Sådan deaktiveres WebRTC i Firefox og Chrome


Sådan deaktiveres WebRTC i Firefox og Chrome

En stor sikkerhedsfejl er for nylig blevet opdaget i WebRTC. Sikkerhedsfejlen påvirker kun brugere af Windows OS, men Windows OS selv skal ikke bebrejdes for dette. Sårbarheden, hovedsagelig kendt som WebRTC lækker, påvirker brugerne af Chrome- og Firefox-browsere og gør det muligt for websteder at se den virkelige IP-adresse for brugere, selv når de står bag en vpn. Heldigvis er der nogle udvidelser, der kan forhindre WebRTC i browsere.

img

Sådan deaktiveres WebRTC Lækage i Firefox Browser (Windows OS)

Brugere af Mozilla Firefox skal starte Firefox og gøre følgende for at undgå WebRTC-lækage:

  • Skriv om: config i adresselinjen på Firefox.
  • Klik på “Jeg skal være forsigtig, jeg lover!” (eller en sikkerhedsmeddelelse der ligner den) [meddelelsen afhænger af den version af Firefox, du har]. F.eks. Viser den nye version af Firefox en advarsel: “Dette annullerer muligvis din garanti!” efterfulgt af en forklaring af forhåndsindstillinger sikkerhed og sådan. Hvis du ser en sådan meddelelse, skal du klikke på “Jeg accepterer risikoen!”
  • En liste åbnes med en søgelinje ovenfor. Skriv i denne søgelinje: media.peerconnection.enabled og tryk enter.
  • Når resultatet kommer op, skal du dobbeltklikke på det for at vende dets værdi til falsk.
  • Luk fanen for at afslutte proceduren.

Hvis du ikke ønsker at gå gennem en sådan hektisk måde kun for at forhindre WebRTC-lækage i din Firefox browser, skal du blot installere PureVPN Firefox Extension.

Udvidelsen leveres med en indbygget WebRTC lækkerbeskyttelse, så du kan se dit yndlingsindhold eller bruge ethvert VoIP-kommunikationsværktøj til at komme i kontakt med dine kære uden at frygte overtrædelse af privatlivets fred.

Sådan deaktiveres WebRTC Lækage i Chrome Browser (Windows OS)

Der er ingen indbyggede indstillinger i Chrome-browseren, der giver brugerne mulighed for at ordne deres Problemer med WebRTC-lækage. Derfor skal Chrome-brugere installere den rigtige udvidelse for at deaktivere WebRTC-lækage.

For et par år tilbage downloadede folk, der bruger Chrome-browseren på Windows, “blokering af WebRTC” -udvidelse / udvidelse til deres Chrome-browser. Imidlertid fungerede udvidelsen ikke effektivt og endte med at lækker brugernes rigtige IP.

PureVPN Chrome-udvidelse har imidlertid vist, at det med succes kan forhindre WebRTC-lækage og holde brugernes virkelige IP helt skjult. Udvidelsen maskerer ikke kun brugernes reelle IP og forhindrer WebRTC-lækage, men giver også kryptering på højt niveau for at holde brugernes browsertrafik fuldstændig sikret.

Hvad er WebRTC, og hvilke platforme påvirker det mest?

Det ‘RTC’ i WebRTC er en forkortelse for realtidskommunikation og bruges til stemmekald, videochats og p2p-fildeling. WebRTC er ikke en fejl, da den oprindeligt blev udviklet til at lette de ovennævnte typer forbindelser mellem browsere uafhængigt uden at afhænge af nogen plug-ins. Siden 2013 mistænkte eksperter, at WebRTC kunne komme godt med at opdage en brugers lokale IP, selvom brugeren står bag en VPN.

WebRTC påvirker ikke OSX- og Android-brugere, så brugere, der bruger Chrome eller Firefox på OSX eller Android, behøver ikke at bekymre sig om det. Windows-brugere er dog nødt til at tage øjeblikkelige skridt for at undgå WebRTC-lækage og beskytte deres rigtige IP-adresse, så de kan fortsætte med at få adgang til deres foretrukne geobegrænsede eller blokerede websteder eller indhold, mens de bruger en anonym VPN.

Med PureVPN-browserudvidelser behøver du ikke længere bekymre dig om WebRTC-lækagespørgsmål.

Google har frigivet en Chrome-udvidelse, " WebRTC-netværksbegrænser" der eliminerer frygt for WebRTC. Udvidelsen er ekstremt lille i størrelse, kun 7.31KB, men effektiv nok til at deaktivere WebRTC-flere ruter i browsers Privacy Settings, mens WebRTC konfigureres til ikke at bruge bestemte IP’er.

"Alle offentlige IP-adresser, der er tilknyttet netværksgrænseflader, der ikke bruges til webtrafik (f.eks. En ISP-leveret adresse, når du gennemser en VPN) [er skjult],"Siger Google.

Men det ville ikke være klogt at spilde tid på en udvidelse, der kun tilbyder en enkelt funktion, når PureVPNs browserudvidelser leveres med WebRTC lækebeskyttelse, online sikkerhed, anonymitet og mere.

Nyd komplet anonymitet og internetfrihed ved at forhindre WebRTC-lækage i din Chrome- eller Firefox-browser.

Bliv anonym, PureVPNers!

no-log-img

PureVPN er No-Log-certificeret!

PureVPNs No-Log-politik er valideret af en af ​​de førende amerikanske baserede uafhængige revisorer. Ikke kun er PureVPN den hurtigste, men også en verificeret No-Log VPN-udbyder!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me