Sådan installeres Kodi på Roku – Til Android & Windows OS


Sådan installeres Kodi på Roku – Til Android & Windows OS

Offentliggjort: 2. juli 2019

Hvis du ikke kan installere Kodi på Roku, er denne vejledning til dig. Du lærer, hvordan du installerer Kodi på Roku samt let aktiverer skærmspejling. Plus, få PureVPN for kun $ 0,99 for at sikre en fantastisk streamingoplevelse under lockdown.

** Opdatering: En nyere, bedre version af vores Kodi-app er ude! Vi har rettet nogle fejl & introducerede større præstationsforbedringer. Opgrader den eksisterende app til version 1.8.0 (hvis du ikke allerede har gjort) fra her.**

Tilgængeligheden af ​​ledningsskærende enheder og applikationer som henholdsvis Roku og Kodi har øget trenden med online-streaming til et helt nyt niveau. Som et resultat er det blevet super let at se dit yndlingsindhold på enhver enhed, du foretrækker.

Når vi taler om Roku og Kodi, er Roku en temmelig populær streamingmedieafspiller, mens sidstnævnte er et medieunderholdningscenter. Selvom begge har en stor fan der følger rundt om i verden, er de desværre ikke kompatible med hinanden.

Men tab ikke hjertet, fordi der er en måde, du kan installere Kodi på Roku!

Er det muligt at installere Kodi på Roku ved at Jailbreaking enheden?

Du er måske stødt på artikler, der nævner, hvordan man Railu-enheden jailbreak til installation af Kodi. Undskyld at sprænge din boble, du kan ikke finde nogen bestemt guide til emnet, fordi der ikke er nogen endnu… .Hvorfor?

Det skyldes, at Roku tilpassede proprietære operativsystemer er bygget på den oprindelige platform C / C ++. Fødsel er det, der gør enheden ganske vanskelig at jailbreak eller rodfæste. Så nej, du kan overhovedet ikke jailbreak enheden.

Selvom der er en måde at jailbreak enheden på, kan du desuden ikke afspille Kodi på Roku, fordi der ikke er nogen officiel Kodi-tilføjelse til enheden.

Igen, hvis du spørger, er der en måde at få Kodi på Roku, dvs. direkte installeret på det? Svaret ville være et Nej. Men hvis du spørger, er der en løsning? Svaret er, ja!

Løsningen involverer “Casting” Roku på en enhed, der er kompatibel med Kodi. Lad os lære at bruge “Cast” eller “Screen Mirroring” til at få adgang til Kodi på Roku.

Sådan installeres Kodi på Roku med en VPN?

Da du leder efter en løsning til at køre Kodi på Roku, skal du være opmærksom på det faktum, at der er nogle populære tilføjelser af Kodi, som du ikke kan få adgang til uden en VPN. Heldigvis for dig giver VPN dig adgang til dine foretrukne Kodi-tilføjelser med bare et par klik.

Følg disse trin for at få din PureVPN-konto og den respektive app til din enhed:

 1. Først og fremmest, tilmeld dig en PureVPN-konto
 2. Download VPN-app, og installer den
 3. Opret forbindelse til den valgte server, f.eks. Amerikansk server, for at få adgang til din foretrukne Kodi-tilføjelse
 4. Nyd alt dit foretrukne Kodi-indhold på Roku

Sådan aktiveres skærm spejling på Roku?

Screen Mirroring er en ganske fascinerende teknologi, der giver dig mulighed for at vise skærmen på den ene enhed på den anden. Antag, at du er nødt til at se et filmklip på et HD-tv, men klippet er faktisk på din smartphone. Det kan du nemt gøre ved at tænde for skærmspejlet på begge enheder og tilslutte dem via en Bluetooth-forbindelse eller Wi-Fi.

Screen Mirroring er en temmelig slank teknologi, som du nu kan se på de nyeste gadgets eller operativsystemer. Faktisk kan du finde denne mulighed på Enker og mange Android-enheder. Derfor fungerer løsningen kun, hvis din enhed understøtter skærmspejling.

Roku-enheder, der understøtter skærm spejl

Som diskuteret ovenfor skal din Roku-enhed have Screen Mirror-funktionen, så du kan få adgang til Kodi på den. Her er listen over Roku-enheder, der leveres med denne kraftfulde funktion:

 • Roku 2 Model 4210 med version 5.6 eller nyere
 • Roku 3 Model 4200 og Model 4230 med version 5.6 eller nyere
 • Roku 4 Model 4400 med version 5.6 eller nyere
 • Roku Stick Model 3500 og Model 3600 med version 5.6 eller nyere
 • For Roku TV skal du have version 6.2 eller nyere

Aktivér skærm spejl på Roku

Følg de givne trin for at aktivere Screen Mirror-funktionen på din Roku-enhed:

 • Tryk på Hjem på din Roku-fjernbetjening for at gå til hovedmenuen på din enhed
 • Gå til Indstillinger og derefter til Systemopdateringer
 • Sørg for, at du bruger v5.6 eller nyere. For det andet, hvis der er en opdatering tilgængelig, skal du opdatere OS
 • Gå nu tilbage til Indstillinger og gå derefter til Skærm spejling
 • Trykke Aktiver Skærm spejling

Sådan får du Kodi på Roku via Windows?

Installer Kodi på Roku

Hvis du vil cast Kodi-skærm på dit Windows-operativsystem – det være sig desktop eller bærbar computer, skal du sørge for, at du bruger Windows 8.x eller Windows 10.

Derudover skal du også sørge for, at du har Kodi-afspiller installeret på dit Windows OS.

Lad os se trinnene til, hvordan du installerer Kodi på Roku via Windows 8.1 eller nyere:

 1. Klik på Start menu og gå til Indstillinger
 2. Dobbeltklik på Enheder boks for at åbne den
 3. Klik Tilsluttede enheder eller Bluetooth og andre enheder
 4. Klik Tilføj en enhed eller Tilføj Bluetooth eller anden enhed
 5. Vent på, at Windows scanner og finder din Roku-enhed
 6. Når du forbinder Roku via dit Windows, ser du enhedens skærm på Roku TV
 7. Åbn nu Kodi på din Windows og nyd det på din Roku-enhed

Sådan får du Kodi på Roku via Android?

Ligesom Windows skal din Android-enhed også understøtte skærmspejlsfunktionen, så du kan installere Kodi på Roku. For at sikre dig, at du bruger Android 4.4.2 eller den nyeste version.

For det andet kan du muligvis ikke finde funktionen med den samme etiket som andre enheder, da producentetiketter nogensinde har forskellige funktioner. Afhængigt af din Android-enhed kan du muligvis finde skærmspejling som:

 • HTC Connect på HTC enheder
 • AllShare Cast / Quick Connect / Smart View på nogle Samsung-enheder
 • Screen Casting på Android Lollipop-versionen
 • Smart Share på LG-enheder
 • Vis spejl / trådløs skærm på Google Android-enheder
 • Cast / Cast skærm på nogle Android-versioner

Lad os nu se på de trin, du skal tage for at caste din Android-enhedsskærm på Roku til brug af Kodi.

 1. Gå til Indstillinger menu på din Android-enhed
 2. Gå nu til Skærm menu
 3. Rul ned på skærmskærmen for at se Cast funktion og tryk på den for at åbne den. Som nævnt tidligere kan funktionen have et andet navn afhængigt af din enhed
 4. Du vil se Roku enhed, hvis du allerede har aktiveret Skærm spejling på det
 5. Når du ser Roku enhed, tryk på den og nyd

Hvorfor du har brug for at installere Kodi på Roku?

Mange Roku-brugere spekulerer ofte på, om det er en god mulighed at bruge Kodi på Roku. Når alt kommer til alt kommer Roku med sit officielle sæt kanaler.

Nå, mediestreamingsenheden tilbyder muligvis populære kanaler i sin butik, den tilbyder ikke private kanaler. Da Roku ikke længere tilbyder private kanaler, har du muligvis ikke adgang til dine foretrukne kanaler, der engang var tilgængelige.

Derudover har Roku en tendens til at spærre for alle typer indhold, som de anser for ulovlige. Alle disse grunde til side, den vigtigste grund til at bruge Kodi på Roku er, at Roku kræver, at du hoster flere penge for at få adgang til flere kanaler. Med andre ord skal du købe abonnementer på de kanaler, du ønsker på Roku.

Kodi er imidlertid en helt gratis medieunderholdningsplatform. Derudover tilbyder det et enormt galleri med gratis tilføjelser, der kan tilfredsstille din sugen på film, tv-shows, sport osv.

Ved at kombinere de gratis funktioner i Kodi med de betalte abonnementer på Roku får du en fantastisk online streamingoplevelse.

Hvorfor du har brug for en VPN?

Det være sig Kodi eller Roku, der er nogle kanaler, der begrænser dig fra at få adgang til dem uden VPN. Den mest sandsynlige årsag bag problemet er placeringsblokke. På grund af landsspecifikke indholdsaftaler eller licensproblemer kan du ikke se et indhold, der er tilgængeligt for et specifikt land.

For eksempel kan du ikke se den britiske-baserede kanal, BT Sports, uden for Storbritannien.

VPN giver dig et stort udbud af anonyme IP’er, som du kan bruge til at få adgang til online kanaler eller tilføjelser af Kodi eller Roku uden problemer. Ved at bruge anonyme VPN-IP’er får du skjule din rigtige placering og vise din offentlige IP eller placering af ethvert land.

Med PureVPN kan du få adgang til Hulu, BT Sports, Sky Go Live, Amazon Prime og endda US Netflix hvor som helst i verden.

Så få VPN og sige farvel til besværlige digitale forhindringer en gang for alle.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me