Sådan installeres Kodi VPN – En komplet guide til alle dine enheder


Sådan installeres Kodi VPN – En komplet guide til alle dine enheder

Opdateret: 3. nov. 2019

Lær hvordan du installerer Kodi VPN på din enhed for at få adgang til flere tilføjelser og nemt gå rundt i ISP-blokke. Brug af PureVPN kan hjælpe dig med at overvinde ISP-blokke og throttling hvor som helst. PureVPN tilbyder også en ny 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99 for at hjælpe Kodi-abonnenter med at få adgang til andre tilføjelser i denne lockdown-periode.

img

** Opdatering: En nyere, bedre version af vores Kodi-app er ude! Vi har rettet nogle fejl & introducerede større præstationsforbedringer. Opgrader den eksisterende app til version 1.8.0 (hvis du ikke allerede har gjort) fra her.**

Næsten alt er gratis på Kodi. Hvis du vil se live tv, eller hvis du er interesseret i at binde dine foretrukne tv-shows og film, har Kodi det hele. Du skal bare hente de rette tilføjelser, som giver dig adgang til alt dit foretrukne indhold.

Kodi er dog ikke sikker. Da det er en open source-platform, er der tusinder af addons, som ikke er reguleret eller modereret. Nogle af dem er blevet beskyldt for at have spioneret på brugere, mens andre har ført til hackere til at få adgang til brugernes fortrolige data.

Kodi-tilføjelser er tilgængelige for dig til at streame film, tv-shows, live tv, sport, dokumentarer, nyheder og så meget mere. Kodi VPN er blevet en one-stop-løsning for binge watchers.

Bortset fra den uendelige fordel, Kodi-tilføjelsestilbud tilbyder, er der en stor ulempe, og det er regionale begrænsninger. Hundrede tusinder, hvis ikke millioner af Kodi-tilføjelser er lokationslåst indhold og kan ikke fås adgang uden for deres respektive regioner.

Tilsvarende kan problemer med krænkelse af ophavsret og DMCA’er få dig i problemer med de retshåndhævende myndigheder. Men du kan nemt få adgang til begrænset indhold med tilføjelser og forblive anonym online med Kodi VPN.

Hvorfor har du brug for en VPN til Kodi?

Millioner af mennesker over hele kloden har Kodi installeret på flere operativsystemer og hardwareplatforme såsom fjernsyn og fjernbetjeninger. Da Kodi giver brugerne mulighed for at afspille og se de fleste online streamingmedier såsom videoer, musik og podcasts sammen med digitale mediefiler fra lokale og netværkslagringsmedier, har Kodi-brugere brug for den indbyggede kapacitet til en VPN for at hjælpe dem med at få adgang til placeringsblokeret tilføjelser og indhold tilgængeligt i forskellige regioner.

PureVPN er en stor tro på ubegrænset tilgængelighed. Dens funktioner giver dig mulighed for at surfe overalt på internettet og streame dine yndlingskanaler som Netflix US, Hulu, Amazon Prime osv., Med de bedste hastigheder. Med vores Kodi VPN kan du drage fuld fordel af Kodi og alle dens funktioner og tjenester.

Desuden hjælper en god VPN-service også med at bekæmpe internetdrevne angreb fra hackere og overvågningsbureauer. Sammen med sikkerhedsfordelene ved en VPN forbedrer denne kombination sjov og underholdning. De, der foretrækker kabelskæringstjenester frem for kabel-tv, forstår vigtigheden af ​​en VPN-service.

Hvordan bruges Kodi med VPN? [Video]

Hvordan hjælper en VPN med Kodi?

Kort sagt giver en Kodi VPN ikke kun internetbrugere mulighed for frit at surfe på Internettet ved at oprette forbindelse til forskellige VPN-servere rundt om i verden gennem sit globale netværk, men det maskerer også deres IP-adresse, hvilket gør dem helt usynlige for cyberkriminelle, hackere, og agenturer fra tredjepart

Kodi kan konfigureres på forskellige enheder som Android, IOS, Linux, Windows, Mac OS, Xbox og PlayStation.

Med en Kodi VPN kan du gøre følgende:

 1. Streaming i høj hastighed: Du kan nyde streaming af indhold i lynhurtig hastighed med en Kodi VPN uanset hvor du er i verden.
 2. Nem at installere et-klik-forbindelse: Installation af en Kodi VPN er meget lettere, end du tror. Med et enkelt klik omdirigeres du til downloadsiden for en bestemt enhed, og processen begynder øjeblikkeligt.
 3. Gennemse med 100% anonymitet: Med den bedste Kodi VPN behøver du ikke at bekymre dig om, at din internetudbyder gider din hastighed, eller tredjeparter overvåger dine internetaktiviteter. Du kan ikke opdages fuldstændigt på nettet!

Er Kodi lovlig?

Kodi er ikke ulovlig. Mange indholdsproducenter og mediehuse hader det dog. Da Kodi er open source, kan enhver oprette enhver form for plugin, der kan bruges til at få adgang til indhold fra uautoriserede kilder.

Bare fordi nogle få mennesker misbruger Kodi for at få adgang til piratkopieret indhold, ville det være uretfærdigt at forbyde eller begrænse Kodi. Prøv at forstå det på denne måde; der er gud drivere og der er udslæt drivere. Den kendsgerning, at der findes eksplosive chauffører, gør ikke bilen til en dårlig opfindelse.

Vidste du, at en stor del af Internettet er skjult for dig? Det er her Kodi VPN’er kommer ind. De giver Kodi-brugere adgang til skjult indhold såsom begrænsede live-streams og addons.

Sådan konfigureres Kodi på forskellige enheder (Windows / Mac / Android / iOS / Apple TV)

Sådan kan du konfigurere Kodi på dine enheder:

Sådan installeres Kodi på Windows

Opsætning af Kodi på din Windows 7, 8 eller Windows 10 er lettere og ligetil end andre operativsystemer. Sådan gør du:

 1. Gå til Download-siden på Kodi og vælg 32Bit-installatør.
 2. Hvis du er en almindelig bruger af Windows OS, ser du de almindelige indstillinger: Løb, Gemme eller Afbestille.
 3. Vælge Gemme for at downloade applikationen på det ønskede sted.
 4. Dobbeltklik på den downloadede fil for at installere Kodi.
 5. Under installationen bliver du muligvis bedt om at følge nogle lette trin. Det er bedst at gå med standardindstillingerne.
 6. Færdig!

Sådan konfigureres Kodi på Mac

For Mac-elskere kan Kodi konfigureres på deres Mac-enheder. Sådan kan du konfigurere Kodi på din Mac:

 1. Start med at downloade Kodis seneste app til din Mac. Husk, at appen kommer i et diskbilledformat.
 2. Dobbeltklik på filen for at åbne den. For at installere den app på din Mac skal du blot Træk Kodi-ikonet i Applikationer folder.
 3. Prøv nu at åbne Kodi-appen.
 4. Selvom det afhænger af din nuværende Gatekeeper indstillinger, kan du få en fejl ved din første prøve, der ville være sådan som dette: kan ikke åbnes, fordi det er fra en uidentificeret udvikler. For at komme omkring det, kan du ganske enkelt CMD + Klik Kodi-appen, og vælg Åben at spille Kodi. Eller du kan også gå til din OSX Sikkerhed & Privatliv indstillinger fra Systemindstillinger menu, og vælg Overalt hvor det står Tillad applikationer, der er downloadet fra.
 5. Viola! Du er nu klar til at overse Kodi.

Sådan installeres Kodi på Android

Du kan altid nyde Kodi på dine Android-drevne enheder. Alt hvad du skal gøre er at følge disse enkle trin:

 1. Gå til din Android-menu, og kig efter Indstillinger.
 2. Åben Indstillinger og gå derefter til Sikkerhed menu.
 3. Se efter Ukendte kilder og markér afkrydsningsfeltet for at aktivere det. Funktionen giver dig mulighed for at installere Kodi-appen til Android.
 4. Gå nu til Google PlayStore at hente og nyde den nyeste Kodi-app.
 5. Du skal gennemgå de samme trin for dit Android TV, da menuerne er ens på tværs af appen.

Sådan installeres Kodi på iPhone / iOS

Opsætning af Kodi på din iOS er en enkel og nem proces, der ikke tager for meget af din tid. Det bedste er, at Kodi-installationsprocessen er den samme på tværs af forskellige iOS-enheder som iPhone, iPad, iPod Touch, iPad Mini og iPad Pro:

Hvis du vil nyde Kodi på din iPhone eller en anden iOS-drevet enhed, skal du downloade følgende vigtige filer:

 • Den seneste Kodi deb-fil.
 • IOS-appsangeren.
 • Xcode-applikationen, der er tilgængelig i Mac App Store.

Når du har downloadet de nævnte filer, lad os gå videre til Kodi-opsætningen:

 1. Start med at forbinde din iPhone eller en anden iOS-drevet mobilenhed til din Mac. Når enheden er tilsluttet, skal du åbne det Xcode-program, du har downloadet fra Mac App Store.
 2. Vælg nu Opret et nyt Xcode-projekt, derefter Ansøgning med enkelt visning, og klik Næste.
 3. Udfyld produktnavn og Organisationsidentifikationsfelter. Klik derefter på Næste.
 4. Du bliver bedt om at gemme filen, som du kan gemme på skrivebordet. Klik skab.
 5. Det er op til dig, om du vil dele kontaktoplysningerne med Xcode, da appen normalt beder om denne tilladelse. Det er dog ikke obligatorisk!
 6. Vælg Løs problemet, der åbner en dialogboks. Klik Tilføje. Nu skal du indtaste din Apple-id at logge ind.
 7. Når du er logget ind, skal du vælge Vælge at åbne App-underskriver. Vælg derefter Gennemse at vælge og åbne Kodi deb-fil du downloadede tidligere.
 8. Vælg nu den profil, du oprettede tidligere med identifikatoren. Fortsæt med at tilføje Kodi som App-visningsnavn, før du klikker Start.
 9. Indtast et filnavn, før du klikker på Gemme.
 10. Åbn Xcode igen, og vælg Windows. Vælge Enheder for at vælge din fra venstre rude. Når du har valgt din enhed, skal du kigge efter en Plus underskrive i bunden af ​​højre rude og klik på det for at vælge og åbne .ipa-fil, oprettet tidligere.
 11. Frakobl din iPhone og lås den op.
 12. Nogle gange får du muligvis en Ikke-betroet udvikler fejl, når du åbner din enhed. Gå til. For at fjerne fejlen Indstillinger af din enhed. Tryk på Generelt og derefter Enhedshåndtering. Find din konto under Udvikler-app. Nu skal du trykke på Tillid “Kontonavn”, og tryk på Tillid igen.

Du kan nu nyde Kodi på din iOS 12 eller din iPhone via en Kodi VPN.

Sådan konfigureres Kodi på Apple TV

Har du et Apple TV? Du kan konfigurere Kodi på dit Apple TV og nyde streaming af høj hastighed med appen.

Hvis du vil nyde Kodi på din 4. generation Apple TV, skal du have en Apple Developer-konto – gratis eller aktiv. Desuden skal du også downloade følgende vigtige filer:

 • Xcode 7.2+ (tilgængelig i Mac App Store)
 • iOS App Signer til Mac
 • Den seneste Kodi .deb-fil til din TvOS

Når du har downloadet de nævnte filer, lad os gå videre til Kodi-opsætningen:

 1. Start med at tilslutte din Apple TV til din Mac gennem et USB-C til USB-A-kabel.
 2. Åbn, når enheden er tilsluttet Xcode og vælg at Opret et nyt Xcode-projekt. Vælg Ansøgning fra hovedmenuen under TvOS afsnit. Vælg nu Ansøgning med enkelt visning, før du klikker Næste.
 3. Fortsæt nu ved at oprette en ‘Nyt projekt’. Du kan udfylde produktnavn og organisations navn felter med de ønskede detaljer. Gør det samme, når du udfylder Bundle Identifier og her vil detaljerne blive skrevet i en omvendt domænestil – for eksempel, com.arcade.kodiappletv. Sørg for, at alle felterne er udfyldt, før du klikker på Næste. Til sidst skal du gemme projektet på dit skrivebord eller et hvilket som helst andet sted, hvor du nemt kan få adgang til filen.
 4. Gå nu tilbage til Xcodes hovedvindue, hvor du skulle se en fejlmeddelelse Matchende leveringsprofil kan ikke findes. Klik på for at komme forbi fejlen og løse den Løs problemet.
 5. For at løse ovenstående problem kræver du imidlertid en gratis aktiv Apple-udvikler konto. Så fortsæt med at logge ind ved hjælp af det tilknyttede Apple-id og adgangskode. Selvom applikationen fortsat beder om detaljer, kan den overses, da den ikke er obligatorisk. Fortsæt ved at vælge det rigtige Apple ID og klikke på Vælge. Når det er gjort, løser Xcode-applikationen problemet for at oprette en leveringsprofil.
 6. Vælg nu Apple TV fra rullelisten, som du kan finde øverst til venstre i Xcode-applikationen sammen med andre indstillinger, såsom Play og Stop-knapperne.
 7. Når du er færdig med Xcode-applikationen, skal du åbne iOS App Signer. Vælg nu det rigtige Underskrift certifikat og fortsæt med at udfylde Leveringsprofil Mark. Vælg det projektnavn, du har oprettet i Xcode-applikationen tidligere. Vælg Input-fil for at gennemse, placere og vælge Kodi .deb-fil, downloadet tidligere. Det er op til dig, om du vil udfylde App-visningsfelt og give det et unikt navn eller forlade det.
 8. Klik Start efter at have sørget for, at alle felterne er udfyldt med de rigtige detaljer. Når du klikker på startknappen, fortsætter applikationen med at oprette .ipa-fil som du kan installere på din Apple TV.
 9. Gå tilbage til Xcode, og gå til Vindue, derefter Enheder, og vælg Æble.
 10. Vælg nu den IPA-fil, du lige har oprettet. Appen installerer nu filerne på din Apple TV.
 11. Du kan nu nyde Kodi på din Apple TV fjerde generation.

Sådan konfigureres Kodi VPN gennem routere

Hvis du er en Kodi-bruger og vil have adgang til indhold fra geografisk begrænsede tilføjelser på alle dine enheder på samme tid, kan du gøre det ved at installere vores Kodi VPN på alle dine enheder individuelt. Denne stærkt optimerede VPN-app understøtter op til ti multi-logins, hvilket betyder, at du kan bruge den samme VPN-konto på 10 enheder på samme tid.

Men er det ikke kedeligt at installere VPN på alle dine enheder separat, når du bare kan konfigurere det på din router og få standard VPN-funktionalitet på alle dine enheder? Det er rigtigt. Installation af VPN på din Wi-Fi-router er hurtig og enkel. Det kræver meget lidt anstrengelse at installere VPN og fungerer godt på alle de populære Wi-Fi-routere.

Sådan konfigureres Kodi VPN på andre platforme og enheder

Sådan konfigureres Kodi på OpenELEC-enheder

Bemærk: At indstille Kodi for at opnå de maksimale fordele kræver en trinvis proces, som næppe tager meget af din tid.

Råd: Vi forstår, at processen indeholder jargons, som muligvis er ubekendt for dig. Du har ikke noget at bekymre dig om, da vi har dækket dig. Bare følg den lette proces for at få den bedst mulige internetoplevelse.

Hvis du vil installere en ældre version af Kodi på din enhed, skal du klikke her for Kodi v.15 ISENGARD. Klik her for Kodi v.16 Jarvis

Trin 1 – Download Kodi på din OpenELEC-enhed (Raspberry Pi)

 • Gå over til Kodis websted.
 • Download filen.
 • Installer den downloadede fil.

Når du er færdig, skal du følge metoden:

Trin 2: Download og installer Kodi VPN-tilføjelse.

Følg nedenstående trin for at installere PureVPN Kodi-tilføjelse på din enhed.

 1. Åbn din browser, og besøg “https://s3.amazonaws.com/purevpn-dialer-assets/kodi/app/service.purevpn.monitor-1.8.0.zip”
 2. Filen downloades automatisk
 3. Når installationen er downloadet, skal du finde installationsfilen i dens mappe.

Trin 3: Placer den downloadede fil i USB-drev.

Placer den downloadede fil “service.purevpn.monitor-1.3.0.zip”I et USB-drev og sæt det i OpenElec Kodi Box.

Trin 4: Start KODI, og installer VPN Addon til KODI.

 1. Naviger til startsiden og klik på “Add-ons.”
 2. Klik på “Filer”Ikon.
 3. Klik derefter på “Installer fra zip-fil.”
 4. Naviger til USB-enhed hvor du har placeret installationsfil.
 5. Klik en gang på “service.purevpn.monitor-1.3.0.zip”Til installation af tilføjelse til at begynde.

Trin 5: Opsætning af PureVPN Kodi-tilføjelse

 1. Naviger til fanen Tilføjelser, og klik på PureVPN Monitor OpenVPN.
 2. Et nyt vindue vises, klik på Tilføj-indstillinger.
 3. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.
 4. Vælg det land eller den region, hvorfra du vil have adgang til det valgte indhold. Klik på Vis VPN-status for at kontrollere din nuværende IP og placering.
 5. Klik på Skift eller afbryd VPN-forbindelse for at få vist listen over servere. Opret forbindelse til det land, du vælger.

Færdig! Nu kan du få adgang til regionsspecifikt indhold af Kodi-tilføjelser med fuld anonymitet via vores Kodi VPN.

Sådan konfigureres Kodi på Amazon Fire Stick, Fire TV og Fire Cube

Kodi kan også konfigureres på Amazon-enheder. Sådan kan du konfigurere Kodi på Amazon Fire Stick eller dit Amazon Fire TV:

 1. Start med at tænde for din Amazon-enhed, og gå derefter til Indstillinger > System og så Udvikler muligheder.
 2. Vælg og tænd for Apps fra ukendte kilder, og derefter ADB-fejlfinding muligheder.
 3. Du kan muligvis se en advarsel, når du tænder for den ukendte kilde, men du kan vælge Okay at ignorere advarslen, da du altid kan slå den fra senere.
 4. Gå til Fire Stick-hovedskærmen. Gå nu til Søg og type Downloader at vælge det. Vælg .
 5. Når du vælger , downloadet starter. Når downloadingen er afsluttet, vises en meddelelse i nederste højre hjørne.
 6. Gå til Menu og vælg Start nu.
 7. Vælg URL-afsnittet for at downloade en af ​​de to kompatible versioner: Krypton 17 og Leia 18. For Krypton skal du skrive følgende URL, bit.ly/ kodi17apk. Hvis du vil installere den nyeste v18, skal du skrive bit.ly/kodi18apk i URL-boksen.
 8. Klik Næste og så Hent for at få den ønskede Kodi-version.
 9. Klik Installere når overførslen er færdig, og Kodi-installationen snart begynder.
 10. Når installationen er færdig, skal du åbne Kodi og nyde dine foretrukne shows.

Ofte stillede spørgsmål (Ofte stillede spørgsmål)

Hvad er Kodi?

Kodi er en open source medieafspiller, der har millioner af brugere over hele verden. Dens popularitet kan tilskrives det faktum, at det indeholder tusindvis af gratis tilføjelser og giver dig adgang til uendeligt indhold. Det er ikke kun videostreaming, som Kodi er kendt for. Mange mennesker bruger Kodi også til at lytte til musik.

Kodi kan installeres på praktisk talt enhver enhed, der har en skærm og opretter forbindelse til internettet. Det er absolut gratis og tilbyder streaming af god kvalitet.

Hvad er Kodi VPN?

Kodi er blevet beskyldt for at være vært for piratkopieret indhold af mange indholdsproducenter. Derfor fungerer det ikke fint i mange lande. Hvis du bor i et land, hvor Kodi ikke fungerer, eller hvis du er i et område, hvor en bestemt tilføjelse ikke fungerer korrekt, kan en Kodi VPN hjælpe dig med at indstille tingene rigtigt.

Med en Kodi VPN kan du ændre din placering og få adgang til alt indhold på et øjeblik. En Kodi VPN vil også holde dig beskyttet mod al ondskab online såsom hacks cyber-angreb og ransomware.

Sådan opsættes VPN på Kodi?

Vores VPN har en dedikeret app til Kodi. Denne app er designet til at tage Kodi-brugere og deres streamingvaner i betragtning. Det er et fremragende værktøj, der giver dig mulighed for at downloade og installere enhver tilføjelse og streame indhold med fuld frihed og online sikkerhed. Uanset hvilken streaming enhed du ejer, kan du bruge VPN på Kodi.

Gratis VPN eller betalt VPN? Hvilken er bedst?

En gratis VPN synes at være et attraktivt valg for de fleste brugere. Det er dog meget risikabelt at bruge en gratis VPN. Dette skyldes, at en gratis VPN gør dig fuldstændig sårbar online og udsætter dig for alle online-risici, der kan ødelægge dit privatliv. Brug altid en betalt VPN til alt, hvad du gør online.

Sådan tilføjes kanaler på Kodi?

For alt, hvad du vil se på Kodi, skal du installere en relevant tilføjelse. Hvis du vil streame indhold fra forskellige kanaler, skal du kigge efter en tilføjelse, der leverer indhold efter eget valg.

Det er vigtigt at vide, at kun et par tilføjelser kan findes i Kodis officielle tilføjelseslager. Hvis du leder efter en tilføjelse, som ikke er tilgængelig i det officielle arkiv, skal du downloade til fra en uofficiel kilde, også kendt som et depot. Du bliver også nødt til at aktivere downloads / installationer fra ukendte kilder i din indstillingsmenu.

Hvordan kan jeg fikse buffering på Kodi?

Hvis din strøm kontinuerligt buffrer og ødelægger din streamingoplevelse, kan det skyldes ISP-throttling eller båndbreddebegrænsninger, som din ISP pålægger dig. Du kan nemt undgå disse begrænsninger og få den ultimative bufferfri streamingoplevelse ved at få en VPN til Kodi og blive helt anonym online.

Hvad er den bedste Kodi-bygning?

Der er mange Kodi-bygninger derude, der giver en masse tilføjelser, plugins og fantastiske skins, som du kan opsætte med kun et enkelt klik. De sparer en masse tid, som du ellers ville bruge op til at finde de rigtige tilføjelser til din seerglede. De bedste builds, der giver stort indhold og har fået skind, der er behagelige for øjet, inkluderer Misfit Mods Lite og Titanium Build.

Er min Kodi-forbindelse sikker? Kan nogen finde ud af, hvad jeg streamer?

Kodi er en open source medieafspiller, hvilket gør det ganske usikkert og let at udnytte. Undersøgelser og statistikker viser, at Kodi-streamere udsættes for det største antal cyberangreb såsom cyber-stalking og hacks.

En hacker, der måske har fået adgang til dit netværk, kan vide, hvad du ser, og hvem du kommunikerer med. Han kan endda tænde på dine samtaler ved at tage kontrol over mikrofonerne på dine enheder som smartphones og hjemme-assistenter.

Hvad er den seneste Kodi-version?

Den seneste version af Kodi er v18.6, kendt som Leia. Det er ekstremt stabilitet og har en meget bedre brugergrænseflade, hvorfor mange mennesker skifter fra ældre versioner. Derudover er der adresseret en masse fejl og begrænsninger, der havde ødelagt de tidligere Kodi-versioner i denne build, hvilket i sidste ende hjælper med at gøre brugeroplevelsen meget mere flydende og underholdende..

Bedste land til at forbinde VPN til brug af Kodi?

Det bedste land til at forbinde din VPN til at bruge Kodi er USA. I modsætning til de fleste lande, hvor strenge cyberlove gør det vanskeligt at få adgang til de tilføjelser, du har brug for, har USA stor mængde online frihed. Meget få tjenester er ikke tilgængelige i USA, men for det meste har folk i USA adgang til det hele. Derfor skal du oprette forbindelse til en amerikansk server.

Når du har tilsluttet din VPN på en amerikansk server, vil alt hvad du vil se være i din adgang. Da PureVPN giver dig stor online sikkerhed, vil du også forblive sikker på at blive straffet eller retsforfulgt for adgang til begrænset indhold.

Hvorfor har du brug for VPN til Kodi?

Der er mange problemer forbundet med streaming på Kodi på en usikker forbindelse. Det kan udsætte dig for malware, cyberangreb, hacks, aflytning og en masse andre ondsindede online aktiviteter, der kan forårsage skade.

Uden en god Kodi VPN kan du ende med at få meget langsomme streaminghastigheder, som kan ødelægge din streamingoplevelse. Når du har oprettet en VPN på din Kodi, bliver du helt usynlig online, hvilket vil hjælpe dig med at forblive sikker mod al ondskab online.

Endelig dom

Kodi er en helt gratis og open source medieafspillerapplikation udviklet af XBMC Foundation, en non-profit teknologiorganisation. Mens medieafspilleren er open source, og indholdet er alt sammen gratis, åbner det uendelige muligheder for videounderholdning for streamere fra hele verden.

På grund af sin open source-art har Kodi sin lige store andel af problemer, hvoraf de fleste drejer sig om hackere og cyberindtrængende, der kan få adgang til dine enheder for at snuppe dig og stjæle dine data. Med Kodi VPN-tjenester kan brugere forblive sikre på nettet, mens de nyder uafbrudt streaming af høj kvalitet af deres foretrukne tv-shows, sport og film overalt og når som helst de ønsker.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me