Sådan installeres Fusion Addon på Kodi?


Sådan installeres Fusion Addon på Kodi?

Offentliggjort: 2. juli 2019


Heldigvis er der en nem måde at installere fusion på Kodi på dine streaming-enheder, så længe du bruger en VPN. Hent PureVPN på din enhed, eller indstil en VPN-router først for at installere fusion på Kodi let. PureVPN tilbyder en nedsat 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99 for første gang, så du kan få så mange tilføjelser på Kodi, som du ønsker at undgå nedlukningsspænding.

** Opdatering: En nyere, bedre version af vores Kodi-app er ude! Vi har rettet nogle fejl & introducerede større præstationsforbedringer. Opgrader den eksisterende app til version 1.8.0 (hvis du ikke allerede har gjort) herfra. **
Fusion repository er udviklet af TVAddons.co og giver dig mulighed for at installere flere tilføjelser til at se dit yndlingsindhold. Fusion giver dig også adgang til Indigo, et alt-i-et-værktøj, der giver dig mulighed for at søge efter og administrere uofficielle Kodi-tilføjelser. Dens nedlukning i begyndelsen af ​​juli 2017 efterlod imidlertid mange Kodi-brugere uden en måde at opdatere eller installere kodi fusion add-on.
Mens Fusion kom tilbage til Kodi-scenen efter to måneder af at være M.I.A, er depotet ikke det samme som før. Uanset hvad vil vi ikke kun vise dig, hvordan du installerer Fusion på Kodi i denne vejledning, men nævner også nogle af de øverste alternativer til depotet, hvis du ønsker nogle tilføjede smagsoplevelser..
Men inden vi kommer til det, lad os se nærmere på, hvorfor du skal bruge en VPN til Kodi.

Sådan installeres fusion på Kodi

installere fusion på Kodi

Nu hvor du endelig forstår, hvad Fusion er, og hvorfor du har brug for en VPN, her er de trin, du skal følge for at installere kodi fusion-tilføjelse, alias indigo:

 1. Gå til Gearikon i øverste venstre hjørne af startskærmen for at få adgang til Indstillinger.
 2. Klik Systemindstillinger.
 3. Klik på på den lodrette menulinje Add-ons.
 4. Klik på Ukendte kilder skyderen.
 5. Når en popup vises, skal du vælge ‘Ja’ for at bekræfte, at du godkender installationen af ​​tilføjelser fra uofficielle kilder.
 6. Vend tilbage til den forrige menu efter Ukendte kilder er aktiveret.
 7. Vælg Filhåndtering.
 8. Klik Tilføj kilde.
 9. I marken ‘Ingen‘, Indtast følgende: http://fusion.tvaddons.co, og klik på Okay.
 10. Vælg indtastningsfeltet i bunden, indtast Fusion Brug skærmtastaturet, og klik på Okay.
 11. Klik Okay i bunden af ​​vinduet.
 12. Nu, hvor du har tilføjet Fusion-kilden, skal du vende tilbage til startskærmen.
 13. Klik på på den lodrette menulinje Add-ons.
 14. Klik Gå ind i add-on browser.
 15. Klik Installer fra zip-fil mulighed.
 16. Find Fusion Installer listet som Fusion.
 17. Det start her eller begynde-her mappen installerer Indigo, the Kodi-repos mappen består af adskillige lagre, mens Kodi-scripts mappen består af afhængigheder såsom Meta Handler og URL Resolver.

Top 5 Fusion Addon-alternativer

Som nævnt tidligere er Fusion-depot ikke så godt, som det var. Det følger ikke længere med dine foretrukne Kodi-tilføjelser, og der er derfor lidt, du sandsynligvis kan gøre med det. Heldigvis er der masser af tilgængelige alternativer, som du kunne bruge. Ligeledes, hvis du ikke ønsker at installere fusion på kodi og leder efter alternativer, så tjek de bedste tilføjelser, vi har listet her:

1. NoobsandNerds Repo

NoobsandNerds er et multifunktionslager, der ikke tilbyder tusindvis af muligheder som SuperRepo, men hvad der adskiller det er dets utrolige kvalitet og opmærksomhed på detaljer. Ikke kun finder du URL’er til film og tv-serier, men du vil også komme på tværs af links til sport, BBC-indhold, nichefilm og et par regionale irske tv-kanaler.

2. Smash Repo

Smash Repo er et af de nyeste opbevaringssteder på Kodi-scenen og er vært for et bredt udvalg af de mest populære uofficielle tilføjelser til Kodi. Det har det, der skal til for at blive alles favorit og erstatte Fusion, der bevæger sig fremad, men kun tiden vil vise. Udover at være vært for masser af tilføjelser huser Smash Repo også mange andre lagre, så du nemt kan installere det, du vil fra en enkelt kilde.
*** Bemærk: Linket har været nede i et par uger nu, vi opdaterer dig, så snart vi får flere oplysninger om det ***

3. SuperRepo

SuperRepo er et af de største Kodi-lagre derude, hvor du finder mere end 2.000 Kodi-tilføjelser. Det massive lager opbevarer også udvidelser for at ændre udseendet på Kodi, streame live-tv, fange de nyeste film og se sport. Indholdet opdateres regelmæssigt, og du har et bredt udvalg af muligheder til rådighed. Hvis du vil installere tilføjelser fra et enkelt arkiv, er SuperRepo det, du har brug for!

4. Bare Caz Repo

Simpelthen Caz, også omtalt som Cazwall-lager, tilbyder den mindste samling af Kodi-tilføjelser på denne liste. Men det kompenserer for det med høj kvalitet, da det kan prale af en overflod af sportskanaler og diverse. Det bedste af alt er, at det indeholder Elysium og UK Turks Playlists, som er gode one-stop-butikker til alle slags film- og tv-streams, hvad enten det er on-demand eller live indhold. Arkivet opdaterer også regelmæssigt sine tilføjelser.

5. Kodi Israel Repo

KodiIsrael, også kendt som Kodil eller Kodi Israel, er et af de ældste Kodi-lagre, men også et af de bedste. Det tilbyder en enorm samling af add-ons til Kodi, og mange af dem er ret interessante. Med lukningen af ​​deponier som Echo og Fusion er det et af de få steder, hvor du kan finde ældre, fungerende versioner af dine foretrukne Kodi-tilføjelser.

Hvorfor skal du bruge en Kodi VPN?

Hvis du er en ivrig Kodi-bruger, skal du få hænderne på en pålidelig VPN-service for at forblive anonym online. Når alt kommer til alt overvåger internetudbydere (ISP’er) din aktivitet og bremser din båndbredde, hvilket påvirker din evne til at streame dit foretrukne indhold på Kodi.
Desuden kan geobegrænsninger forhindre dig i at få adgang til visse tilføjelser og indhold. Selv hvis du f.eks. Lærer, hvordan du installerer kodi fusion-tilføjelse, vil du ikke have adgang til det uden en VPN, hvis det er begrænset i din region.
Med PureVPN kan du streame, hvad du vil overalt med fuldstændigt privatliv og derfor slippe af med irriterende bufferingsproblemer, der opstår ved ISP-throttling. Plus, da din rigtige IP-adresse er erstattet med en af ​​vores 88.000 + IP’er, kan du få ubegrænset adgang til kodi fusion-tilføjelse – plus hundreder af andre Kodi-tilføjelser – uden at møde problemer.

Det endelige ord

Hvis du vil prøve et af de Fusion-alternativer, vi har anført i denne vejledning, skal du bare følge de samme instruktioner, der er nævnt ovenfor (ekskl. Trin 1 til 6, hvis du allerede er færdig med det, selvfølgelig) og erstatte kilde-URL’en med den efter eget valg.
Nyd at se det indhold, du ønsker på Kodi, med dine foretrukne tilføjelser!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me