Sådan installeres Kodi på Amazon Fire Stick og Fire TV


Sådan installeres Kodi på Amazon Fire Stick og Fire TV

Udgivet: 17. oktober 2019

Elsker at se Kodi? Lær derefter, hvordan du installerer Kodi på Amazon Fire Stick og Fire TV i denne vejledning. Derefter skal du få PureVPN for kun $ 0,99 for at få adgang til de bedste Kodi-tilføjelser og slippe af kedsomhed derhjemme.

Amazon Fire Stick er en fremragende streamingtjeneste for folk, der altid er på farten og ønsker at tage deres hele underholdningsoplevelse, hver gang de rejser til et nyt sted. Den indeholder forskelligartet indhold såsom tv-shows, film og dokumentarer fra forskellige genrer. Du har meget til rådighed, men du kan krydre dit liv med uendeligt indhold ved at få Kodi på Fire Stick.

Desværre er Amazon Fire Stick i øjeblikket mere fokuseret på at målrette mod amerikanske brugere, der har en Amazon Prime-konto. Hvis du ikke har en, kan du kun få adgang til en basisversion af Amazon Fire Stick, der tilbyder meget lidt indhold.

I mellemtiden er Kodi en stor streaming medieafspiller, der har en open source-kode, der giver dig mulighed for at bruge et ubegrænset antal tilføjelser og få adgang til ubegrænset indhold i Kodi medieafspiller-appen. Da Kodi er en tredjepart-app, kan den ikke installeres på din Fire Stick, medmindre du aktiverer din enhed til at tillade downloads og installationer fra ukendte kilder – mere om det senere.

Det er imidlertid, hvad folk har gjort for nylig, og det er præcis, hvad denne artikel sigter mod at forklare, ”Sådan bruges Amazon Fire Stick med Kodi”.

Sådan får du Amazon-konto i din region

desværre, Amazon TV Fire Stick er kun begrænset til nogle få lande såsom USA, Storbritannien, Tyskland, Australien og Japan. Uden for disse lande kan du ikke få adgang til Amazon Prime på grund af regionale begrænsninger.

Amazon Fire Stick begrænser din adgang baseret på din region, så hvis du befinder dig i en anden region, såsom i Frankrig, Spanien eller et andet sted i Asien, vil du fortsætte med at blokere og utilgængelige tjenester. For at få adgang til tjenesten uden for ovennævnte regioner skal du ændre din IP-adresse, og den bedste måde at gøre det er ved at bruge en VPN.

Sådan installeres Kodi på Amazon Fire Stick

Det er ekstremt let at installere Kodi på Fire Stick. Hvis du har installeret en app på din Amazon Fire Stick eller Amazon Fire TV før, vil installation af Kodi ikke være noget problem for dig. Hvis du ikke har installeret nogen app før, kan du dog følge nedenstående instruktioner og nemt navigere gennem installationsprocessen:

Åbn enhedsindstillinger

Gå til indstillingsmenuen på din Amazon Fire Stick, og klik på Enhed

Aktivér apps fra ukendte kilder

Gå til Enhedsmenuen ved at navigere til Udviklerindstillinger. Se efter den mulighed, der siger “Apps fra ukendte kilder”, og sørg for, at den er aktiveret.

Hent en Downloader-app

Der er mange fantastiske download-apps tilgængelige til gratis downloads. Du kan vælge en, hvor du finder bedre anmeldelser og brugervenlighed.

Download Kodi ved hjælp af Downloader

Når du har downloadet Downloader på din Amazon Fire Stick, skal du fortsætte med at installere Kodi. Start din downloader, og indtast følgende URL for at dirigere downloaderen til Kodi-installationsfilen.

Hent Kodi-tilføjelser, du foretrækker

Det er enkelt at installere tilføjelser på Kodi. Du skal bare være sikker på det rigtige tilføjelse, du har brug for. Dette skyldes, at der er tusinder af videoudvidelser tilgængelige til gratis downloads, og hver enkelt af dem tilbyder forskellige indhold. Hvis du vil lære mere om, hvordan du installerer video-tilføjelser for at se Kodi på Fire Stick.

Brug altid en VPN med Kodi

Kodi har været i centrum for opvarmede debatter mellem indholdsproducenter og distributører for nylig. Mange hævder, at Kodi gør piratkopiering af indhold let, og at det derfor bør forbydes. Som følge heraf har mange lande reguleret Kodis brug i deres demografi og ofte slå Kodi-brugere med store bøder..

Det er ikke den eneste ulempe ved at bruge Kodi uden VPN. De fleste Kodi-tilføjelser, der er tilgængelige online, er open source. Derfor kan ægtheden og gennemsigtighed af disse tilføjelser aldrig garanteres. Tidligere er det rapporteret, at mange Kodi-tilføjelser stjæler fortrolige brugerdata uden deres samtykke eller viden.

Brug en premium VPN som PureVPN for at holde dine data sikre online og forblive sikre fra bøder, der pålægges af din regering for brug af Kodi. Ved tilslutning bliver din rigtige IP-adresse, der har dine placeringsoplysninger, maskeret og erstattet af en ny pseudo-IP-adresse. Dette giver dig en ny online identitet, så du kan undgå alle begrænsninger og få adgang til dit yndlingsindhold på Kodi med fuld ro i sindet.

Sådan kan du installere PureVPN på Amazon Fire Stick,

  1. Tilmeld dig PureVPN
  2. Hent PureVPN til Fire Stick
  3. Installer, log ind med dit brugernavn og din adgangskode, og forbind derefter
  4. Vælg USA som din foretrukne server
  5. Nyd Amazon-tjenester fra hele verden

Når du har installeret PureVPN, har du adgang til alle Amazon-tjenester, som tidligere var blokeret i din region. At konfigurere og se Kodi på Fire Stick er så let, som det bliver.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me