Sådan rettes Netflix Error UI-122


Sådan rettes Netflix Error UI-122

Opdateret: 15. september 2019


 1. Fix 1: Kontroller din internetforbindelse
 2. Fix 2: Genstart din Wi-Fi-router
 3. Fix 3: Rediger DNS-indstillinger

Læs denne artikel yderligere for detaljerede trin til, hvordan du løser Netflix Error UI-122

Netflix Error UI-122 er en almindelig fejl, der dagligt står over for tusinder af Netflix-brugere, der streamer på spilkonsoller, set-top-bokse og streaming-sticks. Overraskende påvirker problemet ikke pc- og smartphone-brugere.

Hop til…

Netflix-fejl UI-122. Hvorfor dette problem opstår?

Der er flere kendte årsager til, at Netflix Error UI-122 opstår. Baseret på diskussioner og løsninger, der leveres af Netflix-eksperter overalt i verden, koger det hele op til fem grunde, der forårsager fejlen.

Begrænset internetforbindelse

Hvis der er et problem med din ISP’s servere, eller endda hvis der er et problem med nogen af ​​netværkskontakterne, der bringer internetforbindelse til din streamingenhed, har du en begrænset internetforbindelse. På en pc er det let at bemærke en begrænset internetforbindelse, der er anmeldt til brugere med et gult udråbstegn på underretningslinjen. På konsoller eller streaming sticks; det er dog muligvis ikke så let detekterbart.

Utilgængelige DNS-servere

Der kan være et problem med DNS-serverne. DNS er et bibliotek, der har en oversigt over alle websteder og servere. Det hjælper brugere med at få adgang til de foretrukne websteder / indhold. Hvis der er et problem med DNS, kan du ikke få adgang til Netflix eller et andet websted på din streamingenhed.

Svagt Wi-Fi-signal

Er din Wi-Fi-router placeret for langt væk fra din trådløse streamingenhed? Eller hvis du bruger en kablet internetenhed, er ledningen beskadiget eller for gammel? Sådanne problemer kan medføre, at datapakkerne går tabt på vej til din streamingenhed, hvilket resulterer i en Netflix Error UI-122.

Routerfejl

Ligesom det er en fremragende vane at genstarte din smartphone ofte, gælder det også for en Wi-Fi-router. Hvis du ikke genstarter din router så ofte, kan det resultere i forskellige problemer over tid, såsom en frosset router. Faktisk kan routeren også blive langsommere. I sidste ende ender du med problemer som Netflix-fejl.

Opdater din browser, og det skal løse dit problem. Hvis det ikke hjælper, skal du gå til den næste løsning.

Korrupt Netflix-app

Bruger du en gammel version af Netflix-appen? Det kan have nogle mangler og sårbarheder, som kan være rettet i den opdaterede version. Det anbefales stærkt, at du holder alle dine apps, inklusive Netflix, opdateret til de nyeste versioner.

Netflix-appen kan også blive beskadiget, hvis du bruger den via nogle hacks på enheder, der ikke direkte understøttes af Netflix. Hvis du bruger Netflix på en sådan enhed, kan det være lidt udfordrende at løse problemet, men det er bestemt ikke umuligt.

Sådan rettes Netflix Error UI-122?

Fix 1: Kontroller din internetforbindelse

Sørg for, at dit internet fungerer fint. Foretag en hastighedstest på din smartphone eller pc bare for at være sikker på, at du får den rette båndbredde. Kontroller desuden din Wi-Fi-router for nogen af ​​de LED’er, der kan være røde, og underret dig om mulige fejl. Hvis der er et problem med din internetforbindelse, skal du bede din internetudbyder om at løse det for dig. Hvis dit internet ser ud til at fungere fint overalt ellers, men det er kun Netflix-appen, der ikke fungerer, skal du gå til den næste løsning.

Fix 2: Genstart din Wi-Fi-router

Dette løser de fleste problemer på din Wi-Fi-router, medmindre hvis problemet er ved din ISP-ende. Når du genstarter din Wi-Fi-router, udtømmes dens cache, hvilket giver den en ny fejlfri start. I de fleste tilfælde vil Netflix Error UI-122 løse, når du genstarter din Wi-Fi-router. Hvis det ikke gør det, skal du fortsætte til næste trin.

Fix 3: Rediger DNS-indstillinger

Du har brug for en pc til dette.

 • Gå til Kontrolpanel > Netværk og internet > Netværksdelingscenter > Skift adapterindstillinger
 • Vælg din forbindelse, og klik derefter på fanen Netværk
 • Klik på Avanceret og naviger til fanen DNS.
 • Indtast følgende værdier, og klik på OK
 • ** DNS-indstillinger: Manuel
 • ** Primær DNS-server: 8.8.8.8
 • ** Sekundær DNS-server: 8.8.4.4

Dette skal løse dit problem.

Fix 4: Afinstaller appen, og geninstaller

Dette er din sidste udvej. Hvis dit problem indtil videre ikke er løst, er chancerne for, at din Netflix-app er korrupt, eller den mangler nogle vigtige filer, der er vigtige for dens funktion. Afinstallation og derefter geninstallation af appen kan løse dit problem, hvis Netflix Error UI-122 opstår på grund af en defekt app.

Det endelige ord

For de fleste har en af ​​de fire ovennævnte rettelser altid arbejdet og løst Netflix Error UI-122. Var du også i stand til at løse dit problem med denne fejlfindingsvejledning? Fortæl os i kommentarerne, hvilken løsning der fungerede for dig.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map