Sådan kan du se film uden Wi-Fi gratis


Sådan kan du se film uden Wi-Fi gratis

Streamingtjenester som Netflix og Amazon prime video har gjort det muligt for os at indhente vores foretrukne og hotteste tv-shows. Streaming har dog stadig en stor ulempe, at de er nødt til at have adgang til internettet på alle tidspunkter.


Det betyder, at de slet ikke er fordelagtige, når de rejser til udlandet. Men ikke at bekymre dig, de bedste streamingtjenester giver nu folk mulighed for at se film offline. Derudover er det hele gratis som en del af standardkontoen. Desuden vil vi i denne vejledning give en komplet beskrivelse af, hvordan du kan se film uden Wi-Fi gratis. Den bedste del er gratis og fuldstændig lovlig.

Netflix

Du kan downloade gratis film til at se offline på Android og andre platforme, der er integreret i dit almindelige abonnement. Download af indhold tæller ikke antallet af skærme, som du har lov til at se dem på.

Imidlertid kan ikke alt indhold downloades, men se efter en pil nedad på dine kompatible enheder, der sikrer indholdet, som at du kan se en film uden Wi-Fi. Netflix har bevist sig verden over som en af ​​de bedste måder at downloade film eller andet indhold på.

Hvis du vil vide, hvordan du kan se film uden Wi-Fi gratis ved hjælp af Netflix, er det meget grundlæggende: du skal downloade Netflix-applikationen direkte på din pc i stedet for at bruge din browser.

Der er en Netflix-app tilgængelig i Google Play Store og Microsoft Store, som du kan downloade for at få adgang til disse streamingtjenester. Desværre har Linux eller mac ikke en Netflix-app tilgængelig, så den har ikke mulighed for at se film offline.

Netflix gør det temmelig let at søge efter film, der kan downloades, ved at indtaste et genrenavn eller eventuelle specifikke nøgleord relateret til dit valg. Desuden har den også fået sit ry på grund af dets høje overførselshastigheder, men dette vil variere baseret på din forbindelsestype og hastighed. Imidlertid kan de fleste mennesker se gratis film uden download eller offline også.

Amazon prime video

Det er let at downloade film for at se offline fra Amazon prime video. Når du gennemser alle indstillinger, skal du vælge “Gratis til mig” indstillingen øverst på skærmen i applikationen. Alt på Amazon prime kan downloades og ses offline uden Wi-Fi.

Sådan downloades film på en bærbar computer er meget enkel. Vælg blot download-knappen under beskrivelsen af ​​den valgte film, og direkte derefter til mine ting for at få adgang til alle dine offline film.

En af de konkrete fordele ved Amazon Prime er den omfattende samling af filmdownloads, den tilbyder, med sortiment på tværs af alle slags genrer, herunder børnevenlige valg.

Derudover tilbyder Amazon Prime meget mere i sin pakke med adgang til hørbare serier, musiknumre, e-bøger og mange andre lovende fratræden med medlemskab. Amazon prime video er tilgængelig på tværs af flere platforme som Android eller IOS, og er en af ​​de bedste måder at downloade film eller streame dem online.

STREMIO

Ser du frem til at indsamle en vis indsigt og motivation i løbet af din rejsetid? STREMIO sørger for, at hullet er fyldt. Du kan nemt downloade indhold til at se det senere offline på din bærbare computer og sørge for at tage det under hele din rejse.

STREMIO kan vise sig at være en pålidelig rejsekammerat under hele din rejse, så sørg for at installere den på din enhed før afgang. STREMIO tilbyder over 2000 indhold til download og inkluderer undertekster til flere sprog.

Når du har søgt efter STREMIO-samtaler, der synes at være værd, skal du trykke på pilen for at downloade film for at se offline. STREMIO tilbyder også en kreativ funktion ved at oprette brugerdefinerede afspilningslister til at bestemme dit valg af emner, du kan lide, så du kan se dem i din fritid uden at forbruge din dyrebare tid på browsing.

I modsætning til mange andre apps nævnt ovenfor giver denne app indhold gratis, hvilket gør det til et fremragende valg at være lysere på dine lommer.

Google spiller film og tv

Du kan downloade Google play-film offline, så du kan downloade film og tv-shows på tværs af fem enheder. Hvis du ejer en IOS-enhed, kan du ikke foretage køb i appen. Det gælder dog ikke for Android-brugere.

At finde indhold på Google Play er let takket være det forenklede layout. Det ligner Amazon Prime, så du hurtigt kan finde, hvilke film du skal se på ethvert tidspunkt og sted. At være i stand til at downloade dine film og tv-shows på dine bærbare enheder, især når du rejser med børn, giver ro i sindet og hvinefri rejse gennem din fritidsrejse.

YouTube-præmie

Du kan downloade film til at se offline på en bærbar computer ved hjælp af YouTube, hvis du kan finde det. Der er en download-knap knyttet til hver videobeskrivelse, men kræver en premium-abonnementstjeneste for at få den til at fungere. YouTube-premiumtjenesten har sine frynsegoder ved at give adgang til millioner af annoncefrie videoer og inkluderer også YouTube-musik. Desuden tillader det forældrekontrol til kontrol af visningsaktivitet for børn.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me