Sådan kan du se BBC iPlayer på Kodi


Contents

Sådan kan du se BBC iPlayer på Kodi

I denne guide lærer du, hvordan man ser BBC iPlayer på Kodi hvor som helst uden for Storbritannien ved hjælp af addons og en VPN. Få PureVPN for kun $ 0,99 for at streame BBC iPlayer på Kodi og nyd fantastiske shows under dette kedelige lockdown.

** Opdatering: En nyere, bedre version af vores Kodi-app er ude! Vi har rettet nogle fejl & introducerede større præstationsforbedringer. Opgrader den eksisterende app til version 1.5.0 (hvis du ikke allerede har gjort) fra her.**

BBC iPlayer er den mest populære on-demand og live streaming service i Storbritannien, hvor du kan se live tv-kanaler, lytte til indspillede og live radioudsendelser, indhente tv-shows og programmer, du har gået glip af, samt se andet eksklusivt indhold.

Da BBC iPlayer kun fungerer i England, kan du ikke få adgang til og se det fra udlandet. Tilsvarende, når du prøver at se et tv-show med iPlayer WWW – BBC iPlayer’s officielle Kodi-tilføjelse – vises følgende fejl.

BCC iPlayer TV Kodi

Bekymre sig dog ikke! I denne dybdegående guide viser vi dig nøjagtigt, hvordan du kan se BBC iPlayer på Kodi hvor som helst i verden. Men inden vi går videre til det, lad os se nærmere på, hvorfor det er så vigtigt at have en VPN til Kodi.

Hvorfor bruge en VPN med Kodi?

Talrige Kodi-tilføjelser er geobegrænsede, hvilket betyder, at de kun kan fås adgang til fra bestemte regioner. For at omgå disse digitale forhindringer og se indholdet i enhver Kodi-tilføjelse, bliver du nødt til at forfalde din rigtige placering.

Det er her, et virtuelt privat netværk (VPN) kommer i spil og giver dig mulighed for at ændre din virtuelle placering til den i ethvert land i verden, så du kan nyde uafbrudt adgang til alle Kodi-tilføjelser og deres indhold.

Hent BBC iPlayer på Kodi

Kodi trives med Kodi-tilføjelser. Dens tilføjelser er det, der holder samfundet aktivt engageret i streaming-aktiviteter. Som med andre geografiske begrænsninger, er Kodi-tilføjelser også underlagt geo-begrænsninger, hvilket betyder, at du kun kan få adgang til dem fra bestemte regioner. Heldigvis er der en genial måde at omgå denne regionale begrænsning, og den er kendt som en VPN.

Med et virtuelt privat netværk som PureVPN kan du få øjeblikkelig adgang til ethvert Kodi-tilføjelse og forkæle din rigtige placering til praktisk talt ethvert land i verden. Nyd en problemfri internetforbindelse og adgang til alle Kodi-tilføjelser og deres indhold med PureVPN.

Se denne video for at installere og konfigurere Kodi VPN på din enhed:

Sådan installeres BBC iPlayer på Kodi?

BBC iPlayer tilbyder en bred vifte af tv-shows, film, dokumentarer, nyheder og sport til din streaming fornøjelse. Før du imidlertid kan bruge den officielle tilføjelse til at se dit yndlingsindhold i England, skal du først installere det:

1. Åbn Kodi V17, og vælg Tilføjelser i startskærmmenuen.

BCC iPlayer TV Kodi Trin 1

2. Klik på pakkesymbolet i øverste venstre hjørne.

BCC iPlayer TV Kodi Trin 2

3. Vælg Installer fra depot.

BCC iPlayer TV Kodi Trin 3

4. Vælg Kodi Add-on repository på listen.

BCC iPlayer TV Kodi Trin 4

5. Vælg nu Video-tilføjelser.

BCC iPlayer TV KodiStep 5

6. Vælg iPlayer WWW på listen.

BCC iPlayer TV KodiStep 6

7. Vælg Installer nederst til højre.

BCC iPlayer TV KodiStep 7

8. Vent på den tilføjede installerede anmeldelse.

BCC iPlayer TV KodiStep 8

9. Voila! Du har installeret iPlayer-tilføjelsen med succes på din Kodi-enhed.

BCC iPlayer TV KodiStep 9

Sådan omgås BBC iPlayer-begrænsning?

Nu hvor du ved, hvordan man får BBC iPlayer på Kodi, så lad os diskutere, hvordan man kan omgå dens begrænsninger med PureVPN. Som nævnt tidligere, hvis du forsøger at streame en film eller et tv-show på iPlayer WWW fra udlandet, får du en fejlmeddelelse om, at BBC iPlayer kun kan ses i England.

Nå, her er hvordan man kan omgå denne fejl en gang for alle:

1. Vælg Tilføjelser i startskærmmenuen.

BCC iPlayer TV KodiStep 10

2. Rul ned, og vælg Program tilføjelser.

BCC iPlayer TV KodiStep 11

3. Naviger til PureVPN-tilføjelsen, hold Enter-knappen nede i et par sekunder, og vælg derefter Indstillinger.

BCC iPlayer TV KodiStep 12

4. Når du har indtastet Brugernavn og Adgangskode leveret af PureVPN, skal du vælge Ok og starte add-on.

BCC iPlayer TV KodiStep 13

5. Vælg Skift eller afbryd VPN-forbindelse.

BCC iPlayer TV KodiStep 14

6. Rul ned, og vælg Storbritannien (UDP).

BCC iPlayer TV KodiStep 15

7. Vent et par sekunder på, at VPN-forbindelsen etableres.

BCC iPlayer TV KodiStep 16

8. Når forbindelsen er etableret, kan du gå videre og nyde det indhold, du ønsker på iPlayer WWW.

BCC iPlayer TV KodiStep 17

9. Naviger til iPlayer WWW, hold enter-knappen nede i et par sekunder, og vælg derefter Indstillinger.

BCC iPlayer TV KodiStep 18

10. Stryg aktivering af BBC ID-skift, indtast dit brugernavn og adgangskode, og vælg Ok.

BCC iPlayer TV KodiStep 19

11. Når det er gjort, skal du starte iPlayer WWW-tilføjelsen og nyde at streame det ønskede indhold uden forhindringer!

BCC iPlayer TV KodiStep 20

Stream BBC iPlayer på Kodi med BBC iPlayer Add-on (Kort gennemgang)

BBC er en verdensomspændende kanal, og dens BBC iPlayer er ikke anderledes. Den streaming medieafspiller er tilgængelig på en lang række enheder, inklusive mobiltelefoner og tablets, personlige computere og smart-tv.

Med hundreder af kanaler producerer BBC iPlayer nogle af de bedste komedier, dramaer, dokumentarer og andre programmer, der er elsket af publikum. Den bedste del er, at det ikke har nogen reklamer imellem, der kan ødelægge din streamingoplevelse.

Når du er tilsluttet PureVPN, kan du få adgang til BBC iPlayer-tilføjelse og nemt at streame alt af BBCs live streaming og on-demand indhold på Kodi. Det er kendt, at tilføjelsen fungerer godt det meste af tiden uden at gå på kompromis med HD-streaming.

Layouten af ​​tilføjelsen er pænt udført, hvor du nemt kan finde det indhold, du leder efter. Det kan være et tv-show, en film, et program eller en dokumentar, BBC iPlayer er vært for meget indhold.

Hvis du er interesseret i at vide, hvilke typer indhold der tilbydes af BBC iPlayer, inden du går over og abonnerer, er her genren af ​​indhold, de tilbyder:

  1. Reality programmer
  2. Livsstil
  3. Film
  4. Nyheder og aktuelle anliggender
  5. Drama
  6. Komedie

For alle IPTV-fans derude, vil du være glad for at vide, at BBCs kanaler kan streames gratis med iPlayer WWW-tilføjelsen. Da det er en officiel Kodi-tilføjelse, finder du brugeroplevelsen og indholdskvalitet som fremragende med strømme i topkvalitet, detaljerede beskrivelser for hvert show / afsnit samt selvforklarende menuer.

Det endelige ord

Det er alt, hvad det kræver for at konfigurere BBC iPlayer-tilføjelse på Kodi. Par det med PureVPN, du er i en fantastisk streamingoplevelse som aldrig før.

Kom omkring regionale begrænsninger og stream BBC iPlayer, uanset om du rejser lokalt eller internationalt. Følg blot de ovenfor nævnte retningslinjer, og du er god til at gå.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me