Sådan rettes der Der er et problem ved forbindelse til Netflix-fejl


Sådan rettes der Der er et problem ved forbindelse til Netflix-fejl

Offentliggjort: 05. september 2019

Netflix er ikke nyt for irriterende tekniske vejspærringer, som brugerne ofte står overfor, når de streamer. Mens streaminggiganten fortsætter med at frigive løsninger eller rettelser til de rapporterede fejl, fortsætter flere og flere med til listen. Vi ved, hvor frustrerende det kan blive, når du kommer hjem fra en lang træt dag, der er klar til at binge se, se dit yndlings-tv-show, kun for at finde ud af, at en berygtet fejl er klar til at ødelægge din streamingoplevelse. Hvis du også er et offer for den berygtede Netflix ‘Der er et problem med at oprette forbindelse til Netflix’ fejl, kan det sæt af løsninger nedenunder muligvis gøre det for dig.

Hvad der forårsager Netflix ‘Der er et problem med at oprette forbindelse til Netflix’ fejl

Som fejlmeddelelsen i sig selv antyder, at dette problem hovedsagelig er relateret til internetforbindelsen mellem enheden og Netflix-appen. Det kan dog også vises på grund af:

 • Problemer med internetforbindelse med enheden
 • Korrupte eller forældede data på Netflix-appen

Sådan rettes ‘Der er et problem med forbindelse til Netflix’ fejl

Der er ikke en enkelt rettelse til fejlen, men snarere en række løsninger, som du har brug for for at prøve, hvilken der fungerer for dig. Fortsæt med at rulle efter trin for trin-tutorials, og sørg for at prøve dem i stigende rækkefølge.

Løsning 1: Kontroller din internetforbindelse

Da denne irriterende fejl opstår, når Netflix-appen ikke kan oprette forbindelse til netværket, skyldes den hver 8. ud af gange en defekt eller dårlig internetforbindelse. Dårlig refererer ikke kun til en langsom eller forsinket tilslutningshastighed, men andre faktorer, der er nævnt nedenfor, kan også forårsage fejlen.

 • Du bruger enten en proxy-tjeneste eller en VPN for at få adgang til Netflix. Netflix foragte enhver teknologi, der skjuler en brugers IP-adresse, og det er derfor bedst at bruge Netflix uden disse. Hvis du imidlertid gerne vil se Netflix på farten ved hjælp af offentlige Wi-Fi-netværk, og du er bekymret for dit online privatliv og sikkerhed, skal du vælge en pålidelig Netflix VPN, en der faktisk fungerer.
 • Du har indbyggede firewalls til dit hjemmenetværk, der forhindrer adgang til bestemte websteder, herunder Netflix
 • Du bruger et offentligt Wi-Fi-netværk som skole eller hospital til at få adgang til Netflix, som begrænser visse typer internettrafik til at rute

Prøv at skifte til et andet netværk, f.eks. Dine mobildata. Hvis det løser problemet, ligger problemet hos dit nuværende netværk. Hvis fejlen stadig vedvarer, kan du muligvis også tænde for din smartphone og internet routeren for at se, om den fungerer nu. Selv hvis det ikke løser fejlen, kan du prøve løsningen nedenfor.

Løsning 2: Nulstil Netflix-applikationen

Nogle gange kan denne fejl også opstå på grund af korrupte data eller moduler, der er indstillet i dårlig konfiguration i Netflix-appen. Denne almindelige opførsel sker for det meste med smartphones, der for nylig er rodfæstet. Hvis det er tilfældet, kan du løse den irriterende fejl ved at nulstille Netflix-appen ved hjælp af følgende trin.

Bemærk: Trinene nedenfor er til Android. iOS-brugere kan gentage dem pr. deres iOS-enheder.

 • Gå til din smartphone ’Indstillinger’ og gå derefter til ’Apps’
 • Søge efter ‘Netflix’ på listen over apps, og klik på ‘Åben’ at tage til ‘Ejendomme’ Klik derefter på ‘Opbevaring’
 • Når du har åbnet Storage, skal du trykke på ‘Slet data’ eller ‘Ryd cache’ og dette nulstiller Netflix tilbage til dets standardkonfiguration
 • Start Netflix igen, indtast dine legitimationsoplysninger og se, om fejlen er væk. Hvis det er tilfældet, skal du gerne forlade denne side, men hvis den stadig ikke har det, kan du prøve løsningen herunder.

Løsning 3: Geninstaller Netflix-applikationen

Hvis ovenstående to metoder ikke løser fejlen, kan du prøve at geninstallere Netflix-appen på din Android-enhed. Geninstallation ville fjerne alle eksisterende moduler i appen fra den enhed, der muligvis løser fejlen. Sådan kan du gøre det:

 • Åbn din enheds startskærm, hvor apps er placeret, og naviger til ‘Netflix’. Hold Netflix-ikonet trykket, indtil du ser et vindue med ’Fjern’ , og klik derefter på den
 • Når Netflix er fjernet fra enheden, skal du skynde dig at Google Play Butik eller den App butik, søge efter Netflix og klik på ‘Installere’
 • Når appen er installeret, skal du logge ind med dine legitimationsoplysninger, og du er glad for at se Netflix køre og køre
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me