Sådan rettes Hotstar VPN-opdaget fejl


Sådan rettes Hotstar VPN-opdaget fejl

Udgivet: 2. november 2019


Hvis du bliver bedt om at slå proxy-tjenesten fra, betyder det, at du er nødt til at tænde for din VPN. Giv PureVPN et skridt på kun $ 0,99 og omgå hurtigt den opdagede fejl i Hotstar VPN.

img

Hver indisk internetbruger kender den lokale populære streamingtjeneste, Hotstar. Det giver brugerne mulighed for at indhente deres yndlingssæber, realityshows og endda Hindi og andre film på en platform.

Alt i alt eliminerer Hotstar behovet for at søge efter online-indhold på forskellige platforme, hvilket er ret praktisk. Den eneste ulempe ved tjenesten er dens utilgængelighed uden for Indien.

En Hotstar VPN kan dog hjælpe dig med at omgå problemet med “utilgængelighed.” Imidlertid er ikke enhver VPN i stand til at udføre jobbet uden at blive fanget af streamingtjenestens nysgerrige øjne.

Hvorfor Hotstar-appen giver proxy- eller VPN-fundet fejl?

Hvis du bruger en VPN og får følgende fejl,

”Du ser ud til at bruge en ikke-blokeret eller proxy. Sluk for disse tjenester, og prøv igen. Hvis du fortsat ser dette efter at have slukket proxy, skal du … ”

Det betyder, at du overhovedet ikke bruger den rigtige service. Når alt kommer til alt er Hotstar i stand til at blokere tjenesten let, og det blokerer dermed din adgang til dine yndlingsshows, selvom du er abonnent.

Fejl i Hotstar “VPN detekteret” er ikke begrænset til gratis VPN-tjenester. Faktisk kan du støde på fejlen, selvom du bruger en betalt tjeneste.

Når det er sagt, er det ikke omkostningerne ved tjenesten, der betyder noget, men funktionen og funktionaliteten. Hvis tjenesten for eksempel mangler en god IP-pool, ville den ikke være i stand til at omgå fejlen.

Derfor skal du bruge en VPN, der tilbyder, for at ordne den opdagede fejl i Hotstar VPN

 • God funktionalitet, når det kommer til at omgå sådanne blokader.
 • Høj mængde servere og IP’er, så IP-sortlistning ikke skader VPNs tjenester.
 • Ubegrænset båndbredde, så du kan streame hele dagen lang.

Sådan opdager Hotstar en VPN?

I disse dage er det ikke så vanskeligt at opdage enhver tjeneste, der opretter forbindelse til et netværk eller en anden service. Når alt kommer til alt er den hurtigste måde at spore tjenesten via dens IP-adresse.

IP-detektionspraksis er ved at blive en norm blandt onlinetjenester, især streamingtjenester, der er bundet af regionale tv-spredningsbegrænsningspolitikker som Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer, osv..

Hotstar bruger også den samme praksis til at registrere VPN-tjenester eller VPN IP’er for at sortliste det og forhindre uønskede brugere i at få adgang til indholdet.

Så selv hvis du bruger en proxy-tjeneste til at omgå IP-detektionsmekanismen for Hotstar, vil du ikke være i stand til det, medmindre servicepakkerne får bedre stealth-funktionalitet.

Fix Hotstar VPN Detected Error with PureVPN

Du behøver ikke at bekymre dig om Hotstar VPN-registreret fejl overhovedet, når du har PureVPN på din enhed.

PureVPN giver dig den ultimative mulighed for at omgå de indholdsrestriktioner, der er pålagt af Hotstar og endda dens IP-detektionsmekanisme med stor lethed.

Den gode nyhed for dig er, at det ikke kun er Hotstar, men snesevis af andre populære tjenester er også tilgængelige med PureVPN.

Du får adgang til 300.000+ IP-adresser, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om IP-sortlistning eller VPN-forbud længere.

Desuden har du med dusinvis af VPN-servere i Indien forsikret problemfri forbindelse såvel som hastigheder hele dagen lang.

Så hvis du vil løse den detekterede Hotstar VPN-fejl og hurtig adgang til tjenesten og dens enorme indholdsbibliotek, skal du overveje følgende trin:

 • Få en VPN-forbindelse: Gå til ordresiden og abonner på den ønskede PureVPN-plan.
 • Download og installer: Når abonnementet er afsluttet, skal du gå til downloadsiden og downloade og installere appen.
 • Opret forbindelse til en serverplacering: Gå til streamingtilstand og opret forbindelse til den indiske VPN-server.
 • Stil ind på tjenesten: Gå til Hotstar-webstedet eller -programmet på din foretrukne enhed, og nyd det uden for Indien.

Fix Hotstar VPN Detected Error & Nyd ubegrænset indisk indhold

Hvis du er fan af streamingtjenesten, ville du være glad for at have PureVPN på din enhed. Når du har adgang til tjenesten, kan du nyde ikke kun det indiske indhold, men også alle de andre shows og film over hele kloden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map