Sådan kan du se BBC iPlayer i New Zealand


Sådan kan du se BBC iPlayer i New Zealand

Brug for at se BBC iPlayer i New Zealand? Brug derefter en VPN på din enhed, IOS, Android eller Amazon Fire TV. Brug PureVPN til at overvinde BBC iPlayer-blokke i New Zealand og se fantastiske tv-shows overalt. PureVPN giver en ny 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99 for første gang for at hjælpe dig med at få adgang til BBC iPlayer derhjemme og forhindre nedlukningsspænding.


Se BBC iPlayer i New Zealand

BBC iPlayer er blandt de bedste streamingtjenester rundt omkring. Kanalen er allerede populær blandt det britiske publikum. Men mens briterne fortsat nyder kanalen i deres land, vil du ikke kunne få adgang til kanalen i New Zealand, medmindre du har PureVPN.

Kanalen kan prale af meget fantastisk indhold på sit netværk. Det inkluderer noget fantastisk originalt indhold, som du ikke kan se andre steder. Noget af dets utrolige indhold inkluderer Killing Eve og Our Girl. Og hvis du er fan af komedieserier, vil du meget gerne se Emmy-nominerede Fleabag-serien.

Hop til…

Kan jeg se BBC iPlayer i New Zealand?

Desværre har du ikke direkte adgang til det på New Zealand. Kanalen er begrænset i alle lande undtagen Det Forenede Kongerige. En masse kanaler følger denne politik om at begrænse deres indhold i udlandet, og BBC iPlayer er en af ​​dem.

Lige nu er kanalen kun tilgængelig i USA, Australien og England. Dette betyder, at alle, der bor i New Zealand, ikke kan få adgang til kanalen i deres land.

Men heldigvis er der en måde, der kan hjælpe dig med at streame den i New Zealand. Hvis du bruger PureVPN og ændrer din IP-placering til et af de lande, der er nævnt ovenfor, vil du kunne få adgang til og nyde BBC iPlayer i New Zealand.

Sådan kan du se BBC iPlayer i New Zealand

De fleste kanaler rundt om i verden har placeringsbegrænsninger på deres kanaler, der tillader folk fra andre lande at få adgang til kanalen. Tjenesten følger den samme strategi om kun at holde sin kanal begrænset til nogle lande.

Disse begrænsninger er meget irriterende for enhver streamingentusiast. Og det bliver værre, når du er klar over, at du ikke kan se det originale indhold på den kanal, som du ikke finder andre steder.

Heldigvis er der en måde at undgå disse begrænsninger og nyde dit yndlingsindhold overalt med PureVPN.

PureVPN giver dig adgang til dine yndlingskanaler hvor som helst. Du kan nemt få adgang til og se kanalen i New Zealand, hvis du har et PureVPN-abonnement. Tjenesten lader oprette forbindelse til en server i England. Din nye britiske IP-placering skal give dig adgang til den let.

Sådan får du BBC iPlayer i NZ?

Følg disse trin vil hjælpe dig med at se det i New Zealand:

 1. Gå til PureVPN-webstedet, og tilmeld dig en præmieplan
 2. Hent PureVPN-app til din streamingenhed, og installer den
 3. Start appen, og log ind med dit brugernavn og din adgangskode
 4. Vælg UK fra listen over tilgængelige lande
 5. Vent til PureVPN får forbindelse til den bedste server i England
 6. Når du er tilsluttet, kan du besøge BBC iPlayer websted eller starte appen
 7. Du kan nu streame alt indhold på BBC iPlayer

Hvad går du glip af?

Fra et eventyrligt fantasyshow (Doctor Who) til sjove sjove serier (King Gary) og højenergidansekonkurrence (The Greatest Dancer), der er utallige tv-shows, du måske går glip af at se, hvis du ikke har adgang til BBC iPlayer . Nogle af de mest populære shows på BBC iPlayer inkluderer:

 • Død i paradis
 • Storyville
 • Spiser med min eks
 • Top Gear
 • The Graham Norton Show
 • Wisting
 • Retssagen mod Christine Keeler

Sådan får du adgang til tv-shows på BBC iPlayer?

Du kan nu streame BBC iPlayer og andet regionsspecifikt indhold ved hjælp af PureVPN. Hvis du bor i New Zealand eller uden for Storbritannien, skal du bruge følgende trin for at se dine foretrukne tv-shows på BBC iPlayer.

 • Start PureVPN-appen
 • Opret forbindelse til en britisk server
 • Tilmeld dig BBC iPlayer
 • Indtast en 8-cifret kode
 • Gennemse en lang række tv-shows

Sådan kan du se BBC iPlayer på dit Smart TV?

Når du har fået PureVPN, kan du få adgang til BBC iPlayer og alle de spændende tv-shows, der er tilgængelige gratis. Hvis du imidlertid vil have adgang til BBC iPlayer på dit tv snarere end streaming af shows på din telefon eller bærbare computer, har vi en problemfri effektiv løsning til dig. Følgende er et par afgørende skridt, du skal tage for at se Top Gear eller Fleabag på dit smart TV:

 • Opret en BBC-konto
 • Installer PureVPN og BBC iPlayer-app på dit Smart TV
 • Brug PureVPN til at oprette forbindelse til en britisk server
 • Log på din BBC iPlayer-konto
 • Registrer din BBC-konto ved hjælp af en sikker 8-cifret kode
 • Indtast koden, og tryk på bekræftelsesknappen
 • Nyd regionblokeret indhold med lethed

Hvorfor bruge PureVPN?

PureVPN er bestemt blandt de bedste streamingtjenester i verden. Det er også den mest pålidelige VPN, der er i branchen i over ti år. PureVPN er en af ​​de meget få VPN-tjenester, der faktisk har certificering af at være No-Log VPN’er, hvilket betyder, at det gemmer nul logfiler for brugeren.

Blandt de mange funktioner, som VPN-tjenesten tilbyder, inkluderer kryptering af militær kvalitet. Tjenesten tilbyder mange forskellige protokoller, blandt hvilke den mest sikre giver den mest robuste ende-til-ende-kryptering. Dette gøres for at holde dig sikker og anonym på nettet og for at sikre, at ingen enhed kan spore, hvad du laver.

Disse funktioner tilføjer en masse værdi til forbrugeren. Men det er ikke alt. PureVPN er endnu bedre, når det kommer til at tilbyde streamingfunktioner til sine brugere.

Med PureVPN kan du oprette forbindelse til et stort servernetværk på 2.000+ servere i 140 lande. Dette enorme servernetværk sikrer, at du får fuld online frihed. Du kan få adgang til masser af kanaler fra New Zealand, selvom de ikke oprindeligt er tilgængelige i landet. Desuden tilbyder tjenesten de hurtigste VPN-hastigheder, så du kan nyde en komplet bufferfri oplevelse.

Svimlende funktioner i PureVPN

Omgå lokalitetsspecifikt indhold

PureVPN forhindrer hovedpine ved at finde ud af, hvordan man får adgang til ethvert regionlåst indhold. Dette er den største fordel ved at bruge PureVPN til binge-watchers der elsker streaming af hele sæsoner i weekenden.

Sikker Wi-Fi

Du har muligvis ingen anelse, men du udsætter din digitale identitet for mange cyberattacks, selvom du bruger dit hjemme-Wi-Fi. PureVPN beskytter dog din IP-adresse og din browserhistorie, mens du nyder Dublin-mord eller Peaky Blinders på BBC iPlayer.

Bufferfrit internet

Langsomt internet kan være en humørmorder, især når du er tilsluttet dit yndlings-tv-program og er helt placeret. PureVPN kan dog hjælpe dig med at streame tv-shows uden en enkelt fejl eller en irriterende annonce.

Problemfri oplevelse

PureVPN er udelukkende fokuseret på at tilbyde utrolige oplevelser til forbrugere, der leder efter et værktøj til at streame online-indhold uden regionale grænser. Det hjælper dig med at få adgang til en uendelig liste over regionsspecifikke tv-shows og film på BBC iPlayer.

Endelige takeouts

Ved hjælp af PureVPN kan du nu få adgang til en lang række tv-shows, der er tilgængelige på BBC iPlayer. PureVPN kan hjælpe dig med at forbedre internethastighed, break pass region-specifikt indhold (BBC iPlayer) og flere andre geografisk begrænsede streamingwebsteder, der inkluderer Netflix, Hulu eller Disney Plus. Hvis du er en hyppig rejsende og søger efter en langsigtet løsning for at få adgang til flere streamingwebsteder over hele verden, skal du få PureVPN, en pålidelig VPN-løsning til alle.

Så hvad venter du på? Få PureVPN nu for at få adgang til BBC iPlayer i New Zealand.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map