Sådan ændres Netflix-regionen fra ethvert land


Sådan ændres Netflix-regionen fra ethvert land

Offentliggjort: 24. marts 2020


Den bedste måde at ændre Netflix-regioner på og få adgang til flere biblioteker er at bruge en VPN. Ved at bruge PureVPN kan du nemt oprette forbindelse til ethvert lands server og se dine foretrukne tv-shows. PureVPN tilbyder en 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99 for at hjælpe dig med at låse Netflix-regioner op og undgå stress under nedlukningen.

Sådan ændres Netflix-region

Netflix har været med til at producere nogle fantastiske originaler og film mere end nogensinde. Når alt kommer til alt har det nu mere konkurrence at stå imod, samtidig med at seerne er loyale over for dens service.

Men frustration sætter ind, når du ikke finder en blockbuster-flick i dit bibliotek, som en af ​​dine venner i USA har anbefalet dig. Du skummer det komplette katalog, og alligevel ser du intet andet end det indhold, du har set et dusin gange.

Føler du dig hjertebrodt? Det behøver du ikke!

Der er en hurtig måde, du kan ændre din Netflix-region og se tusinder af flere film, tv-shows, docu-serier og andet indhold på.

Hvad du kun har brug for er en VPN.

Sådan ændres Netflix-regionen til ethvert land fra hvor som helst

Et virtuelt privat netværk er netop, hvad du har brug for for at ændre din nuværende Netflix-region og se indholdet fra andre regioner som USA.

Netflix stoler på sine investorer og producenter, når det drejer sig om at beslutte, hvilket indhold eller bibliotek der skal vises til hvilket regionalt publikum. Da det skal overholde tv-licenser og -politikker, kan det ikke blot udsende noget indhold til ethvert land.

Derfor sporer Netflix hver indgående IP gennem forskellige fremgangsmåder og placerer regionale begrænsninger.

Da din IP er kilden til problemet, kan du få dette problem til at forsvinde på et øjeblik ved hjælp af en VPN. Når du står bag en VPN-forbindelse, kan du forfalske eller ændre din IP til ethvert område, du kan lide.

I sidste ende kan du få adgang til og se indholdet i din ønskede region hvor som helst. Sådan kan du ændre din Netflix-region til ethvert land med PureVPN:

 • Vælg din ønskede PureVPN-plan og tilmeld dig
 • Download den ønskede app til din enhed, og installer
 • Start appen ved hjælp af legitimationsoplysninger
 • Gå til fanen Populære websteder
 • Rul for at finde Netflix US
 • Hit tilslut og skift Netflix-region til USA på et øjeblik

Er Netflix tilgængelig i andre lande?

Ja, streamingtjenesten er tilgængelig i mange lande. Faktisk er det tilgængeligt i mere end 180 regioner over hele kloden. Det er måske en af ​​de sjældne få streamingtjenester, der har så massiv dækning.

Men du kan støde på nogle gener, hvis du rejser til et andet sted eller flytter. For eksempel kan du muligvis ikke få adgang til MY LIST-funktionen i Netflix, når du rejser til udlandet.

Du bliver også nødt til at justere dine indstillinger for forældrevejledning.

I tilfælde af at du flytter og planlægger at abonnere på streamingtjenesten fra din nye placering, bliver du nødt til at bære prisdiskriminering på grund af valutaforskelle.

Desuden har streaminggiganten opdelt indhold i henhold til radio- og tv-licenserne i disse regioner. For eksempel har den canadiske region adgang til omkring 55% af Netflix originale bibliotek.

Ligeledes, hvis du rejser til eller flytter til Australien, får du kun adgang til 35% af tv-serierne og filmene. Tilsvarende har hver region noget begrænset adgang til Netflix komplette katalog, undtagen USA.

Derfor kan det være nødvendigt, at du ændrer din Netflix-region, hvis du ønsker at få adgang til tusinder af mere indhold med dit nuværende abonnement.

Hvorfor de fleste brugere ændrer Netflix-region til USA

Som nævnt tidligere har det amerikanske bibliotek det komplette indholdskatalog, som Netflix ejer i øjeblikket. Det er på grund af, at næsten alle Netflix-seere i andre lande vil have adgang til det amerikanske Netflix-bibliotek.

Bortset fra det klemmer det amerikanske bibliotek en enorm liste over fantastiske tv-shows såvel som film, der er eksklusivt for denne region alene. For eksempel kan du ikke finde følgende titler i andre regionale biblioteker i Netflix, såsom Tremors 5, The Secret Life of Pets 2, Bird Brain, Killer Hurricanes, Sin City og The Rounders, for at nævne nogle få.

Hvis du er interesseret i at udforske indhold fra udenlandske studios, kan du også gøre det ved at abonnere på en VPN, der giver adgang til Netflix’s flere regioner. (Mere om det fremover)

Sådan ændres Netflix-regioner på enheder, der bruger populært

Hvis det er din Android, Windows, iOS eller Mac, er det let at konfigurere en VPN og ændre Netflix-regionen. Som nævnt tidligere behøver du kun at konfigurere PureVPN-appen og tjek på fanen Populære websted for at ændre dit Netflix-land.

Men du kan ikke forvente det samme for enheder, der ikke er kompatible med en VPN. Men rolig ikke. Der er en nem løsning, hvorigennem du kan ændre din Netflix-region på dine foretrukne enheder.

Her er de følgende trin, du skal tage for at ændre din Netflix-region på PS4, Xbox One, Samsung Smart TV og LG Smart TV:

 • Installer PureVPN på din foretrukne router
 • Tilslut din spilkonsol eller Smart TV til den VPN-aktiverede router
 • Brug en af ​​følgende servere til at oprette forbindelse til vores dedikerede Netflix US-server:
 • abc1.ptoserver.com eller abcgo.pointtoserver.com eller netflix-us.pointtoserver.com
 • Få adgang til og se Netflix på dine ønskede enheder

Ofte stillede spørgsmål

Er gratis VPN’er gode til at ændre din Netflix-region til ethvert land?

Gratis VPN-tjenester er ofte det første valg blandt VPN-brugere. Hvem ønsker trods alt ikke en freebie? Uanset dens popularitet er gratis tjenester overhovedet ikke så pålidelige sammenlignet med betalte tjenester.

For det første kan en gratis service hjælpe dig med at ændre Netflix-regionen i dag, men du kan aldrig være sikker på i morgen. Netflix er temmelig streng, når det kommer til overvågning af VPN-tjenester og forbud mod IP-puljen.

Da gratis tjenester ikke har en god infrastruktur og en enorm IP-pool, kan de aldrig komme sig efter forbud. Derudover er gratis tjenester også tilbøjelige til Netflix-proxyfejlproblemer, som betalte VPN’er let kan løse.

Der er en anden grund til, at du måske ikke ønsker at vælge nogen gratis VPN-tjenester overhovedet, og det er problemer med datalogning. Gratis tjenester gemmer brugernes data og sælger dem til tredjepart, såsom annoncører.

Det logiske valg for enhver person er at vælge en premium VPN-service som PureVPN og få problemfri adgang til Netflix US og andre biblioteker hele året rundt.

Hvilke landenes versioner af Netflix er tilgængelige på PureVPN?

PureVPN tilbyder adgang til op til syv Netflix-biblioteker, som seerne kan få adgang til hvor som helst i verden. Vores app kan give dig adgang til Netflix USA, UK, Australien, Canada, Japan, Frankrig og Tyskland.

Du kan nemt få adgang til de regionale biblioteker på Netflix på din enhed via vores apps. Og hvis du bruger en enhed såsom en spilkonsol, hvor du først skal installere VPN på din router, kan du ændre Netflix-region med landenes servere, der er nævnt her:

For Netflix US:

abc1.ptoserver.com

abcgo.pointtoserver.com

netflix-us.pointtoserver.com

For Netflix Australien:

streaming-au-tcp2.ptoserver.com

streaming-au-udp2.ptoserver.com

For Netflix Canada:

ca2-ovpn-tcp.pointtoserver.com

ca2-ovpn-udp.pointtoserver.com

For Netflix Tyskland:

streaming-de-tcp2.ptoserver.com

streaming-de-udp2.ptoserver.com

For Netflix Japan:

jp2-ovpn.pointtoserver.com

For Netflix Frankrig:

streaming-fr-tcp2.ptoserver.com

streaming-fr-udp2.ptoserver.com

Hvorfor er Netflix bedre i andre lande?

USA er ikke det eneste bibliotek, hvor du kan se fantastiske tv-shows og film. Faktisk er udenlandske undersøgelser også i centrum ved at tilbyde noget godt indhold.

Du kan føje mere til din oversigt over oversigt ved at få adgang til det udenlandske Netflix-indhold, som ikke er tilgængeligt i din region.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map