Sådan ser du BBC iPlayer på Chromecast


Sådan ser du BBC iPlayer på Chromecast

Brug denne vejledning til at se BBC iPlayer på Chromecast. Men du skal bruge en VPN for at få BBC iPlayer, hvis du bor uden for England. Få PureVPN og få adgang til BBC iPlayer på Chromecast overalt. PureVPN tilbyder en ny 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99 for at hjælpe dig med at låse BBC iPlayer-shows og forhindre kedsomhed derhjemme.

img

Hvad er godt med BBC iPlayer?

Der er alt godt ved streamingtjenesten. Når alt kommer til alt kommer tjenesten lige fra selve BBC’s strømcenter. Så du kan forvente et stort antal tv-shows, docu-serier såvel som film. Tag f.eks. Killing Eve TV-serien, hvor du bliver vidne til den langsomme bevægelse kollision mellem en smuk snigmorder og en MI5-agent på lavt niveau. Eller måske vil du også tjekke den Fleabag, der kommer fra det kreative sind fra Phoebe Waller-Bridge. Her er nogle andre shows, som du bestemt ville elske at se på BBC iPlayer:

 • Doctor Who
 • Retssagen mod Christine Keeler
 • Ring jordemoden
 • Dracula
 • Kong Gary
 • Krig og fred
 • Dræbte Eve

For flere forslag, se denne blog af Best Shows på BBC iPlayer

Er BBC iPlayer Tilgængelig uden for England?

Efter at have hørt om de bedste shows, skal du være begejstret for at konfigurere BBC iPlayer på din Chromecast og komme i gang i dag. Er du ikke? Undskyld at sprænge din begejstring, men faktum er fortsat, at du ikke kan få adgang til tjenesten, hvis du bor uden for Det Forenede Kongerige. Husk, at BBC iPlayer er en britisk eneste streamingtjeneste. Det betyder, at det er berettiget til at følge nogle juridiske love om udsendelse af shows uden for territoriet. Da det kun har nationale udsendelseslicenser for shows, kan det ikke udvide sine tjenester til andre lande. Bummer, ikke?

Kan jeg se BBC iPlayer gratis??

Der er ingen tvivl om det. Streamingtjenesten er helt gratis. Det betyder, at du ikke behøver at betale engang et pund for nogen shows, der udsendes på tjenesten. Men når du forlader den britiske jord af en eller anden grund, såsom ferie eller forretningsmøde, skulle du sige farvel til alle dine foretrukne BBC iPlayer-shows og -film.

Sådan installeres og få adgang til BBC iPlayer på Chromecast?

Du vil være glad for at vide, at BBC iPlayer kører problemfrit på Chromecast. Du kan nemt konfigurere afspilleren på din Chromecast og caste shows direkte på din Android-enhed for en bedre streamingoplevelse.

Det er let at konfigurere BBC iPlayer på Chromecast og få adgang til det ubegrænsede antal shows. Dette er, hvad du skal gøre:

 • Brug for BBC iPlayer-app på din iOS- eller Android-enhed
 • Du har brug for BBC Media Player-appen til din Android
 • Du vil kræve en Chromecast-aktiveret udvidelse, hvis du vil bruge din pc’s browser

Andre enheder, som du kan konfigurere BBC iPlayer på

BBC iPlayer har en massiv fanbase. Selvom det kun er en britisk tjeneste, strækker dens fanbasis til og med udenlandske territorier. Det er på grund af den enorme popularitet af tjenesten, at du nu muligvis finder BBC iPlayer-apps på tværs af forskellige enheder. Så hvis du leder efter BBC iPlayer installationsvejledninger til andre enheder end Chromecast, kan du kontrollere følgende links:

 • Kodi
 • Roku
 • Apple TV
 • Android TV
 • PlayStation 4
 • Xbox One
 • vinduer

Du har brug for en VPN for at få adgang til BBC iPlayer Uden for England

BBC iPlayer holder styr på hver brugers IP, der besøger tjenesten. Ved at spore IP’en kan tjenesten præcisere brugerens placering. Så hvis du f.eks. Får adgang til tjenesten fra USA, hæver din amerikanske IP et rødt flag til BBC iPlayer-systemet, hvilket i sidste ende blokerer IP’en for at få adgang til tjenesten. Du kan narre dette system og omgå IP-overvågnings- og blokeringsmekanismen for BBC iPlayer og mange lignende streamingtjenester ved at forfalske din IP. Og den bedste måde du kan gøre det på er ved at bruge et virtuelt privat netværk.

Sådan ser du BBC iPlayer Uden for England?

Du kan nemt komme rundt om BBC iPlayer-indholdsbegrænsninger ved at konfigurere en VPN på din foretrukne enhed. Når du står bag en anonym britisk IP-adresse leveret af VPN, kan du nyde alle shows på BBC iPlayer hvor som helst.

Da Chromecast ikke leveres med nogen VPN-funktionalitet, skal du indstille PureVPN på en router for at komme i gang.

 • Tilmeld dig PureVPN
 • Installer appen på en VPN-aktiveret router
 • Foretag den nødvendige konfiguration, og vælg UK-server
 • Start BBC iPlayer
 • Cast dit yndlingsshow og nyd

PureVPN er den bedste streaming-VPN. Heres hvorfor.

Bedste oppetid : Hvordan ville du have det, når din forbindelse pludselig falder, mens du nyder et fan-favorit show? Din frustration skyder gennem taget. Ville det ikke? Med PureVPN er du garanteret den bedste oppetid døgnet rundt.

Sømløs streaming : Det ville være ret frustrerende, når du ser et bufferikon, mens du ser din yndlingssnak. Nå, du kan endelig tage farvel med endeløs buffering, fordi VPN-servere tilbyder tophastigheder på alle tidspunkter.

Top-of-the-Line beskyttelse : Med PureVPN er det ikke kun den bedste streamingoplevelse, du får på din Chromecast, men du er også sikret optimal beskyttelse på grund af kryptering på højeste niveau.

Stor tilgængelighed : BBC iPlayer er ikke den eneste bedste streamingtjeneste, du kan få adgang til, mens du bruger PureVPN. Vores app åbner døren til snesevis af andre mest efterspurgte streamingtjenester såsom Netflix, Hulu og mere.

Det endelige ord

Nu har du alle de rigtige værktøjer til at nyde BBC iPlayer på dit tv eller enhver anden enhed. Så hvorfor vente længere. Grib din ønskede plan, installer streamingtjenesten på din Chromecast, og tryk på play.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me