Sådan finder du routerens brugernavn og adgangskode (kræver ingen nulstilling)


Sådan finder du routerens brugernavn og adgangskode (kræver ingen nulstilling)

Til tider kan du blive så involveret i dit arbejde, at det kan være vanskeligt at have et spor af ting, der kredser omkring dig. Tilsvarende er det tilfældet, når du glemmer din router-adgangskode og prøver at tænke på en løsning for at huske den. Derefter forsøger du at finde routeradgangskode, men det lykkes ikke. En af måderne ville være at bruge nulstillingsfunktionen til at slette alle routerindstillinger.


Men hvad nu hvis du ikke ønsker at nulstille din router, men kun på en eller anden måde gendanne sin legitimationsoplysning, så er der nogen anden måde at finde router-brugernavn og adgangskoder på? Der er godt nogle teknikker til at afsløre det, men vi vil kun beskrive 4 enkle måder, da andre metoder er ret komplicerede at udføre.

Husk også, at du muligvis er forbudt at logge på, hvis du lavede tre til fem forsøg med nogle routertyper. Lad os nu tage et kig på, hvordan du finder router-brugernavn og adgangskode uden at nulstille.

Brug router-adgangskoden Kracker

Router-adgangskode Kracker er et gratis-til-brug-værktøj til at gendanne mistede brugernavn og adgangskoder til routere. Det kan også bruges til at gendanne adgangskoder til modemer. Generelt kontrollerer routere og modemer deres netværksadgang gennem HTTP-godkendelsesteknikken. Det betyder, at når du forbinder dit system med din router, bliver du bedt om at indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Du behøver ikke at nulstille routeren bare for at finde dens brugernavn og adgangskode.

Hvis du glemmer dit brugernavn og din adgangskode til routeren, kan du ikke foretage ændringer til din router eller modem. I tilfælde som disse hjælper Kracker med at genoplive dine mistede adgangskoder. Denne metode kan hjælpe dig, når du prøver at åbne et sikkerhedssystem. Denne teknik bruger en gendannelsesordbogsteknik til at gætte den korrekte router-adgangskode, da den har en database fuld af adgangskoder.

Som standard følger det med en ordbogsfil til routere. Derudover kan du finde ordbøger over adgangskoder til ordbøger online. Derfor, hvis du har en meget kompleks glemt adgangskode til din router, er dette værktøj muligvis ikke noget for dig. Kracker indeholder adgangskoder, der ofte er oprettet af folk, hvilket gør chancerne for at knække adgangskoden relativt høje. Hvis du selv oprettede et kodeord eller et brugernavn, så gætter det på det, gør det lettere for Kracker, da den generelt mener, at du konfigurerede det.

Brug RouterPassView

Når du gemmer konfigurationsindstillingerne for din router på din bærbare eller pc, leverer RouterPassView en højere succesrate ved at finde ud af dit glemte kodeord. For at forklare enkle ord kan dette værktøj afkode al kode, der findes i din konfiguration. Når du har god tid, kan du få dit brugernavn og din adgangskode tilbage.

Mange moderne routere tillader nu sikkerhedskopiering af dens indstillinger til en fil, og derefter kan du gendanne denne fil efter behov. Sikkerhedskopifilen indeholder normalt nogle meget følsomme data, såsom routeroplysninger, trådløs netværksnøgle og andre detaljer. Hvis du har glemt Asus-router-adgangskoden eller din nøgle, men har din konfigurationsfil gemt, kan RouterPassView hjælpe med at finde det mistede kodeord fra din router-fil.

Se efter klistermærket på bagsiden af ​​din router

Den nemmeste måde at finde routers adgangskode er ved at kontrollere klistermærket på bagsiden af ​​routerboksen. Klistermærket viser dig adgangskoden sammen med andre detaljer såsom serienummer, mac-adresse og andre detaljer, som du har brug for for at få adgang til routergrænsefladen.

Hvis klistermærket ikke findes, kan du altid ringe til din kundesupportagent for at få de oplysninger, du har brug for, og bevise dem din identitet. Du får hurtigt dit standard brugernavn og adgangskode.

Brug routerens standardnavn og adgangskode

Du kan altid downloade routerens standard-adgangskodesoftware, som er kompatibel med enheder, der kører Windows 7 og nyere. Dernæst behøver du kun at udpakke softwaren og fortsætte med at bruge den. Værktøjet vil prøve at finde IP-adressen, der er knyttet til din router, og give et link til din router for at få adgang til dens interface. Klik bare på dette link for at lede dig til routerkonsoliden uden at skulle registrere IP-adresser manuelt.

Når du går videre, kan du vælge den router eller det modem, du bruger, og softwaren finder din routers standard brugernavn og adgangskode. Endelig kan du kopiere legitimationsoplysningerne til interface og login. Hvis du ikke finder dit routermærke angivet, kan du altid prøve at bruge standardadgangskoder til den samme produktlinie.

Sådan videresendes porte uden at kende adgangskoden

Vil du videresende porte på din router-grænseflade til spil, servere eller andre netværksrelaterede programmer? Du kan gøre det uden selv at kende adgangskoden. Dette er også praktisk, hvis du bruger en andens netværk og ikke har adgang til dets adgangskode.

Mange routere er kompetente til universal plug and play (UPnP), som giver programmer på dit system mulighed for at åbne dem for dig eller ej. Hvis du har et program, der ikke leverer portkortlægning og videresendelse, kan du bruge et værktøj kaldet UPnP PortMapper til hurtigt at videresende porte fra en desktop-applikation.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map