Sådan får du adgang til KuGou Music uden for Kina


Sådan får du adgang til KuGou Music uden for Kina

Offentliggjort: 17. februar 2019


KuGou er en populær app for streaming og download af kinesisk musik med det mest omfattende bibliotek med lydindhold. For at få adgang til det uden for Kina skal du dog følge disse fire enkle trin nedenfor:

 1. Få en PureVPN-konto.
 2. Download og installer PureVPN-appen til din enhed.
 3. Vælg Kina som din foretrukne serverplacering.
 4. Gå til KuGou, og start streaming af dine yndlingsmelodier!

Med mere end 450 millioner aktive brugere hver måned er KuGou en af ​​de største musikstreamingtjenester i verden. Ejet af Tencent-musik er det også Kinas top online-musikplatform, der har en markedsandel på 28 procent.

KuGou tilbyder et omfattende musikbibliotek, som du kan streame eller downloade GRATIS. Den har en søgemaskine til at lette musikopdagelse og giver brugerne mulighed for at kommentere, følge artister, tjene sangmønter og oprette afspilningslister.

Desværre er KuGou kun tilgængelig for dem, der bor i det kinesiske fastland. Du kan ikke bruge den overalt, medmindre du opretter forbindelse til en kinesisk IP-adresse – og det er her et virtuelt privat netværk kan hjælpe dig!

Men inden vi kommer til det, lad os diskutere, hvorfor KuGou ikke er tilgængelig uden for Kina:

Hvorfor fungerer KuGou ikke i USA?

Du vil ikke støde på nogen problemer, når du åbner KuGou-webstedet, uanset hvor du er. Men i det øjeblik du prøver at afspille et spor, får du en fejl med angivelse af, at tjenesten ikke er tilgængelig i dit land.

Hvorfor sker det dog? På grund af copyrightaftaler bruger KuGou geo-blokerende teknologi til at begrænse sit indhold til lyttere i Kina. Dette betyder, at du ikke vil være i stand til at streame musik på KuGou, hvis du er fra USA eller et andet land.

Sådan får du adgang til KuGou uden for Kina?

Så undrer du måske: “Hvordan får du KuGou til at arbejde uden for Kina?” Nå, det er ingen raketvidenskab.

For at få adgang til den overalt, skal du have en VPN for at få en kinesisk IP-adresse og omgå disse blokader.

Ved at narre KuGou til at tro, at du befinder dig i Kina, bliver du berettiget til at streame lydindholdet på det.

En VPN er en fantastisk måde at beskytte dine personlige data på, men det viser sig også at være nyttigt at surfe på internettet uden begrænsninger!

Følg blot disse enkle trin for at fjerne blokering af KuGou fra udlandet:

 • Abonner på PureVPN.
 • Download og installer PureVPN til din enhed.
 • Åbn appen / klienten, og log ind ved hjælp af dine legitimationsoplysninger.
 • Vælg Kina som din ønskede serverplacering.
 • Stream KuGou uden forhindringer!

Sådan fjernes blokering af KuGou på iPhone?

Hvis du vil have adgang til KuGou på din iPhone, skal du installere deres dedikerede app tilgængelig i App Store. Da det imidlertid ikke er tilgængeligt i dit land, er det vigtigt at ændre din App Store-region til Kina.

Når dette er gjort, skal du følge disse enkle trin for at fjerne blokering af KuGou på iPhone:

 • Download KuGou iPhone-appen.
 • Log ind på PureVPN ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode.
 • Opret forbindelse til en server i Kina.
 • Start KuGou og lyt væk!

Sådan fjernes blokering af KuGou på Android?

Hvis du vil have adgang til KuGou på din Android-enhed, har musikstreamingtjenesten en dedikeret app tilgængelig i Play Store. Men for at installere det fra dit land, skal du ændre din Play Store-region til Kina.

Når dette er gjort, skal du følge disse enkle trin for at fjerne blokering af KuGou på Android:

 • Download KuGou Android-appen.
 • Log ind på PureVPN ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode.
 • Opret forbindelse til en server i Kina.
 • Start KuGou og lyt væk!

Få adgang til andre apper til streaming af kinesisk musik med PureVPN!

Kan du ikke finde den musik, du vil have på KuGou? Intet problem! Der er en overflod af andre kinesiske streamingtjenester for musik, såsom QQ Music, Baidu og Xiami Music. Ved hjælp af PureVPN på din enhed kan du ændre din virtuelle placering til Kina og få adgang til dem.

Vi praler med et stadigt voksende netværk på mere end 2.000 VPN-servere og 300.000 IP’er i over 140 lande over hele kloden, inklusive Kina. Derudover vil du altid opleve de hurtigste hastigheder, da vi tilbyder hundreder af dedikerede streaming-servere.

Når du opretter forbindelse til vores service, er al din trafik sikret ved hjælp af top-of-the-line krypteringsalgoritmer. Dette gør det tæt på umuligt for tredjepart som internetudbydere, hackere og regeringer at vide, hvad du laver online.

PureVPN tilbyder brugervenlige apps til alle større desktop- og mobile platforme, der pakker must-have-funktioner som internet-kill switch, spildt tunneling samt IPv6, DNS og WebRTC lækebeskyttelse.

Derudover er alle vores planer dækket af en generøs refusion på 31 dage. Dette giver dig muligheden for at prøve PureVPN for at få adgang til KuGou og andre kinesiske streamingtjenester for musik, helt risikofri!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map