Sådan installeres Amazon Prime-video på Kodi


Sådan installeres Amazon Prime-video på Kodi

Opdateret: 1. nov. 2019

Amazon Prime er tilgængelig på Kodi, og du kan bruge en addon, Amazon Prime Instant Video, til at få adgang til den. Men hvordan kan du låse denne tilføjelse op? Brug PureVPN til at låse op og installere Amazon Prime Video på Kodi hvor som helst. PureVPN tilbyder en 7-dages prøveperiode til kun $ 0,99 for at hjælpe Kodi-abonnenter med at spare penge og undgå nedlukningsstress.

Hvad er Amazon Prime?

Amazon Prime Video

Siden den snoretrækkende tendens tog verden med storm, er der kommet mange streamingtjenester, hvoraf et meget populært navn er Amazon Prime. Selvom det ikke er tilgængeligt i alle lande, er det en service værd at få hænderne på. Det er et fremragende alternativ til Netflix, og hvis du er blandt dem, der forbliver ikke imponeret over Netflixs forslag og nyt indhold, er Amazon Prime streamingtjenesten, som du straks skal tilmelde dig.

Hvorfor få Amazon Prime på Kodi?

For sent har Kodi været den mest populære open source medieafspiller blandt streamingpopulationen. Så meget, at hele websteder nu er dedikeret til tilføjelser til Kodi. Ligesom apps er det, der gør smartphonen til en produktiv enhed, tilføjelser gør Kodi til en fantastisk streamingafspiller.

Med en Amazon Prime-tilføjelse til Kodi er tingene blevet meget nemme og praktiske. Du behøver ikke længere at tilmelde dig Amazon eller gennemgå nogen tilmeldingsproces for den sags skyld. Bare installer Kodi, hent Amazon Prime-tilføjelsen og start med at se Amazon Prime-indhold med det samme på enhver smart enhed, der har en skærm. Det er effektivt, billigt og fungerer godt.

Sådan får du Amazon Prime på Kodi?

Sådan installeres Amazon Prime på Kodi.

 • Start med at åbne Kodi.
 • Vælg tilføjelser på startskærmen. Du skal se ikonet for en åben boks med en pil, der peger indeni. Gå videre og klik på den. Dette er add-on browserskærmen. Vælg Installer fra zip-fil.
 • Klik på den fil, du lige har gemt. Det skal være mærket repository.xlordx-1.0.0.zip.
 • Klik nu på Installer fra depot.Amazon Prime Kodi AddOn 2
 • Vælg XLordX Repo.
 • Vælg derefter Video-tilføjelser.Amazon Prime til Kodi 3
 • Vælg Amazon Prime Instant-videoer, og installer derefter.Amazon Prime til Kodi 4
 • Vent på meddelelsen, der er aktiveret for tilføjelse af tilføjelse.
 • Adgang ved at gå til tilføjelser > Videoer > Amazon Prime Instant Video.

Sådan ser du Amazon Prime på Kodi efter installationen?

Det er meget enkelt at bruge Kodi til at se Amazon Prime. Sådan fungerer det:

 1. Start Kodi
 2. Gå til Video-tilføjelser
 3. Se efter Amazon Prime Instant, den, du installerede i det forrige trin.
 4. Gennemse det tilgængelige indhold og stream det, du kan lide.

I modsætning til Amazon Prime-abonnementet, der opkræver sine brugere en månedlig præmie, er det gratis at se Amazon Prime på Kodi.

Bedste VPN til Kodi

Selvom Kodi er en fantastisk tjeneste, der har mange fordele, har den også et par korte tiltag. Til at begynde med gør det dig tilbøjelig til hacks og cyberangreb. Dette skyldes, at streaming-samfundet er det mest angrebne samfund online. Da deres enheder for det meste er online og sender / modtager data uden særlig kontrol, er malware og ransomware ofte rettet mod streamere. De er altid et let mål.

Desuden er alt indhold med Kodi gratis at se, da det er en open source-medieafspiller, men der er et par konsekvenser. Indholdet er overhovedet ikke gratis; det piratkopieres og sendes gennem ulovlige kanaler, hvilket kan få Kodi-brugere til at ende i varmt vand.

Den bedste måde at forblive sikker på fra alle sådanne onlinemenaciteter er ved at bruge PureVPN. Det er en meget stabil VPN optimeret til streaming. Det går ikke på kompromis med dine streaminghastigheder og giver dig adgang til tusinder af blokerede kanaler og websteder. Det bedste er, at det anonymiserer din identitet, hvilket gør det umuligt for hackere og online politi at identificere og retsforfølge dig.

Det endelige ord

PureVPN er den ultimative talsmand for dit online privatliv og digitale rettigheder. Ved at bruge PureVPN kan du inddrive alle dine digitale rettigheder, som du fortjener; din ret til ytringsfrihed, adgang til frihed og anonymitet er alle nu lige ved hånden med denne fantastiske VPN.

PureVPN har placeret sine servere på mere end 750 steder over hele kloden. Det giver dig den ultimative sikkerhed for dine data ved at tilbyde AES 256-bit kryptering, som det er umuligt at knække af nogen hacker eller online overvågningsmyndighed. Hvis du interesserer dig for dine online rettigheder og ønsker at beskytte dine personlige data, skal du få PureVPN nu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me