abonnent på Disney + -tjenesten, får du fuld adgang til Marvel-indhold, Star Wars-indhold, Hulu-amerikansk indhold og mere.

Når vi taler om de bedste film og shows, der er tilgængelige på streamingtjenesten, er de bedste titler, du kan finde, Star Wars, Avengers og Mandalorian, for at nævne nogle få. Tjenesten tilføjer sporadisk mere indhold til sit katalog.

Afsluttende ord

Du vil se Disney + i Sydafrika, ikke? I så fald har du brug for PureVPN. Vi tilbyder servere over hele kloden, inklusive hundreder af servere i USA, Canada og mere. Samlet har vi over 2.000 servere, og mange af dem er optimeret til streamingformål. Så når du får adgang til Disney Plus ved at oprette forbindelse til vores amerikanske eller canadiske server, kommer du til problemfri streaming når som helst på dagen. Derudover vil du være i stand til at gennemse onlineverdenen uden at efterlade noget fodspor. Plus, med en VPN ved din side, er der mange andre fordele, du kan høste, end du nogensinde kan forestille dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map