Sådan får du adgang til Reddit, YouTube, Vimeo og blokerede websteder i Indonesien


Sådan får du adgang til Reddit, YouTube, Vimeo & Blokerede websteder i Indonesien

Offentliggjort: 17. december 2019

Flere websteder og tjenester er begrænset til adgang i Indonesien. Sådan får du adgang til Reddit, YouTube, Vimeo og andre blokerede sider i Indonesien med PureVPN.

Mange tjenester er blokeret i regionen. Her er hvorfor

Indonesien er et af de lande, der har strenge love og regler for alle former for online-indhold, som dets folk kan få adgang til. Mange tjenester og websteder, som den indonesiske regering finder uhensigtsmæssige, er blevet begrænset i landet af de regionale internetudbydere.

Sådan får du adgang til begrænsede tjenester i Indonesien?

Svaret er, en VPN. Det er den sikreste og nemmeste måde at få adgang til enhver begrænset service overalt i verden uden at gå på kompromis med dit privatliv. Det er vigtigt at vide, at der er mange gratis VPN-tjenester tilgængelige online, der hævder at give adgang til begrænsede websteder, men ikke er pålidelige. I stedet kan de gå på kompromis med din online sikkerhed og få dig til at blive bytte for cyberkriminelle.

Hvad du har brug for er en premium VPN, der er optimeret til streaming og privatliv. Den bedste streaming VPN, som er omkostningseffektiv og pålidelig er PureVPN. Det giver dig mulighed for øjeblikkeligt at ændre din placering fra Indonesien til ethvert andet område efter eget valg og få adgang til indhold, som ikke er tilgængeligt i regionen.

Hvorfor PureVPN?

PureVPN er den bedste VPN, der er optimeret til streaming. Det gør brugere helt anonym online, så de kan få adgang til indhold uden nogen begrænsninger eller begrænsninger. Med mere end 2.000 servere placeret over hele kloden i 180+ forskellige byer, har PureVPN det mest ekspansive netværk af servere, der sikrer 99,9% oppetid for alle brugere i hele verden.

Når du opretter forbindelse til PureVPN, bliver din IP-adresse, som skjuler din nuværende placering, erstattet af en ny pseudo-IP-adresse, der er tildelt dig af PureVPN. Den nye IP-adresse kan være baseret på ethvert sted, du foretrækker. Hvis du vælger USA, vil din nye IP-adresse være baseret i USA, så du får adgang til alt indhold, der ikke er tilgængeligt i Indonesien, men som er tilgængeligt fra USA.

Sådan får du adgang til Reddit i Indonesien?

Reddit er et meget populært forum for sociale medier, hvor folk kan kommentere emner og “upvote” kommentarer fra andre nyttige brugere. Reddit har imidlertid været berygtet for, sjældent, men nuværende, nøgenhed og andet upassende indhold.

Den indonesiske regering har valgt at holde Reddit utilgængelig for de lokale borgere. Med en premium-streaming VPN som PureVPN kan du dog få adgang til Reddit med bare et par klik. Sådan kan du gøre det.

 • Tilmeld dig PureVPN
 • Hent PureVPN til din enhed.
 • Start PureVPN-appen, og log ind med dit brugernavn og din adgangskode.
 • Vælg USA fra listen over tilgængelige lande, og tryk på forbindelse.
 • Når du er tilsluttet, kan du besøge Reddit.

Sådan får du adgang til YouTube i Indonesien?

For et par år tilbage blev YouTube midlertidigt blokeret i Indonesien på grund af kontroversielt indhold, der blev uploadet på det. Dengang var der ingen, der var i stand til at få adgang til YouTube. Selv nu er der nogle regioner i Indonesien, hvor YouTube ikke fungerer korrekt eller ofte udsættes for regionale strømbrud. Du kan dog undgå forbi alle de regionale begrænsninger og nemt få adgang til YouTube.

Alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til PureVPN og ændre din placering fra Indonesien til USA. Når du er tilsluttet, vil du kunne få adgang til YouTube såvel som dets mange hemmelige funktioner såsom YouTube Music.

Sådan kan du gøre det med PureVPN med bare et par klik.

 • Tilmeld dig PureVPN
 • Hent PureVPN til din streamingenhed
 • Log ind med dit PureVPN brugernavn og adgangskode
 • Vælg USA som din foretrukne placering.
 • Opret forbindelse til YouTube på din streamingenhed.

Sådan får du adgang til Vimeo i Indonesien?

Vimeo er blevet blokeret i Indonesien i ganske mange måneder nu. De indonesiske online tilsynsorganer erklærede, at indholdet på Vimeo indeholder nøgenhed, seksuelt materiale og andet upassende indhold og besluttede at blokere det i regionen.

Dette skridt fra den indonesiske regering har skabt mange problemer for mennesker. Vimeo er en topbedømt gratis videostreamingtjeneste, som tusinder af mennesker stoler på til tutorials, præsentationer og andet informativt indhold.

Hvis du står over for lignende problemer på grund af det nuværende videoforbud i Indonesien, kan du bruge PureVPN til at få adgang til det med det samme. Sådan kan du gøre det.

 • Tilmeld dig PureVPN
 • Hent PureVPN til din streamingenhed
 • Log ind med dit brugernavn og din adgangskode
 • Søg efter USA på listen over tilgængelige lande og opret forbindelse
 • Når du er tilsluttet, skal du åbne Vimeo og starte streaming.

Sådan får du adgang til andre blokerede tjenester i Indonesien?

Bortset fra de tjenester, der er nævnt ovenfor, er der utallige andre websteder og tjenester, der er blokeret i Indonesien. På grund af forskellige citerede grunde for hver webstedsblokering er der en enorm del af internettet, der stadig er utilgængeligt i Indonesien.

Hvis der er et websted eller en tjeneste, som du ønsker at få adgang til, men ikke er i stand til på grund af de forbud og begrænsninger, der er indført af den indonesiske regering, kan du undvige forbi alle forbud og få adgang til dit ønskede indhold og tjenester med bare et par klik.

Sådan kan du gøre det med bare et par klik.

 • Tilmeld dig PureVPN
 • Download PureVPN til din streamingenhed
 • Start PureVPN-appen på din streamingenhed
 • Vælg USA fra listen over tilgængelige lande, og opret forbindelse
 • Når du er tilsluttet, skal du besøge det begrænsede websted, som du ikke tidligere kunne få adgang til

Endelig verden

PureVPN er ikke kun et værktøj, der giver dig adgang til begrænsede tjenester og websteder, men er også et komplet cybersikkerhedsbeskyttelsessæt, der altid holder dig sikker online. Det giver dig komplet online anonymitet, så du kan forblive sikker mod alle cyber-forbrydelser såsom hacking, tyveri af digital identitet og ransomware.

I dagens tider, hvor cyberkriminalitet er på et hele tiden, er det ekstremt vigtigt at beskytte dit online omdømme og beskytte dine data og enheder mod ondsindede personer, der ønsker at stjæle dine data og bruge dem til dårlige midler mod din vilje og interesser.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me