Sådan installeres Hulu på Kodi?


Sådan installeres Hulu på Kodi?

Vil du installere Hulu på Kodi uden for USA? Brug derefter PureVPN på din enhed, IOS, Android, Linux eller Amazon Fire TV. PureVPN tilbyder en 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99 for første gang. Brug denne nedsatte aftale for at få flere Kodi-tilføjelser og forhindre kedsomhed derhjemme.


Hvordan vi underholder os med videoindhold er meget ændret i løbet af det sidste årti. De konventionelle tv’er og tv-kabeloperatører er fuldstændigt erstattet med den nye tendens med at skære ledninger og tilmelde dig streamingtjenester som Hulu.

Streamingtjenester er en stor bekvemmelighed over det konventionelle tv-kabelsystem. De leverer meget bedre kvalitet, langt bedre kundesupport og sindssyge mængder nyt indhold. Dette er grunden til, at streamingtjenester har fejet underholdningsindustrien på så kort tid.

Hvad er Hulu?

Et godt eksempel på en streamingtjeneste er Hulu. Denne amerikanske streamingtjeneste er kun den anden Netflix. Det har mange gode funktioner, hvoraf de fleste er meget bedre end Netflix. For eksempel har det mange originale tv-shows og film og er meget billigere end Netflix. Det er værd at bemærke, at mange originaler produceret af Hulu har vundet priser. Disse inkluderer The Handmaid’s Tale, The Looming Tower, Future Man, Marvel’s Runaways, The Path og Castle Rock.

Den bedste del ved Hulu er, at den opdaterer de seneste episoder af igangværende tv-shows kun 24 timer efter, at de udsendes. I modsætning til Netflix, hvor brugere ofte er nødt til at vente i måneder for at få fat på friske episoder, er Hulu-brugere altid de første, der får frisk indhold.

Desværre er denne fantastiske streamingtjeneste kun tilgængelig i USA. Det er næsten umuligt at få adgang til Hulu uden for USA uden et konkret hak.

Sådan ser du Hulu fra hvor som helst

Du kan se Hulu fra hvor som helst i verden med PureVPN. Selvom Hulu ikke er tilgængelig i lande udover USA, kan du stadig få adgang til det med en VPN ved at ændre din placering til USA. Når du har ændret din placering, kan du få adgang til ethvert websted eller streamingtjeneste, der ikke er tilgængelig i din region.

Din placering bestemmes af din IP-adresse, som er en række numre, der fortæller netværksservere om din placering, enhed og andre personlige oplysninger. Med PureVPN bliver din rigtige IP-adresse maskeret af en ny pseudo-IP-adresse, der er baseret i USA. Dette giver dig adgang til noget fra ethvert online indholdsbibliotek i USA uden at være fysisk til stede i USA.

Sådan fås Hulu Addon til Kodi?

 1. Åbn Kodi.
 2. Gå til Systemer > Fil Manager.
 3. Klik Tilføje Kilde >Vælg Ingen.
 4. Skriv http://fusion.tvaddons.org i URL-boksen
 5. Hit Færdig.
 6. Klik Indtast navnet på mediekilden.
 7. Type Fusion og klik Færdig > Hit Okay.
 8. Gå til Systemer > Indstillinger > Addons.
 9. Vælg Installer fra zip-fil.
 10. Vælg Fusion at vide, hvordan man får Hulu på Kodi.
 11. Klik XMBC-rapporter > engelsk > entertainmentrepo.backup-1.1.4.zip.
 12. Vent på den meddelelse, der siger Underholdningsrepo er installeret.
 13. Gå til startskærmen Systemer > Indstillinger > Add-ons.
 14. Vælge Installer fra depot > Underholdningsrepo > Video Addons.
 15. Vælg Hulu film-tv og klik Installere.

Sådan ser du Hulu på Kodi efter installationen?

Når Hulu-tilføjelsen er installeret, skal du gå til Kodi-startskærmen. Gå derefter til Video > Tilføjelser. Vælg Hulu-tilføjelse, som du lige har installeret. Begynd med at nyde gratis indhold på Hulu.

Kodi VPN – Har jeg virkelig brug for det?

Brug af en VPN med Kodi eller en Kodi VPN er blevet en nødvendighed for streamere. Det er ingen skjult hemmelighed, at streamere er det mest angrebne onlinefællesskab, når det kommer til identitetstyveri, ransomware og hacks. En simpel forklaring på et sådant mønster er det faktum, at streamere altid er på udkig efter nye platforme, hvorfra de kan få adgang til gratis videoindhold.

At finde den rigtige platform, der tilbyder stabile hastigheder og indhold, som du vil se, er kedeligt, og kræver streamere at tjekke et par dusin websteder, før de endelig får en god match. Under jagtprocessen er det kun naturligt at klikke på et par ondsindede links, der kan føre til at få enheden inficeret med malware eller andre ondsindede programmer.

Desuden er det indhold, der er tilgængeligt på Kodi, uden tvivl ikke licenseret. Det er tilgængeligt på Kodi fra piratkopiering og tjener fortsat sit formål på trods af adskillige bestræbelser fra producenter og overvågningsmyndigheder for at lukke den ned. Som følge heraf ender streamere også i problemer til tider, hvis de finder sig forbrugende piratkopieret indhold via Kodi.

Den bedste måde at være sikker på mod alle sådanne onlineproblemer er ved at bruge PureVPN. Det er en fantastisk VPN optimeret til streaming og giver alle de nødvendige funktioner og funktioner, der kun forbedrer din streamingoplevelse, men også giver dig den digitale sikkerhed, du har brug for for at holde dig sikker online på alle tidspunkter.

PureVPN – Streamers ‘Top Choice

PureVPN er den mest populære VPN blandt streamere. Det har mere end 750 servere optimeret til streaming, som giver brugerne mulighed for at nyde en uafbrudt og bufferfri streamingoplevelse fra hvor som helst i verden. Det gør det muligt for streamere at undgå de mest almindelige problemer, f.eks. Regionlåst indhold og ISP-throttling ved at anonymisere deres identitet og kryptere deres data.

Hvis du er en regelmæssig streamer, der bruger flere streamingplatforme meget ofte, skal du vide, at du har en meget høj risiko. Enhver hacker eller online indtrængende kan nemt få adgang til din enhed og dine data og bruge dem til ondsindede formål, der kan kompromittere dit omdømme eller forårsage et økonomisk tab.

Det er altid bedre at være på den sikre side og bruge PureVPN, hver gang du opretter forbindelse til internettet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map